TAmam gelsinde 16 Milyon Euro yu kim bulmuşki biz bu adama veriyoruz.. Kardeşim B planın yokmu yönel başka adama. İlla bir adama mı bağlıyız hep:..
Printable View
TAmam gelsinde 16 Milyon Euro yu kim bulmuşki biz bu adama veriyoruz.. Kardeşim B planın yokmu yönel başka adama. İlla bir adama mı bağlıyız hep:..
yok guiaza patlama falan yapamaz:D artık yönetimde elini cabuk tutsa iyi olacak
Gyan iyi futbolcu, zenci(:D), güçlü, driblingi olan bir forvet ama 16M€ çok yav daha iyisi alınabilir bence 16M€'ya...
Cardozo'ya ne kadar istemişti Benfica yav 20M€'muydu ?
Bir de şu çok gol kaçırma durumu... Yani kaç kişi Fransa ligini takip etti ve 90 dakika Gyan'ı izledi ki? Demek istediğim, FM performanslarına bakarak oyuncu kritik etmenin gerçekliğine inanmıyorum. Bir veri olabilir, ama delil asla... Yani haftalardır konuşulan mesele bir şehir efsanesi de olabilir. Bir oyuncu hakkında kanaate varmak için en az 4 veya 5 maçını 90 dakika izlemek lazım. Ben şahsen değil Gyan, 2009-10 sesonunda Fransa liginden toplam beş maç ya izlemişimdir, ya izlememişimdir. (Geçen yıl baştan sona bir tek PSG-Marsilya maçını izlediğimi hatırlıyorum mesela... Ara ara döndüğüm ve sadece belli bölümlerine takıldığım maçları saymıyorum.) Gerçekten bu ligle yatıp kalkan arkadaşlar varsa onlara birşey diyemem. Başımın üstünde yeri var. Ama diğer türlü pek mühimsemiyorum söylenenleri... Bu sebeple çok gol kaçırıp kaçırmadığını anlamak için beklemek lazım...
guiza'nın arkasına istediğini koy gene patlamaz bu adam kariyerinde 1 sene patlama hakkı vardı heralde onuda ispanyada gol kralı olarak doldurdu
ben gyan'i cok iyi taniyorum karsi karsiya kalecinin kucagina topu yuvarladigini cok gördüm bu zamana kadar 30 ye yakin macini izlemisimdir heralde italya ligi dahil 90 dakika pek fazla izleme sansim olmadi sadece dünya kupalarinda izleyebildim.
Bazı şeyleri oyuncunun bireysel performansından veya potansiyelinden bağımsız değerlendirmek lazım... Bazı operasyonlar psikolojik amaçlı yapılır.
Guiza bu sene kalacak olsa ve 50 gol atacağına dair teminat verilse dahi kalması bu takıma zarar verir. Yapanın yaptığı yanına kâr kalıyor havası diğer futbolculara yerleşir. Yönetim aciz duruma düşer. "Gönderemediler, tıpış tıpış ona mahkum oldular" imajı büsbütün Fenerbahçenin havasını karartır.
Bazı operasyonları geciktirmemek lazım. Gitmesi gereken gitmelidir. En azından taraftarın hassasiyetine saygı duyulduğunu göstermek için... "Biz yaptık oldu" bir yere kadar... "Biz yaptık oldu"nun karşılığı en basitinden kombinelerde yarı yarıya azalma oluyor.
Gyan'ın dünya kupasındaki maçları izledim çok gol kaçırdı ama dediğim gibi driblingi iyi süratli de eğer kanattan içeri sokulacak bir oyuncu şeklinde ya da çift forvetli sistemde 2. forvet olarak kullanılırsa iş yapar bana göre diğer türlü tek forvet olarak çok gol atabileceğini sanmıyorum ben ama inşallah beni haksız çıkarır :)
Haklı olabilirsiniz. Ama takdir etmek lazım ki, milli takım ile kulüp performansı her zaman paralellik göstermeyebiliyor. En basit örneği Messi...
Yani bardağa dolu tarafından bakmaya çalışıyorum. Madem 16 milyon euroyu gözden çıkarmış bizimkiler...
16 milyon euro Gyan'dan daha iyisi alınamazmıki?
bu gece gyan açıklanabilirmiş.
ayrıca önümüzdeki sene forma reklamında Turkish Airlines yazabilir. yıllık 18 milyon euro önermişler. muhtemelen bizimkiler kabul eder. yanılmıyorsam avea ile anlaşma bitiyordu.
Off çok büyük bir anlaşma olur o zaman
Bu forma reklamının fiyatını daha yüksek tutmalıyız artık. Ciddi bir gelir kapısı..
teklif gelmiş. kabul edip etmeme yönetimin elinde tabi.
yıllık 18 milyon eurodan daha iyi bir teklif gelmez herhalde
Bu 18 milyon €luk teklif yıllık verilecek di mi?
Benimde kafam karıştı. :)
Gyan müthiş transfer olur , ama o para olmamalı. Gerçi artık 2 sene önceki gibi 3-4 milyona iyi adam bulunamıyor avrupada, city de sağolsun piyasayı çok yükseltti avrupa takımları , iyi bir oyunca 10 milyondan başlıyor.
bide bu fiyatların yükselmesinde dünya kupasının çok etkisi var özellikle Ganalı, Uruguaylı, Şilili futbolcularn tavan yaptı :)
THY'den müthiş bir teklif gelmiş cidden.Umarım yönetim kabul eder bu teklifi.Yıllık 18 M € ve en azından 3-4 senelik bir anlaşma yapılacağını varsayarsak müthiş bir kaynak olur.
turk futbolunda devrim olur gerceklesirse
Normalde oyuncuların fiyatlarına pek takılmam ancak; Gyan için 16 m € takılınmayacak gibi değil. Çünkü bu tür astronomik rakamlar oyuncudan alınacak verimi dolaylı yoldan etkileyecektir. 16 milyon verilen bir oyuncudan beklentiler yüksek olacaktır ve oyuncu ilk 5-6 maça kötü başladığında bu adama mı 16 milyon verdiniz homurtuları başlar ve devamında oyuncu da baskı altına girer durum kötüye gider. Örneğin; Güiza 14 milyon değil de 5 milyona gelmiş bir oyuncu olsaydı kesinlikle bu kadar tepki almazdı. -Güiza gibi La Liga gol kralı, Euro2008 şampiyonu takımın forvet oyuncusu etiketiyle gelen oyuncu daha ucuza alınamazdı orası ayrı tabi.-
Yıllık 18 m € imkansız. Belki 3-4 senelik olabilir. Bildiğim kadarıyla şuan avea'dan yıllık 3.8 m € gibi bir para alınıyor.
Uzun zamandır duyum saçmalıkları yok ortalıkda.
Pato yarın gelecekmiş yönetime uzakdan bir arkadaş söyledi :0:
Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Ganalı Asamoah Gyan konusundaki tüm pürüzleri giderdi... Fransız basınının iddia ettiği gibi 16 milyon Euro yerine 11 milyon Euro'ya Rennes kulübüyle anlaşan sarı lacivertli yöneticiler, bu transferi açıklamak için iki günlük beklemeye geçtiler...
Fenerbahçe yönetiminin Aykut Kocaman'ın forvet listesinde ilk iki sırasında bulunan Sunderlandlı Darren Bent ve Porto'nun Kolombiyalı forveti Falcao için girişimlerini hızlandırdığı öğrenildi...
Takımı Sunderland ile Portekiz'de kampta bulunan Darren Bent ve Portolu Falcao için pazarlıkları yönetici Murat Özaydınlı sürdürürken, görüşmeler bonservis ve yıllık ücret üzerinde tıkandı...
Darren Bent'in yıllık 5 milyon Euro'nun üzerinde bir ücret talep etmesi, Kolombiyalı Falcao'nun bonservis bedelinin ise 25 milyon euro olarak açıklanması Fenerbahçe yönetimini zorluyor...
Yönetici Murat Özaydınlı'nın iki gün içinde Bent ya da Falcao'nun transferini bitirememesi halinde, Sarı-Lacivertli kulüp, Asamoah Gyan'ın transferini açıklayacak...
Ligtv.com.tr
Eğer 11 milyon doğruysa, Gyan için normal bir bedel, geröi 10 milyondan fazlası verilsin istemem ama 11 de fazla sıkıntı yapmaz, neden bu adamı getirdiler dedirtmeyecek bir rakam.
Bent'i isterim elbette ama yıllık 5 milyon olursa rekor olur, bu kadar para verilmez.
Young Boys maçını bekleyelim, kötü bir sonuç alınırsa kesin yeni transfer açıklanır.:p
Şu Gyan gelse artık yahu.Dia Stoch Gyan mükemmel 3 lü olacaklar diye umuyorum.
gyan'ın fm 2007 profilinde finishing'i 17'ydi. 2010'da 13... nasıl iş bu? tersine wonderkid bu adam.
http://img217.imageshack.us/img217/1...debayor002.jpg
Esas hedef Adebayor mu?
Gyan'dı, Remy'di derken, sarı-lacivertlilerin Togo'lu golcünün peşinde olduğu anlaşıldı.
Haftalardır adı birçok golcü ile geçen Fenerbahçe'nin asıl büyük hedefinin Emmanuel Adebayor olduğu ortaya çıktı.
İtalyan Corriere Dello Sport gazetesi, Juventus ve Marsilya ile birlikte Fenerbahçe'nin de Manchester City'den ayrılmayı düşünen süper golcünün peşinde olduğunu yazdı. Gazete, Juve'nin Adebayor'u 2.8 milyon euro karşılığında kiralamak istediğini iddia etti.
TÜRKLER DAHA AVANTAJLI
Juventus'un Togo'ludan memnun kalması halinde sezon sonunda 17 milyon euro'ya bonservisini almayı planladığı belirtilen haberde, "Marsilya da Adebayor'un peşinde. 15 milyon euro'yu gözden çıkardılar ancak ödemeyi uzun vadeye yaymak istiyorlar. Zengin Türkler ise Adebayor için Manchester City'nin istediği rakam üzerinden görüşme yapmaya hazır" ifadeleri yer aldı.
28.07.2010
Kaynak : Sabah