Aha bir gelen oyuncu daha Alex'e benzetildi, geçmiş olsun şimdiden :p :zuhaha
Printable View
Aha bir gelen oyuncu daha Alex'e benzetildi, geçmiş olsun şimdiden :p :zuhaha
Kaleci,stoper,bekler,orta saha,forvet eksiklikleri varken Elano gibi adamın olduğu mevkiiye adam aramak ne kadar mantıklı,akıllıca bir davranıştır..Forvet,kale,orta saha adam al diye bağırıyor resmen bunlar İbricic'in falan diyor.
Elano'nun yanı sıra birde gelecek vaadeden Emre Çolak var
Denge'nin olduğu yerde mantık, stad'ın olduğu yerde yıldız, 'Adnan' olduğu yerde transfer aranmaz Galatasaray camiası içinde.
3 aydır transfer yapamayan bu yönet,m 2 gün kala neler yapacak çok merak ediyorum
transfer döneminin son sözünü revo söyledi:zuhaha
başka birşey demeye gerek yok:zuhaha
Beyler hepimiz sinirliyiz moraller bozuk bulaşmayın millete :D Elano sağ açık mı oynacak acaba?
bugün barış'ın skorun 2-0 olmasını engellediği o pozisyonda, zeki bir adam olsa, pas verebilecek bi adam olsa, misimovic olsa fena mı olurdu ? ( :
Şuanda açıklamaları çok uygun. Taraftarın moralini iyice düzeltiler.
Beklemedeyim ...
Evet Misimovic transfer bitti demiş.Hayırlı olsun.
abdülrahim albayrak az önce 2-3 oyuncu alıncak dedi(futbol şubesininde başına gelmiş xD ) ve hatta ibricic hakkında bu hafta maçları vardı onların ondan sonra sorun çözülcek dedi galiba ibricic tranferi doğru .D
jadson transferi 4 m euro a olcakmış son anda yatmış abdülrahim albayrak açıkladı :D bu adam harbi komik bütün bilgileri döktü bi anda :D
TRTnin Son Dakika Haberi:
Misimoviçle 4 Yıllığına Anlaşılmış.
Yarın İstanbula Geliyormuş.
TRT Stadyum programı son dk olarak duyurdu. Bu sefer cidden geldi.
Hayırlı olsun. Misimovic takımdaki favoru adamlarımın arasına girecek gibi geliyor :)
Misimovic Galatasarayda
Umarım Elano gitmez bu transfer gerçekleşirse.
İyi İlk Önce Yazmışım Sevindim:p Saniye Farkıyla:n:
Obaa Yeni futbol şube sorumlumuz Abdülrahim Albayrak olmuş. Süper oldu bu :)
Transfer(ler) gerçekleşirse,Milli maç arasından sonra da büyük ihtimalle tüm sakatlıklar düzelecek,kimsenin hiçbir mazereti kalmaz.
Rijkaard su anda basin toplantisi duzenliyor ve transfer bitmeden 2-3 oyuncunun gelmesini bekliyoruz dedi , ben anliyamiyorum 2 gunde 3 adammi alicak Adnanlar?
tamamdır 3 transfer var tahminimce bunlar annan(emana) misimovic ibricic
Abdülrahim Albayrak İbricic transferi için onlarında bugün maçı vardı.Yarın netleşir dedi.
aynısını kanaltürkte abdülrahim albayrak ta dedi
Jadson transferi yatmış 1 hafta önce .Lucescu önermiş Abdurrahim Albayrak'a .5 milyon euro'ya kadar inmiş sonra 10'a çıkmış Shakhtar başkanı .Shakhtar'ın 10numarası dedi muhtemelen Jadson'dur .
Para Bol Galiba Bende Gitsem Banada Verirlermi Yahu:zuhaha
Adnan Sezgin Mali Direktör Ona Bişey Olmaz:D O Para Babası Fakir Babası:p
Misimovic'in gelmesini çok istiyorum. Elano kondisyonuna kavuştuğu zaman sağ açığa da geçer iyi olur. Pino gelince de ortada Elano-Misimovic oynar 10 numara hücum futbolu izleriz :)
(bkz. Galatasaray.Org)Quote:
Adnan SEZGİN
Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş Genel Müdürü
pino gelince diyosunuzda pino kewell ı keser mi ? yooo :D
Ulen Öz Ben Ne Diyom Alla Alla:D Para Babası Dedik Ya:zuhaha