bu manchester derbilerinde üstün taraf hep city oluyor :D en azından benim takip ettiklerimde.
Printable View
bu manchester derbilerinde üstün taraf hep city oluyor :D en azından benim takip ettiklerimde.
Maç inanılmaz hızlandı bir anda çok keyifli geçiyor
58 Nani 2-2
United resmen ağlattı. 2-2 Nani.. Great team move. :D
of of of of of of of gole bak harika muhteşem bir gol yok böyle bir gol .
Golün tanımını yaptı Manu. İnanılmaz , ders niteliğinde okutulmalı.. 2-2 oldu
Ne goldü be!Ağzım açık izledim.
Futbol dersi diye izletilmeli tüm takımları şu 2.gol .Tam derslik gol .
Yalnız Man Utd bu maç böyle paslaşmaları çok denedi çok gol atarlar böyle . Paslaşmalarıda iyi Man Utd bomba gibi gelecek.
Asleh Young takım konuşmasını övecek maçtan sonra demedi demeyin.:n: Harika bir ikinci yarı en azından United cephesi için.
Bir sürü paranız olabilir, bir sürü yetenekli futbolcu alabilirsiniz ama takım ruhunu, senelerdir gelen ruhu satın alamazsınız..
Money City: 2 - Football United: 2. :D 3. golü de bekliyorum maç bitmeden. :)
Manu 2. gol
http://www.youtube.com/watch?v=lDjY9GJJxaA
City çıkmakta zorlanıyor , böyle dayanamazlar
2. gol inanılmazdı gerçekten.
Neden kimse City tutmuyor kareziniz mi var bu takıma :D
Futbolun rengi kırmızıdır . |Liverpool - Manchester United - Milan hehe :D
Bir de Galatasaray :p
Futbol renklidir.|Beşiktaş|Everton|Southport| :n:
http://www.youtube.com/watch?v=9dQOsl2jhiU
gol'ün videosu
Naniiiiii 90+4 3-2 . Ama üzüldüm şimdi Man City takımına :D
çok fena oldu yav.. :D nani kral.. :D
İşte bbuuuuu:D
Attık be sonunda :D
Dünyada uzatma dakikalarında en çok gol atan takım Man Utd.dır herhalde. O kadar çok maç kazandılar ki bu şekilde... Tesadüf olamaz herhalde.
Kompany adam olmaz yahu hiç mi bakmaz adam arkasına .Nani avını bekleyen aslan gibi kaptı topu :D
aguero neden oynamadı yav :S
Ve Nani'den ibretlik paylaşım. :D Geçmiş olsun Money City. :D
ManU kariyerimi artık daha bir şevkle oynayabilirim. İnsanı gaza getiriyor ya. :D
city kariyerimi açsam acıdım gariplere:D
Çılgın bir finaldi dahası yok.Bu dakikada o hata yapılmaz.Kompany Beşiktaşta oynama kıvamına gelmiş belli.Sivok sandım hatta bir an.
Harika bir maçtı ve kırmızı şeytan Nani, şeytanlığını yaptı attı son anda :)
City daha iyi bi teknik direktörle yola devam etmeli diye düşünüyorum. Oyuncu var ama sistem yok doğru düzgün.
burda dedimmi bilmiyorum ama mancini hoca degil cityde bu adam oldugu surece hic birsey olmaz o kadar hucum oyuncusu aldirdi al ne oldu simdi bak manu bole ezer gecer 2-0"dan 3-2 harika sonuc Kurt hoca fergusan yapti gene yapacagini..
ManU'nun yaptığı pankart çok anlamlı :D dolar & kupalar... Süper olmuş. İşte rekabet