:)olur abi böyle şeyler sen benim ram taktırılana kadarki halini görseydin haline şükrederdin:)en azından sen öyle böyle giriyorsun oyuna:Dama benim şimdiki hali taş gibi maşAllah:)
Printable View
:)olur abi böyle şeyler sen benim ram taktırılana kadarki halini görseydin haline şükrederdin:)en azından sen öyle böyle giriyorsun oyuna:Dama benim şimdiki hali taş gibi maşAllah:)
ALLAH nazardan saklasın..
Bende 1256 GB ram var .. hala böyle yapıyor hele CS hiç oynayamıyorum
Allah Allah 1,25 gb rame rağmen hala niye öyle yapıyor acaba:icon_confused:
Belki bir sorun vardır çek formatı gitsin abi:icon_biggrin::icon_razz:
Anlamadım gitti doğrusu ama anladığım bir şey var..
Ramlar´dan birisi 533 diğeri 400 onlar uyuşmuyor olabilir aşırı deli kasıyor makina
Ekran desen Monitor kablosu bozulmuş sabah´a çıkarsak hayırlısıyla gidip bakacam ona 17 inc monitor el alem evinde televizyonu LCD yaptı biz daha bi tanesini yapamadık :n:
:Dvalla haklısın abi uğraşmamak lazım bu takoz monitörlerle ben de lcd almayı düşünüyorum
Bilgisayara gelince istersen JunkChorn'un hazırlamış olduğu rehbere bir bak,işine yarayabilir.(::)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=44481
LCD monitör fiyatları ne kadardır acaba ?
Valla abi 200 YTL den tut 600 e kadar var :icon_biggrin:
Ama sen şöyle iyi birşeyler istiyorsan 325 e falan al bence,ama aman LCD olsun da ne olursa olsun dersen 200 küsürlüklerden al :D Benim param bol diyorsan 600 lük al herşeyin tadına var:D
Bu arada kendin mi alacaksın yoksa internetten düşünüyor musun abi?
Para bakımından zengin diğilizde.. Gönlümüzz Elhamdülillah çok zengin.. :) Sağolasın kardeşim teşekkür ettim..
Ben sabah namazımı kılayım eğer burda olursan tekrar muhabbet ederiz.. :)
Bu arada Yalovadada okunmuştur Cuma günü hayırlı hemde çok hayırlı bir gündür, seninde namazını kılmanı isterim.. :)
hadi görüşmek üzere
Önemli olan da o zaten abi:)
Tabi kılacağız namazımızı Allah kısmet ederse abi,hele sen dedikten sonra:)
Evet Yalova'da okundu zaten çok fark yok Bursa ile Yalova arasında yakınız abi;;)Allah kabul etsin...
Evet hepinize günaydın;
Ayrıca hayırlı günler, iyi namazlar.
Bugünkü 'Sinemayla Sabaha' köşemizde 'GOAL' filmlerini yeniden izledim. Yarın için 'Victory' (Zafere Kaçış) ve 'Coach Carter'ı düşünüyorum.
EyvALLAH canım benim beni çok mutlu ettin..
ALLAH kurban olduğum inşALLAH kabul eder namazlarımızı.. :)
Abi hoşgeldin, sefalar getirdin..
İnşallah abi inşallah:)
Oğuz hoşgeldin kardeşim yine full film mi takılıyorsun:)
Fırat, hangi takımlısın sen.. ?:)
İmzadan belli olmuyor mu abi:) ÖLÜMÜNE FENERBAHÇE
hay ALLAH kusura bakma.. :)
oraya ilk bakmıştım sonra unuttum sabah sabah affola.. :p
:)Yok abi ne demek olur mu öyle şey.Sen de FENERBAHÇE lisin sanırım..
Evet kardeşim.. :)
ama ben öyle çok koyu diğilimdir, gerektiği yerde ağlarım gerektiği yerdede sevinirim.. :)
Eee şimdi neler yapıyorsun abi:)Abi bu arada msnin varsa ben benimkini sana vereyim sen eklersin bir mahzuru yoksa:)Msn yoksa da canın sağolsun:)
Valla kardeş, msn deyim.
İlhan Parlak harbi parlak ama gözümden düştü 24 dakikada 2 gol 1 kırmızı kart.. :n:
sen neler yapıyorsun ?
Anladım abi bizim için ihmal etme yengemizi:)Msnimi öm ile atarım şimdi sana eklersin istersen..
Ben de aynen Fm oynuyorum,ben İlhan'ı kiraladım kurtuldum abi parlayamıyor şimdi:D
Yok kardeşim ne demek ayıb ettin.. :)
İlhan´a ilk 1 maç sonra 2 maç ceza verdiler herifler çıldırmış ya.
:)Aynısı bana Ali Bilgin için oldu,dedim forma vereyim de mızmızlanmasın arada bir veririm öyle ama kırmızıyı yedi gözümden düştü,forma şansını da kaybetti bir daha zor bulur:D
Hihihihi.. eyvALLAH canım benim..
Ben seni ekledim, özel adresime kabul edersin
herkese gunaydinlarr
Tamam abi eyw. boş zamanlarımızda konuşuruz,dertleşiriz ;;):)
Günaydınlar...
Hadi TSİ kal sağlıcakla hayırlı günler, hayırlı cumalar.. :)
5 buçukta kalktım :D
Biz Fırat kardeşle 3.50 den beri Muhabbet ediyoruz,
siz yeni kalkıyorsunuz yahu olmadı şimdi sizde gelin sizinlede tanışalım İnşALLAH.. :)
06:17 artık benden bu kadar millet hepiniz Allah'a emanet olun,kendinize iyi bakın,hoşçakalın:) Evet abi ya valla ayıp ediyorlar bize:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yine uyudu galiba Wesley Sneijder:)