Sıra Şampiyonlar Ligi'nde
Ertuğrul Sağlam, "Sezon devam ederken 'şampiyon olacağız' dediğimizde birçok insan içten içe gülümsüyordu, şimdi aynı şeyi Şampiyonlar Ligi ile ilgili söylüyoruz" dedi.
TRANSFERLER
Şampiyonlar liginde kadrolarının yeterli olup olmadığına yönelik bir soruya Sağlam, şu yanıtı verdi:
"Transferde öncelikle stratejimiz elimizdeki değerleri kaybetmemekti. Bunda da başarılı olduk. Cazip teklifler gelmesine rağmen hiçbir oyuncumuzu bırakmadık. Eksiklerimizi tespit edip onları gidermek için transferler yapıyoruz. Dün Arjantin'den genç bir oyuncu aldık. Bundan sonra geri ve öne 2 kaliteli oyuncu alıp, transferi tamamlayacağız. Onların da katılımıyla çok iyi takım olacağımıza inanıyorum. Bu kadronun lig, şampiyonlar ligi ve Türkiye Kupası'nda yeterli olacağına inanıyorum."
Ertuğrul Sağlam, "Sercan Yıldırım büyük kulüplere gitmek isterse hangisini tercih eder" sorusunu, "Büyük kulüplerden Bursaspor'u tercih ediyor zaten" diye cevapladı.
"AVRUPA'DAN TEKLİF ALDIM"
Avrupa'dan teklif alıp almadığı sorulan Ertuğrul Sağlam, "Avrupa'dan teklif aldım, ama şu anda çok önemli bir başarıyla beraber önümüzdeki sezon önemli kulvarlarda mücadele edeceğiz. Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli, orada ülkemizin göğsünü kabartan Bursaspor'u izlettirmeye çalışacağız. Hiçbir antrenör ve futbolcu şampiyon takımdan ayrılmayı istemez" dedi.
Haberin tamamı : http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...medium=twitter