Tuncay'ı sağ kanada çekip Cattermole'u çıkarmalıydı.Boro çevirir maçı bence 2-1 biter tahmindede öyle demiştim.
Printable View
Tuncay'ı sağ kanada çekip Cattermole'u çıkarmalıydı.Boro çevirir maçı bence 2-1 biter tahmindede öyle demiştim.
Bu arada Koller'de attı.Monaco'da 1-0 önde..:D
İşte oyuna soktuğu Aliadiere bomboş poziyonu değerlendiremedi.
Tuncay daha alışamamış.Biraz daha zamana ihtiyacı var.
Boro'nun golü de Fulham kalecisinin hediyesiydi resmen.Adam içeri aldı topu.:D
Tuncay'da çok şey yapmadıki.Çok acemice oynadı seyrettiğim kadarı ile.Bildiğimiz Tuncay gibi değil.
Bu arada tahmin oyununda Fulham'a verdim.Fulham 1 gol atar umarım.:D
kaçan gole bakk..:p:p
Dempsey bomboş pozisyonda dışarı attı..
Spiker çok kötü önce dedi Yakubu 18 kişilik kadroda yok onlarda kadro 18 kişi değil ki.Birde Arca'ya Tuncay dedi bazen.
Riggott iyi bir kafa vuruşu yaptı.Az farkla dışarıda..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dempsey sert şut çekti ama kalecinin üstüne attı..
Bu arada Kamara'nın tekniği çok yüksek..
Olamazzzz..:(
Cattermole attı..
2-1 oldu....
2-1 tahminde gittik:mad::mad:
Tahmin yattı be..:(
Ama Aliadiere atağı güzel başlattı, güzel top sürdü ve dönüp Cattermole'un önüne topu bıraktı.O da çarprazdan yerden bıraktı kaleye..
2-1 oldu boro attı 90.dk
Tahminde 4'te 2 yaptık şu ana kadar..
Tuncay çıkınca Boro açıldı..:D
bence maçın hakkı fulham'ındı neyse artık Boro'nun kazanmasına sevindik
Birde adamı çıkarmalıydı dediniz.:D
Neyse yaa.Tahmin oyunu tutmadı ama temsilcimizin takımı galibyet almış oldu.:)
2-2 oldu......
Yok hocam çizgiyi geçmedi
İnanılmaz gol kaçtı..:(
Yapma be Fulham, yapma..
ya bu fulham ne pislik takım uğursuzlar ilk yarıda iki sakatlık yaşadılar.hele o kaleci dengesizin önde gideni o kalede ben olcaktım ya tahminim tutmuş olcaktı.birde öne geçmişlerdi.kalecinin inşallah ayağı kırılır 6 ay sahalardan uzak kalırsın.daha sonra türkiye 2.lig b kategorisi c grubunda karın tokluğuna futbol oynarsın kötü kaleci.geçen haftada yaptı böyle bir hata.uffffffff ya.ne bu çabuk gol atın fulhamlı oyuncular.:uzgun:
2-2 mi:eek:
Olum Aykut...:D
olmadı...:D:D
Ben de uzun suredir Arsenal fanıyım
Uzun süre sonra Wenger'in bu sezon izledigi transfer politikasına olumsuz gözle baktım özellikle son iki senede takımdan ayrılan oyuncular Arsenal'in iskeleti idi tabiyki her takım zamanı gelince bir revizyona gitmeli fakat bence bunun zamanı degildi. Yeni kadro ile inşallah başarılı oluruz fakat ing. premier lig şampiyonlugu yine hayal gibi..!
Fulham kalecisi yaktı bizi.87' öyle gol yenir mi? Nasıl bir kademe anlayışıdır bu?
Tuncay'ın takımının kazanması bizi sevindirdi..:)
bence gecti cizgiyi