Quaresma Real'de yi işler yapar bence.. Her an herşeyi yapabilecek nitelikte bir oyuncu
Printable View
Quaresma Real'de yi işler yapar bence.. Her an herşeyi yapabilecek nitelikte bir oyuncu
Chelsea'nin patronu Abramovich, Barcelonalı süper yıldız için 80 milyon paundluk teklif yaptı.Chelsea’nin patronu Roman Abramovich, Barcelona’nın yıldız oyuncusu Lionel Messi için 80 milyon paundu (200 milyon YTL) gözden çıkardı. Messi’yi kesinlikle satmayı düşünmeyen Katalan kulübü ise bu karşı konulamaz teklife henüz cevap vermedi. Futbol tarihinin en pahalı transferi unvanı 2001 yılında 46.5 milyon pounda (116 milyon YTL) Juventus’tan Real Madrid’e giden efsanevi Fransız futbolcu Zinedine Zidane’a ait.
Fiyat ne kadar olursa olsun, bu transferin gerçekleşmesi imkansız..
Messi ne yapacağını iyi bilir Barcelonada daha yapacak çok iş var
Messi kadar sempatik bir futbolcunun Chelsea kadar antipatik bir takıma gitmesi imkansız bencede:p
Ben olsam satardım ama Messi bence chelsea ye asla gitmez hayatta herşey para değildir
Bu adam teknik direktör değil, teknik traktör. :zuhaha
Kezman'ın yerine bu adamı alsalar yine hayal kırıklığı mı olur acaba?
Queresma gibi futbolcular yollandi bu kulupten Messi yimi gondermicekler hemde okadar paraya
Harbidede çok yüzsüzmüşsün.Acaba Türkiy'de 3 büyüklerden birine böyle yapsaydıı ne olurdu?:D
Barcelona, defans oyuncusu Gaby Milito’nun dizindeki sakatlığının ciddi olmasının anlaşılmasıyla adeta şok oldu.
http://www.goal.com/images/23812_news.jpg
Diz bağları kopan Arjantinli defans oyuncusu Milito'nun, ameliyat olacağı ve Aralık ayı sonuna kadar forma giyemeyeceği açıklandı.
Barcelona kulübü doktorları, sağ dizinden ameliyat olması şart olan yıldız futbolcunun dönüşü için kesin bir tarih vermezken, Milito’nun en az altı ay sahalardan uzak kalacağını söylediler.
Transfer Gerekecek
Yaz döneminde kadroda büyük değişiklikler planlayan Barcelona, bu haberin ardından bir de stoper almak zorunda kalacak. Lilian Thuram’ın da sezon sonunda gidecek olmasıyla defansta Carles Puyol, Rafa Márquez ve Oleguer’e kalan Barça, kalan maçlarda Éric Abidal’i defans kaydıracak.
Kaynak: Goal TR
Para ihtiyacı olmayan bir kulüp muhteşem bir oyuncusunu niye satsın ki..tek ihtimalle satar o da futbolcunun çok istemesi gitmeyi..
Milito'nun yeri doldurulurda çok ağır bir sakatlık geçirmiş zaten Umarım gelecek kariyerini etkilemez. Coloccini artık Barca'ya daha yakın :
bence barca kesınlıkle bırakmaz ve messi gitmez zaten her fırsatta cok mutlu oldugunu kalmak ıstedıgını soyleyen bir oyuncu
solda robben sagda quaresma.. heyecan verıcı :)
biraz akıllı davranırsa, istedigi değeri bulur Real'de
bence gitmemeli.. bırakıp bırakılmamasında bahsetmiyorum, Messi kendi gitmemeli, Chelsea'ye Abramovic dönemi içinde transfer futbolcuların yaklaşık %70-80'i ileride kariyerlerinin vasat günleri olarak hatırlanacak performans gösteriyor, bilhassa sorunlar yaşıyor, ben futbol izlemesini seven bir insan olarak Messi'nin erken bitmesini istemem
Bence Barca hayatta bırakmaz Messi'yi.Hayatta para her şey değil Abramovich.
http://www.goal.com/images/23814_news.jpg
Geçen hafta Sevilla’da bir otelde Barcelona yetkilileriyle görüştüğü iddia edilen Danimarkalı futbolcu, "Ne Barcelona’dan ne de başka bir takımdan resmi bir teklif almadım. Sevilla ile sözleşmem 2009 yılına kadar devam ediyor ancak ileride ne olacağını bilemem," diye konuştu.
Gazetelerde yazılan haberlerin nereden çıktığını bilmediğini de söyleyen Poulsen, sözkonusu otele Danimarka’dan tanıdıklarını görmek için gittiğini sözlerine ekledi.
Valladolid maçında neden yoktu?
Poulsen, haftasonu takımının oynadığı Valladolid maçında yer almamasının sebebini sakatlığına bağlayarak, "Gazetelerden çıkan haberlerden sorumlu değilim ancak şunu açıklamak isterim ki Valladolid maçında oynamadım çünkü midemden bir sorunum vardı ve hocamız da beni dinlendirmeyi tercih etti. İdmana çıktım ancak ağrılarım devam ediyor," dedi.
Sevilla’nın çok iyi bir kulüp olduğunun altını çizen başarılı futbolcu, "Kulübümde mutluyum ancak Bacelona benimle ilgileniyorsa bundan gurur duyarım. Ne var ki şu anda sözleşmemi uzatmaya daha sıcak bakıyorum. Gazetelerde çıkan haberler dedikodudan ibaret" diyerek sözlerini noktaladı.
Kaynak: goalTR
Real Madrid Başkanı Calderon, takıma yeni sezon için üç transferin yeteceğini söyledi.
goal.com
Real Madrid'in kazandığı 31. şampiyonluğun ardından Marca'ya konuşan başkan Calderon, bu sezon kadroyu değiştirmeyeceklerini, en fazla üç takviyeyle yola devam edeceklerini açıkladı. Kadronun geliştirilmeye ihtiyacının olduğunu söyleyen Calderon, dengeleri bozmanın iyi bir fikir olmayacağını sözlerine ekledi.
Biz bir aileyiz
Mevcut takımın adeta bir kolej havasında olduğunu söyleyen başkan "Adeta bir aile gibiyiz, bunu bozmamak için fazla bir değişiklik yapmamamız gerekir" dedi. Genç oyunculardan kurulu bir ekip olduklarına dikkat çeken Calederon, Schuster'in onları geliştireceğine inandığını belirtti.
Baskı normal
Schuster'in takıma geldiğinden beri hep doğruları uyguladığını düşünen başkan zamanında Schuster'in kendisine üzerlerinde büyük bir baskının bulunduğunu söylemesine karşılık "Yönetim olarak arkandayız" demiş. Calderon, Real Madrid'in büyük bir kulüp olduğunu ve baskının normal bir durum olduğunu söyledi.
Birisi Huntelaar olacak bence.. :D
Hollandalıya göre, Eto’o en kısa zamanda kararını bildirmeli.
Barcelona’nın efsanelerinden biri olan Johan Cruyff, Eto’o’nun artık gidip gitmeyeceği konusunda bir karar vermesi gerektiğini ifade etti.
Hollandalı futbol adamı, serbest kalmayı bekleyen oyuncunun takımda kalıp oynatılmasını doğru bulmuyor.
Önümüzdeki sezon kontratı sona erecek olan Eto’o’nun da serbest kalmayı beklediğini belirten Cruyff, Katalan ekibin bir hamlede bulunması gerektiğini söyledi.
Barcelona moda gösterisinde basına açıklamalar yapan Cruyff, “Bana göre sözleşmesinin son senesindeki oyuncunun takımda kalması çok saçma. Ya takımınla sözleşme yenilersin ya da takımdan ayrılırsın. Benim düşüncem böyle” diye konuştu.
Real Madrid’in transfere bu kadar para harcamasının Barça’ya fayda sağladığını belirten Cruyff, bunun nedenini şöyle açıkladı: “Eğer Madrid bu transferleri yapmasa, geçen sene her kulvarda kupa kaldıran Barcelona’nın motive olması daha çok zorlaşırdı”
“Ayrıca Real Madrid de bu yıldız transferlerinden sonra üzerinde baskı hissetmek zorunda kalacak. Bu durum da Pep Guardiola ve öğrencilerinin daha az baskı hissetmesini sağlayacak. Bu yüzden de telaşlanması gereken birisi varsa o da Perez’in ekibidir”
Goal
Atletico Madrid’de forma giyen Arjantin asıllı oyuncusu Mariano Pernia'nın Arjantin'de trafik kazası geçirdiği ancak hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.
Arjantin'de trafik kazası geçiren 32 yaşındaki savunma oyuncusunun, Buenos Aires’te tedavisine devam ediliyor. Sol akciğerinde ezilme olduğu açıklanan Pernia’nın durumunda iyileşme olduğu ifade edildi.
Aynı kazada araba için Pernia’nın kızı ve yeğeninin de olduğu, ancak kazada Arjantinli oyuncu dışında yaralanan kimsenin olmadığı belirtildi.
Pernia’nın 11 Temmuz’da başlayacak sezon öncesi hazırlık kampında yapılacak sağlık kontrollerinden sonra antrenmanlarına başlayıp başlamayacağı konusunda bir karar verilecek.
Son iki yıldır sergilediği performansla Atletico Madrid’in önemli oyuncularından biri olan Pernia’nın, Şampiyonlar Ligi grup maçlarına yetişip yetişmeyeceği konusunda net bir bilgi verilmedi.
goal
Yakında ya TSL ya da Almanya Liginin zayıf ekiplerine döner Yazık olmuş
Suarez benimde çok beğendiğim bir oyuncu barcaya çok faydası olur ama kadroda yer lacaksa gitsin yoksa yazık olur
yeni bir takım kuruldu bu yeni takımın ligin ve şu an dünyanın en güçlü takımıyla kısa sürede aynı seviyeye geldiğini belirtmek istemiş bence ki dakikada onlarca pas yapmak iyi futbol oynamak demek değil , ama barçanın sistemi bu çok fazla pas yapıp rakibi bunaltıyolar ki golleri çok güzel olabilse bile oyunu izlemek öyle çok da zevkli değil bence..
bencede çok zevkli değil birde boşluk bulana kadar devam ediyorlar böyle bekle anam bekle top anca karşı takımın ceza sahasına girdiğinde heyecanlanıyor.diğer yerlerde insanlar ihtiyaçlarını falan giderebilir hep aynı şeyler var:Dahmet at finke fink at mehmete:D
Talihsiz bir açıklama olmuş.