Fatih Terim'in basın toplantısından bende bu şekilde oynayacağını çıkardım.Burakla ilgili soruya 'sağda oynar,solda oynar,onda bu meziyet var' dedi.
Printable View
Bu kadroyu Akhisar maçında deneyebilir hoca. Drogba'nın lisans sorunu halledilirse Schalke maçından önce görmek isteyecektir. Sneijder yine 11'de şans bulur. Bana göre Amrabat yerine solda Umut oynasa çok daha iyi olur ama Amrabat son yaptığı asist ile yine şans bulacaktır. Hamit - Selçuk ikilisi Yekta - Selçuk'tan daha iyi olabilir. Hamit fiziksel açıdan çok toparladı, güçlü bir oyuncu, kanatta olduğu gibi topla çıkmaya, top sürmeye kalkmazsa çok sık, ortada çok rahat oynar diye düşünüyorum.
Yalnız yıllarca bizim yaptıgımız söyleşileri Schalke yönetimi yapmış;:D ''Yok onları x'si varsa bizim z'miz var.'', ''Şanslarımız eşit'' falan. Normalde Türk takımlarının klasik sözleridir kendilerini avutmak için kullandıkları, bu sefer rakipler kullanıyor. :)
Basketbol şubesinde rezalet olaylar oluyor.Bayan basket oyuncusu Whalen terk etti.3 aydır paralar ödenmiyormuş.Fowles felanda yakında gider.Murat Özyer derhal istifa etmeli.Futbolda bu kadar para akıtılırken basketbol şubesinde maddi sıkıntı yaşanması kötü bir olay.Başkan olaya el atmalı.Toplam alacaklar 3 milyon euro felanmış.Aslında hiç bir şey.Öyle aman aman paralarda değil.Neden böyle bir olay yaşandı merak ediyorum.
Milan Macvan ve N'Dong da ihtarname çekmişler kulübe. Futbol takımının pastasıyla ilgilenmekten basket şubelerinin ekmekleri unutuldu :)
Futbol şubesi ile basketbol şubesi ayrı.Yani futbol gelirleri futbola,basketbol gelirleri basketbola aktarılıyor.Mesela aynı durum tersi de olabilirdi.Basketbolda euroleague'te olsak finale kadar gitsek,futbol da ligte orta sıralarda ve şampiyonlar liginden elenmiş olsak,futbolcuların paraları ödenemiyorken,basketbolcular tıkır tıkır alırlardı parayı.Ha bende güzel bir şey demiyorum tabi bu olaya bir an önce çözülmesi lazım.Sadece etrafta 'Drogba'ya okadar para vereceğinize basket takımının paralarını ödeyin' diyen ve konudan haberdar olmayan arkadaşlar için açıklama yapmak istedim.
toplam alicak 3m euro medical park parayi odemedi diyorlar ki bugun ergin ataman aciklama yapti bence SIKINTI yapmaya gerek yok.
Ergin Ataman ;
Galatasaray’da ekonomik kriz olsa, Cantu takımına 400 bin avro para verip Manuchar Markoishvili’yi transfer etmez, edemez. Menajerler haklı olarak oyuncularının paralarının zamanında ödenmesini istemekte ama bu gecikmeler Avrupa’nın birçok büyük kulübünde oluyor.
ergin atamanin ozel aciklamari eurosporta.
http://tr.eurosport.com/basketbol/tb...54/story.shtml
@Suicider
Geçmiş geçmişte kalır.Herkes önüne bakar.O zamanlar sıkıntı yoktu kimse ses cıkarmıyordu.Basketbol Futbol kadar ön planda değil bu ülkede.Futbol'da hadi abi bu sezon bizim için oyna sezon sonu parasını alırsın.Duygusal bir yaklaşım var.Basketbol öyle değil..
Öyle bir acıklama yaptın ki.Okurken Allah Allah bu basketbol bu kulubun takımı değil mi ? Nasıl ayrı olsun.Sonuçta aynı kulup için oynamıyorlar mı ?
Galatasaray Spor Kulubu'nun acilen çözmesi lazım bu işi.3 Milyon Euro Büyük para değil.
Ortada ciddi bir sıkıntı var.Nasıl bu kadar rahatsınız anlamadım.Bayan takımdan en önemli oyunculardan biri giti.Fowles'ta cumaya kadar ödeme olmazsa gidecekmiş.Diğer yabancılarda ihtarname çekmiş.Yakında erkek takımınada sıçraması muhtemel.
Bu sene basketbolda tam bir kaos ortamı var.Sakatlıklar,Hawkins ve en son bu olaylar.Ünal Aysal birazda basketbol şubesiyle ilgilenmeli.Yada Lütfi Arıboğan birşeyler yapmalı.Bana göre Aysal her fırsatta maddi durumumuzu överken bu olay tam bir skandaldır.3 milyon euro için düşünülen duruma bak.
Sedat dogan cok buyuk adam oldugunu bu gece anladim ahmet çakari oyle bir bozdu ki adam yayini terk etti :)
Tabi ki aynı kulüp,tabi ki arada para aktarılabiliyor.Ama olay şu Ünal Aysal her amatör dalın kendini yönetebilmesini istiyor.Madem bu paraları ödeyemeyecekti basketbol şubesi neden bu kadar maliyetli oyuncular alındı? Burda asıl sorun bu aslında.Yani basketbol şubesini yönetenler suçlu bu durumu yönetemedikleri için.Hiyerarşik amir olarak Ünal Aysal'da bu yöneticileri oraya getirdiği için suçlu duruma düşüyor.Yani Drogba,Sneijder'i aldınız çocukların parasını ödemiyosunuz falan değil olay.Basketbol şubesi ne kadar geliri varsa ona göre gider yapıp ona göre yönetilmelidir.Futbol takımı gruplardan çıktı para geldi gitti yeni transferler yaptı.
1 yılda 100m doların üstünde borç ödendi.Bu ödenen rakamlar az rakamlar değil arada sırada böyle sıkıntılar olmayacak diye bir şey de yok yeter ki uzun vadede kulübün finansını bozacak bir şey olmasın.İstedikleri kadar haber yapsınlar,doğru veya yanlış olsun ben yönetime güveniyorum.
Drogba ve Sneijder üzerinden prim yapmaya devam etsinler zamanı geldiğinde göreceğiz ki kazandıkları paradan daha çok parayı Galatasaray'a kazandıracaklar inşallah.
Dün sırf Sedat Doğan var diye Beyaz Tv izledim. Her hafta bunları izleyenlerin cidden boş vakitleri var herhalde. Dünkü programda Ahmet Çakar borsa konusunda Hakan Hanoğlu diye bir isim var twitter'da onu ve köşe yazarı Yavuz Semerci'yi baz alarak konuştu. Ümit Özat sustu sustu, telefonuna gelen mesajlara bakarak bir şeyler sormaya çalıştı. Ertem Şener zaten ne yapıyor belli değil, işin içine rakamlar falan girince afallıyor, sürekli şok açıklamalar, manşet olacak açıklamalar diye gazlıyor. Sinan Engin tahkim konusunda konuştu sadece, Rasim Ozan tam bir goygoycu, kafası iyi bile olabilirdi bir ara şüphelendim dili dönmüyordu çünkü. Sedat Doğan'ın sabrına hayran kaldım, onca tahrik ve saçmalığa rağmen çizgisini hiç bozmadı.
Çok şey konuşuldu ama ana iki başlık vardı Sermaye Arttırımı ve Tahkim Kurulu.
Arttırım konusunda Sedat Doğan yönetimde bu konuya en hakim kişiymiş, hukukçu zaten kendisi. Çok rahat bir tavrı vardı, kendinden emin gözüküyordu. Dikkat çekici şeyler söyledi, yönetimde ve başkanda bir hisse bile yok, biz manipülasyon yapmadık dedi. 15.000-16.000 civarı hissedar varmış, açılan dava sayısı 16, hepsinin ortak özelliği hisseleri birleşmeden sonra almalarıymış. Kimseden bilgi saklamadık, kurulan yapı hatalıydı birleşme şarttı, teknik iflas durumu vardı, önceki yapıda sadece gelirler vardı şirkette, bu yanlıştı dedi. Aklımda kalanlar bunlar oldu, atladığım veya yanlış hatırladığım olabilir. Kısacası biz hukuksuz bir şey yapmadık, herşey kuralına uygun, davaların düşmesini bekliyoruz dedi. 2. arttırım için de ilke kararı değişti, buna saygılıyız bu sadece bizim için değil tüm şirketler için geçerli, 1. arttırımı da Türkiye'de ilk uygulayan biz değiliz, aynı şekilde örnekleri var dedi.
Tahkim konusunda, suç duyurusunda bulunmayı düşünüyoruz, görevlerini yerine getiremiyorlar dedi. Burada da yazılmıştı sanıyorum Ali Dürüst'ün açıklaması ile Sedat Doğan'ın ki çelişiyor şeklinde, onu da sordular ve açıkladı. Savunma için gittiklerinde, görüntüler izlendikten sonra Sedat Doğan görüntüler net biz de Meireles olayındaki gibi görüntülere göre gereken kararı bekliyoruz gibi bir şeyler söylemiş, Tahkim Kurulu başkanı biz o gün adil olduğunu düşündüğümüz kararı verdik diyerek cevaplamış. Bunun üzerine de çıkışta basına konuşurken, biz de adil olan kararı bekliyoruz demiş Sedat Doğan. Melo'ya potansiyel suçlu olarak bakıldığını da söyledi ki buna ben de katılıyorum, nasılsa yapmıştır, Melo bu yapar mantığıyla verilmiş bir ceza var ortada. Neden erteleme istemediniz Fatih Terim'de ki gibi diyerek akıllarınca laf dokundurdular, oyuncu bir şey yapmamış, suç yok ortada neden kabul edip erteleyin diyelim biz tamamen kaldırılmasını istedik dedi.
yahu zaten manipulasyon olsa borsada obur adiyla sike yapmis olsak obur klupler bizi sikayet etmezmiydi ederdi tabiki veya yatirimcilar etmezmiydi ederdi tabiki ne oldu ettilerde ilk dava dustu bile cunki birsey cikmicagi belli.
Drogba geldiğinde takım içi dengeler bozulacak demiştik.İşte gördüğünüz gibi herkes tavır almış Drogba'ya karşı(!).Böyle giderse Burak,Umut,Selçuk falan takımdan ayrılır yakında.Orda sarılıyor ama aslında aklından neler geçiyor Burak'ın hepsi akşam Beyaz Tv ve Telegol'de. :)
Drogba'nın lisansı çıkmış, güzel haber.
Aynen,çok güzel haber.Cuma günü büyük ihtimal maçın son 30 dakikasında oyuna girer.
Valla Fatih Terim bir çılgınlık yapıp, Hamit - Selçuk - Yekta önlerinde Sneijder ve forvette ikili olarak Burak - Drogba yapar mı diye düşünmüyor değilim. Schalke maçı öncesi Drogba'ya son yarım saat az gibi. Rakip Akhisar'ı küçümsemiyorum hatta Gekas transferi ile daha da tehlikeli oldular, sıkıntımız olan sol kanadı yani onların sağ kanadını etkili kullanabilen bir Emrah Eren var ama ligde puan farkı var, bir deneme yapılacaksa o maç bu maç bence. Çok merak ediyorum cuma günü çıkacak kadroyu.
Zaten Fatih Hoca öyle bir dizilişi bu maç olmasa da mutlaka deneyecektir.Hatta biz düşünmeden bile aklına o gelmiştir sonuçta adamın işi bu.
Antalya maçında Engin'in hareketini hiç bi kamera çekmedi de mi ? Maç sonu biz takımı tribüne çağırdık. Sabri tek tek herkesi topladı. Engin'se kolunu "Eeeh" şeklinde sallayarak soyunma odasına gitti.
Engin'in sezon sonu gönderilmesi lazım. Takıma katkısı sıfır. Sene başındaki olayın ardından toparlayamıyor kendini bir türlü, taraftara tepki koyması kadar mantıksız bir şey yok. Yaptığı saçmalıklara rağmen kendisine şans verildi, geçen sezon ki şampiyonlukta katkısı var, mükafatını da aldı. Tadında bırakmak lazım, hırsını pozitif olarak yansıtabilen isimlere ihtiyacımız var. Hakemle ya da rakiple dalaşan oyuncular takıma zarar veriyor.
Birde şey oldu maçta :D Maçtayken "Çocukluk aşkımsın" tezahuratı hiç söylenmiyor mu" diye sormuştum abimin arkadaşlarına. Onlarda "Yok ya, keşke söylense" felan dediler. Maçın 80. dakikasına doğru O tezahuratın "Laylaylay laylaylay" kısmını duymamla son ses eşlik etmem bir oldu. Bütün tribün döndü bana baktı :n: Çok fena içimde kalmıştı o tezahuratı bağıra bağıra söylemek. Öyle bi bağırdım ki tezahurat bittiğinde kafamdaki bütün damarların atışını hissettim :D
amk"de yazdi terim 4-3-1-2 denicek diye.
Burak-drogba ikilisi basliyabilir ilerde.
Hamit-selcuk-emre
Sneijder
Drogba-Burak
Irmak Kazuk Almanya'ya gitmiş;
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...-korkusu-sardi
bakın sadece taraftarın açısından bakıyorsunuz olaya engin nasıl hatalar yaptığını biliyor bu senede önceki seneye kıyasla çok kötü durumda o da görüyor bunları ve hak etmediğini düşündüğü için de gelmemiş olabilir engin sezon sonuna kadar çalışarak şampiyonluk yolunda katkı yapacağını ve kupayla beraber hak ettiği için eğleneceğini biliyorum
ne açıdan bakalım başka ? taraftarız biz engin geçen seneki gibi olsa yine engin'in yanında olurduk.o kadar yuhalanan oyuncular oldu bu takımda hangisi böyle " eeh " diyip çekip gitti ? taraftara küsmek oyuncunun hiç bir zaman lehine olmaz.umarım eskisi gibi olur ve bir daha böyle bir şey yapmaz.
Ben Engin'i zaten sevmiyordum, artık tamamen bitti gözümde.
İşini düzgün yapsın da taraftara kendini sevdirmese de olur.
Drogba'nın bir iki açıklamasını okumuştum bir iki maç statta güzel oynamadıktan taraftarın desteğini hak etmeden gitmem diye milliyet haberi olabilir onla bunun farkı ne bakın herkes sorunlar yaşar kendi hatası sinirine hakim olamadı sonra çok düştü kafasını toplayamadı 11 maç ceza ile bir sezonu gitti adamın
Taraftar çağırıyorsa gideceksin, el kol yapmayacaksın. Olay hakedip, haketmeme meselesi değil. Cihan'ın yazdığına benzer onlarca tepki var.
ultrAslan başkanı Oğuz Altay istifa etti.
Yılmaz Başkan'ın etkileri mi bunlar acaba diye aklıma gelmedi değil
Tribün lideri hep sabit zaten. Bir değişiklik olmaz.
Yılmaz Başkan başa geçsin diye bırakmış olabilir.
SPK yaklasık 400 bin tl ceza vermiş galatasaraya.
Adnan Polat yönetiminde ki hususlar için verildi ceza.Şu an ki yönetimle bir alakası yok.
800 binmis ceza :)