Galatasaray'da görmek isterdim. Yazık olmuş.
Gerçi disiplinsizliği falan vardı, tecavüz skandalı falan vardı.
Printable View
Galatasaray'da görmek isterdim. Yazık olmuş.
Gerçi disiplinsizliği falan vardı, tecavüz skandalı falan vardı.
Sanırım devre arasında Galatasaray'ın gündemine gelmişti baya vukuatı olan bir oyuncudu.
Psikopatın el alası bu adam. Papiss Cisse'yi iyi fiyata okutmak istiyo Freiburg o yüzden aldılar Dembele'yi ama bu adamda akıllanacak kafa yok.
http://i2.goal.com/files/images/stat...11_186x236.jpg
Stuttgart, Kopenhag'ın Danimarkalı orta saha oyuncusu William Kvist Jorgensen'i 3,5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.
NTVspor
http://www.weser-kurier.de/bremen4u/...m/funkypee.jpg
Schalke 04'te forma giyen savunma oyuncusu Christian Pander, Hannover'e transfer oldu. 27 yaşındaki Alman futbolcu 1 yıllık sözleşmeye imza attı.
NTVspor
20 Haziran 2011 13:30 | NTV Spor ve Ajanslar
Almanya Bundesliga takımlarından FC Nürnberg'den lig şampiyonu Borussia Dortmund'a transfer olan İlkay Gündoğan, takımda ilk onbirde sürekli bir şekilde yer edinmeye hakkı olması gerektiğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/158/il...gan3_W7G4E.jpg
Almanya Bundesliga takımlarından FC Nürnberg'den lig şampiyonu Borussia Dortmund'a transfer olan İlkay Gündoğan, takımda ilk onbirde sürekli bir şekilde yer edinmeye hakkı olması gerektiğini söyledi.
Alman spor dergisi Kicker'de yer alan bir habere göre İlkay, "Burada rekabet daha fazla ama ilk onbirde sürekli yer almak benim hakkım olmalı. Sonuçta Borussia Dortmund beni kadroyu doldurmak için transfer etmedi" şeklinde konuştu.
Orta sahada oynamak istediğini ve Borussia Dortmund'dan Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Nuri Şahin ile mukayese edilmek istemediğini ifade eden İlkay, "O olağanüstü bir oyuncuydu ama ben onu kopyalamak için gelmedim" dedi.
Dergide yer alan diğer bir haberde de Werder Bremen'in sportif menajeri Klaus Allofs'un, takıma yeni transfer olan Mehmet Ekici hakkında, "Ekici bize Gündoğan'dan biraz daha uygun" şeklinde görüş belirttiği bildirildi.
Allofs'un, daha fazla ileriye dönük oynaması sebebi ile Mehmet'i tercih ettiği belirtilen haberde, Werder Bremen'in, Mehmet gibi ileriye yönelik ve oyun kurucu yeteneklere sahip bir oyuncu aramış olduğu kaydedildi.
Mehmet'in, Werder Bremen'den Real Madrid'e transfer olan Mesut Özil'in yerini doldurup dolduramayacağı sorusunun gündemde olduğu, Mehmet'in bu sezon oynadığı FC Nürnberg'deki takım arkadaşlarının, bu futbolcunun sonucu etkileyebilecek bir futbolcu olduğu görüşünü paylaştığı ifade edildi.
Derginin haberinde, "Werder Bremen, Ekici'de doğru tipi bulduğuna inanıyor. Denemeye her halükarda değer" şeklinde ifade kullanıldı.
Wolfsburg Diego ile yollarını ayırma kararı aldı.
http://www.vfl-wolfsburg.de/50496+M54a7690aec0.html
tribundergi
Alman devi Bayern Münih uzun süredir kadrosuna katmak istediği Gamba Osaka'nın 19 yaşındaki genç Japon oyuncusu Takashi Usami transferine son noktayı koydu.
Japon kulübü Gamba Osaka'nın resmi olarak açıkladığı transfere göre genç oyuncu 6 aylığına Bavyera ekibine kiralandı.
Sözleşmenin detaylarına göre Takashi Usami'nin satın alma opsiyonu da Alman devinde olacak ve B.Münih istediği zaman belirlenen bonservis ücreti karşılığında Usami'nin bonservisini alabilecek.
1992 doğumlu Takashi, alt yapısından yetişip 17 yaşından beri A takımında forma giydiği Gamba Osaka'yla bu sezon 11 lig, 7 de Asya Şampiyonlar Ligi maçına çıkmıştı. Bu 18 maça 3 gol 3 asist sığdıran genç yıldız adayı, 13 Temmuz'daki Kobe maçına kadar Gamba Osaka forması giyecek.
13 Temmuz'daki Kobe maçıyla J-League'deki son maçına çıkacak oyuncu 15 Temmuz'da Münih'e gidip sağlık testlerinden geçecek ve yeni ekibinin çalışmalarına katılacak.
Transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Takashi, "Böyle bir şansı bulunca bu riski almak istedim ve bu transfer teklifini kabul ettim. Takımımı sezonun ortasında bırakmak konusunda da gerçekten çok düşündüm, fakat insanın eline böyle şanslar sürekli gelmiyor. Bu benim için büyük bir adım olacak. İleride Ballon D'or'u (France Football'un dünyada yılın futbolcusuna verdiği ödül) kazanmak istiyorum. Eğer Bayern'de oynama şansı yakalar ve kendimi kanıtlarsam şansım olduğuna inanıyorum." diyerek bu transfer teklifini kabul etme sebeplerini ve kariyer hedeflerini açıkladı.
Manchester City ve İnter'in de takip ettiği Japon oyuncusu hücuma dönük bir orta saha. Kanatlarda ve forvette de görev yapabilen ismin Robben ve Ribery gibi dünya yıldızlarına alternatif olması bekleniyor.
Sporx
Dortmunda felan derken tüm takımlar uzakdoğu özelliklede Japonya pazarına yöneldiler. Bence bizim takımlarımızda o yörelerdeki ligleri biraz takip etmeliler. Yabancı sınırı kalkınca belki 1-2 genç yetenek bulunabilir...
Evet o adamı takip ediyordum. İyide performans gösteriyordu ancak kalıcı olmadı. İyi bir oyuncuydu..
Şenol Güneş çalışmıştı oralarda kursun bir bağlantı getirsin Trabzon'a 1-2 Koreli.
Kagawa'dan sonra oraya yönelmek normal zaten.Kagawa 350 Bin € karşılığında gelmişti.İyide performans göstermişti gerçi ama sakattı.Bu sene Şampiyonlar Liginde izleyeceğiz onu.
350 bin € bonservis bedeli ne demek :) Şimdi Dortmund 20 milyon € istiyormuş.Şu transfer yapmayı Türk takımları öğrenemedi.
HuLk ta japon pazarından çıkma.
Yahu ne Japon pazarı ne yeteneklisi. Adamların derdi tamamen Marketingle alakalı birşey. İnamoto'yu bile izlemek için 1 düzine Japon geliyodu her maça.
marketing felan hikaye siz bayernin marketinge ihtiyaci var mi saniyorsunuz? adamlarin sponsor gelirlerine bir göz atin real madridden sonra avrupada sponsorlardan en yüksek parayi alan kulüp.. avrupalilar japon pazarina yönelmeye basladilar artik güney amerika pazari tuzlu olunca onlara iyi geldi oralar...
Evet marketing hikaye ama en çok geliri olan Real Madrid her sene " sırf " can sıkıntısına gidip Thailand karması, japon karması vs gibi takımlarla maç yapıyor.
Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Tranmere Rovers'ın golcü oyuncusu Dale Jennings'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
04 Temmuz 2011 Pazartesi - 16:38
Sporx.com dış haberler
İngiltere 1. Lig takımlarından Tranmere Rovers, Bayern Münih'in genç golcüsü Dale Jennings için yaptığı teklifini kabul etti. Dale'in yakın zamanda Bundesliga ekibiyle sözleşme şartlarını görüşmesi bekleniyor.
ESPN'in haberine göre Tranmere menajeri Les Parry bu transfer hakkında "Bayern Münih Dale için çok iyi bir teklif yaptı. Bizde onun bu fırsatı kaçırmasını istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
Parry, "Eğer size Bayern Münih gibi büyük ve tarihi olan bir kulüp teklifte bulunuyorsa bunu kaçırmamanız gerekir. Dale için en iyisini diliyorum."
18 yaşındaki İngiliz futbolcu geçen sezon Tranmere forması altında 32 lig maçında 6 gol kaydetti.
Geçen sezon ligi şampiyon Boruissa Dortmund'un 10 puan gerisinde 3. sırada bitiren Bayern bu sezon kadrosuna Schalke 04'ten Manuel Neuer ve Genoa'dan Rafinha'yı katarken bu futbolcuların yanında Nils Petersen ve Takashi Usami'yi de kadrosuna ekleyerek takımı gençleştirdi.
Alman ekibinin sportif direktörü Christian Nerlinger takımın büyük yol katettiğini söylerken "Çok dengeli bir ekibimiz var, takımımızda zayıf bir bölge bulamam ve planlarımız hala tamamlanmadı." dedi.
Geçtiğimiz sezon ligde zor günler geçiren Wolfsburg bu sezona iddialı girmeyi hedefliyor. Kadrosunda milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'yı bulunduran Alman ekibi, Hasan Salihamidzic'i renklerine bağladı.
05 Temmuz 2011 Salı - 10:08
Sporx.com dış haberler
Almanya Birinci Ligi 'Bundesliga' ekiplerinden Wolfsburg, 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Salihamidzic ile anlaştı. Geçtiğimiz sezonu Juventus'ta tamamlayan Bosna Hersekli oyuncu ile 1 yıllık anlaşma yapılırken, transferin maliyeti hakkında ise bir bilgi verilmedi.
Yeni takımında 11 numaralı formayı giyecek olan Salihamidzic, "Bayern Münih ve Juventus'ta oynadıktan sonra her kulübün benimle ilgilendiği açıktı. Ancak Felix Magath bana oynama şansı vereceğini açıkça söyledi. Şu anda da Felix Magath'ın inşa ettiği enteresan bir projenin parçasıyım" diyerek yeni takımı Wolfsburg'un hocası Felix Magath ile çalışacak olmanın heyecanını belirtti.
Felix Magath ise "Brazzo" lakaplı yeni oyuncusu için, "O kariyeri boyunca her zaman üst düzey seviyelerde futbol oynamış bir isim. Bu transfer ile kadromuz için de derinlik ve esneklik sağlayacak bir imza attık. İnanıyorum ki Salihamidzic'in olgunluk ve deneyimleri bize çok şey katacaktır" diyerek güvenini dile getirdi.
Hasan Salihamidzic kimdir?
Doğum Tarihi: 1 ocak 1977
Doğum Yeri: Bosna Hersek
Boyu: 1.77 m
Pozisyon: Sağ açık / Sağ bek
En Son Takımı: Juventus
Futbola doğduğu kentin takımı Turbina Jablanica'da başlayan Salihamidzic, ilk profesyonel sözleşmesini Hamburg ile imzaladı. Daha sonra Bayern Münih'e transfer olan oyuncu kırmızı beyazlı forma ile altı Bundesliga şampiyonluğu bir de Şampiyonlar Ligi kupası kazandı.
Bayern Münih'in Fransız yıldızı Frank Ribery, takımın resmi internet sitesine önemli açıklamalada bulundu.
06 Temmuz 2011 Çarşamba - 23:14
Reuters
Bayern Münih'in Fransız orta saha oyuncusu Frank Ribery, takımın yeni hocası Jupp Heynckes'in kendisi hakkında "Bireysel oynuyor" yorumu üzerine yaptığı açıklamada; kendisinin takım oyuncusu olduğunu söyledi.
Frank Ribery. Bayern Münih kulübünün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Yaptığım bütün her şeyi takım için yaparım. Defansa gidip savunma yapmam gerekirse, geri giderim. Atak yapmam gerekirse, ileri gider atak yaparım. Hiçbir zaman kendim için oynamıyorum, takımım için oynuyorum. Çok fazla gol atmam ama birçok golü hazırlarım" ifadelerini kullandı.
Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Jupp Heynckes, geçen sezon ligi 3. sırada bitiren Münih ekibinin bu sezon daha iyi olacağını umarken, takıma defansif bir oyun nakledeceğini söyledi.
Heynckes ayrıca pazartesi günü Bild gazetesine yaptığı açıklamada, "Bugünün futbolunda, takımın bir fonksiyona ihtiyacı var. Defansif özellikli. Frank Ribery de diğer oyuncular gibi bu düzene uyum sağlamalı" şeklinde konuşmuştu.
Yıldız futbolcu Frank Ribery ise 66 yaşındaki hocası ile ilişkilerinin iyi olduğunu söyledi.
Ribery açıklamasında, "İyi bir ilişkimiz var. Eğer hocam ile iyi bir ilişkim olmazsa, benim için zor bir durum olur. Futbolumdan zevk almam ve iyi oynamam" dedi.
Bayern Münih'te 5. sezonunu geçirecek olan Ribery, Bayern Münih'te geçirdiği son iki sezonun ilk iki sezon kadar iyi olmadığını söyledi.
Ribery açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı:
"Son iki yıl daha zordu. Bunun büyük bir bölümü benim sakatlık yaşamamdan dolayı idi. Benim için zor zamanlar yaratan bir çok negatif şeyler oldu. Ama ben güçlüyüm. Başımı dik tuttum ve her zaman kendi yolumu takip ettim. Şimdi her şey benim için, ailem için ve Bayern Münih için tekrardan mükemmel."
http://fourfourtwo.com/news/england/82525/default.aspx bugün imzalar atılmış.
Trabzonspor'un da transfer gündeminde olan Türk kökenli Malik Fathi, Almanya'nın Mainz Kulübü'ne transfer oldu.
14 Temmuz 2011 Perşembe - 11:16
DHA
Rus ekibi Spartak Moskova'nın Türk kökenli Alman milli futbolcusu Malik Fathi Bundesliga ekibi FSV Mainz'ın formasını bu sezon da giyecek. Geçtiğimiz iki sezon kiralık olarak oynadığı FSV Mainz ile üç yıllık sözleşme imzalayan Malik Fathi için Spartak Moskova'nın 1 milyon Euro bonservis ücreti aldığı belirtildi. Mainz'la anlaşan Malik Fathi'nin ne kadar para alacağı ise belirtilmedi.
HERTHA VE MAİNZ FORMALARINI GİYDİ
Bundesliga'da Hertha Berlin ve Mainz formalarını taşıyan Malik Fathi "Antrenmanlarda iyi hazırlanıp Mainz formasının değişmez 11'inde yer almak istiyorum" dedi. Hertha Berlin alt yapısında yetişen ve 2008 yılına kadar da Hertha'da oynayan 27 yaşındaki Malik, Spartak Moskova'ya 2008 yılında transfer olmuştu. İki kez Alman milli takım forması giyen ve 32 kez de Alman Ümit milli olan Malik, defansın sol kanadında oynuyor.
ANTRENÖR İSTEDİ
Teknik direktör Peter Tuchel'in geçtiğimiz sezon vazgeçilmezlerinden olan genç futbolcu, tekrar Mainz forması giyecek olmaktan memnun olduğunu belirtip, "Takım arkadaşlarımın çoğunu tanıyorum. Benim için fazla zor olmayacak" diyerek hedefinin Alman milli formasını tekrar giymek olduğunu söyledi. Malik Fathi için Türkiye Süper Ligi'nden Trabzonspor ile alt yapısında yetiştiği Bundesliga'nın yeni ekibi Hertha Berlin'de kadrosuna katmak için devredeydi.
Almanya'nın dev kulüplerinden Bayern Münih, Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Jerome Boateng'i kadrosuna kattı.
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/boateng-1310639732.jpg
14 Temmuz 2011 Perşembe - 13:35
AA
İngiliz Manchester City takımında oynayan Jerome Boateng, Alman Bayern Münih kulübü ile 4 yıllık bir sözleşme imzaladı. Bayern Münih'in, transfer bedeli olarak ne kadar ödediği açıklanmamasına rağmen, bu miktarın 13,5 milyon avro olduğu tahmin ediliyor.
Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, uzun ve zorlu görüşmeler yaptıklarını, ancak sonuçta savunma için istedikleri Boateng'i aldıklarını söyledi.
Manchester City'nin ABD'nin Los Angeles kentindeki kampında bulunan Boateng'in, sağlık kontrolü için gelecek günlerde Münih'e gelmesi bekleniyor.
20 milyon dedi Ntvspor
Üç büyük takımdan herhangi biri için iyi bir oyuncu olabilirdi, alternatif babında. Ama Trabzon'a gidip şampiyonlar liginde oynamak varken Mainz'a gidip hata yapmış bence.
Bayern Münih'te forma giyen Fransız yıldız Franck Ribery, antrenmanda ayak bileğinden sakatlandı.
http://www.yukleresim.com/images/580...2124425292.jpg
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen Fransız yıldız Franck Ribery, ayak bileğinden sakatlandı.
Bayern Münih Kulübünden yapılan açıklamada, antrenmanda sakatlanan Ribery'nin sol ayak bileğinin alçıya alındığı ve ayağının 5 gün alçıda kalacağı belirtildi.
Ribery'nin gelecek hafta Bayern Münih'in, Almanya Kupası'nda Eintracht Braunschweig'e karşı oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyeceği ifade edilen açıklamada, Bundesliga'da 7 Ağustos'ta Borussia Mönchengladbach'a karşı oynayacakları sezonun ilk maçında Ribery'nin yeşil sahalara dönebileceği kaydedildi.
Bayer Leverkusen'in Türk kökenli golcü futbolcusu Eren Derdiyok, performansını sürekli hale getirmesi gerektiğini söyledi.
http://www.yukleresim.com/images/345...0219094960.jpg
Alman Birinci Ligi takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen İsviçre milli takımının Türk kökenli oyuncusu Eren Derdiyok, performansına süreklilik getirmesi gerektiğini belirtti.
Bayern Leverkusen'in, Belçika'nın Genk takımına karşı oynadığı ve 4-1 kazandığı hazırlık maçında 3 gol atan Eren Derdiyok, Kölner Express gazetesine yaptığı açıklamada, kendisine çoğu kez performansını yükseltebileceğinin söylendiğini belirterek, "Performansıma süreklilik getirmem ve teknik direktöre kendimi göstermem lazım" dedi.
Haberde, Bayer Leverkusen'in bir hafta önce Brügge'ye karşı yaptığı karşılaşmada Eren'in, ayağındaki sakatlık nedeniyle iğne yapıldıktan sonra sahaya çıktığı, iğnenin ayağını uyuşturduğu, bu nedenle de iyi performans gösteremediği belirtildi.
Eren'in iyi oynamaya başlamasının sebebinin, özel hayatınındaki değişime de bağlı olduğu ifade edilen haberde, nişanlısı Alev'den ayrılarak yüzüğü çıkardığı ve yeni sevgilisi Kardelen'den güç aldığı kaydedildi.
Bundesliga takımlarından Wolfsburg forması giyen Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer'in menajeri oyuncusunun Almanya'dan ayrılmayacağını açıkladı.
http://www.yukleresim.com/images/421...5739639706.jpg
Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg forması giyen Danimarkalı 22 yaşındaki savunmacının kulübünden ayrılmayacağı belirtildi.
Geçtiğimiz sezon Serie A takımlarından Palermo'dan Wolfsburg'a transfer olan oyuncu için bir başka Serie A takımı Juventus'un devrede olduğu iddia edilmişti. Özellikle Zebraların teknik direktörü Antonio Conte'nin büyük hayranlık beslediği defans oyuncusuna siyah beyazlı formayı giydirmek istediği dile getirilirken Kjaer'in menajeri bu transferin gerçeklemesinin neredeyse imkansız olduğunu söyledi.
Menajer Mikkel Beck, Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada; "Juventus'un ilgisi hakkında herhangi bir bilgimiz yok. Simon kulübün en önemli oyuncularından birisi. Bu yüzden önümüzdeki sezon da Wolfsburg forması giymeye devam edecek." şeklinde konuştu.
Simon Kjaer, 2008 yılında ülkesinin Midtjylland takımından geldiği Palermo'da gösterdiği performans sayesinde Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çekmiş ve 2010 yılında Bundesliga'nın yolunu tutmuştu.
Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg, orta sahasını güçlendirmek adına Stuttgart'tan Christian Träsch'ı kadrosuna kattı.
http://www.yukleresim.com/images/902...1898261426.jpg
Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg, bir başka Bundesliga takımı olan Stuttgart'dan Alman orta saha oyuncusu Christian Trasch'ı kadrosuna kattı.
Resmi siteden yapılan açıklamaya göre 2015 yılına kadar sözleşme imzalayan 23 yaşındaki oyuncu için teknik direktör Felix Magath; "Trasch, Alman futbolcular arasında bu pozisyonun en iyi ismi diyebilirim." şeklinde konuşarak yeni oyuncusundan övgü ile söz etti.
7 defa Alman milli takımı forması giyen oyuncunun yeşil beyazlı ekipte 15 numaralı formayı giyeceği açıklanırken alacağı ücret hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.
messiden iyiyim mi ne demişti bi ara yazık bu adama yav:D
"Sakatlanmazsam Messi'yle aynı seviyedeyim" demişti ya da buna yakın bişey. İşte Messi'yle aranızdaki farklardan biri de bu Ribery. Messi sakatlanmıyor malesef.
hiç üzülmedim aksine sevindim
Hatırlatmaya gerek var mı da insan bu :)
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste vol.2
@benbenim -> Alex geldiği ilk yıl, Fenerbahçe'yi direkt basamak olarak kullanıp "Kulüpten alacağım yoktur." belgesi imzalayıp daha sonra da "paramı alamıyorum." deyip çekip gitse ne düşünürdünüz merak ediyorum. Aslında genel soruyorum bunu. Ribery'nin gözümde 5 kuruşluk değeri yoktur, -kendisinin umurunda bile değildir bu tabii ki- günahımı vermem.
Kini, nefreti olan varsa kusma yeri burası değil arkadaşlar. Nihayetinde bir insan adı geçen. Nefret söylemlerinizi bu forum dışında istediğiniz gibi dile getirebilirsiniz.
bu tip durumlarda suç sadece oyuncuda değil menajerde, ailede falan da olabiliyor. yüklenilmesine karşıyım.
konuya gelirsek bir robben bir ribery, ne zaman tam oynayacak bu adamlar ?