ÖDÜL
Printable View
SPOR TOTO SÜPER LİG
PUAN DURUMU
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
PUAN DURUMU
Yıldıray uyanmamakta ısrar ediyor baksana adamın oyununa :D Regenler fena bu arada
Yav ben bu adamı napacam :icon_biggrin: Dünyanın en pahalı transferi yapacam bu Yıldırayı :icon_biggrin: Denemek için bi teklif ediyim dedim 74m verdi Monaco ama verirmiyim hayırrr :icon_biggrin: Arkadan gelen Şevki Civelek var :icon_biggrin: Hem ismide güzel.Enes Ünal var Osman nuri var.
TRANSFER
GELEN
2 SEZON ÖNCE TRANSFER EDİLMİŞTİ.TAKIMIMIZA YENİ KATILDI.
BAYERN ALTYAPISINDA GELİŞMİŞ BİR OYUNCU.BEKLENTİMİZ BÜYÜK.(BAYERN MUNIH'TEN €15M'YE TRANSFER EDİLDİ)
ŞEVKİ DAHA ÖNCEKİ 19 YAŞ ALTI DÜNYA KUPASI GOL KRALIYDI.
BAŞKA TAKIMA KAPTIRMAMK İÇİN ALDIK.YENİ YILDIRAYIMIZ DAHA DOĞRUSU YENİ HAKAN ŞÜKÜR :icon_biggrin:(ÇAYKUR RİZESPOR'DAN €5M'YE TRANSFER EDİLDİ)
GÖKAY'DA BEŞİKTAŞ'IN YENİ REGENLERİNDEN.ÇOK İYİ MAÇLAR ÇIKARIYORDU.
DEĞERİ ARTMADAN ALALIM DEDİK.(BEŞİKTAŞ'TAN €5M'YE TRANSFER EDİLDİ)
GİDEN
OKAY YOKUŞLU - €17M'YE FENERBAHÇE'YE SATILDI
RECEP NİYAZ - €4.4M'YE MALLORCA'YA SATILDI
TOPLAM - €21.4M
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
PUAN DURUMU
süperligdeki skorlara bakmıyorum bile şampiyonluktan eminim :D şevkininde fiziksel ve mental özellikleri iyi sayılır ama bitiricilik falanda gelişirse fena golcü olur :)
ŞAMPİYONLAR LİGİ
TEMSİLCİLERİMİZ
AVRUPA LİGİ
TEMSİLCİLERİMİZ
Biri şok mağlubiyet mi dedi ? ^^
Anderlecht kimmiş hocam bea :n:
valla isterse 5 forvetim olsun hiç bi kariyerimde farklı taktik oluşturmadım. Her zaman taktiğime göre takım oluşturdum. Tek forvetten şaşmam hiç bi zaman. Süper ligden bi pilot takım bul fazla olan forvetleri gönder en temizi :D hem sen oyuncu bolluğundan kurtulursun hemde oyuncularla aran açılmaz oynatmıyorsun falan diye :)
Vay arkadaş :icon_biggrin: Allah için istatistiklere bakarmısınız :icon_biggrin:
Sıkıntı şurda yabancı oyuncuların yerli takımlarda oynamasını istiyorum.5 yılı doldurup türk olsunlar diye,Ama antrenörleri ve antrenman tesisleri iyi değil.Yedek takımımda olsa bile daha iyi gelişiyor.Çift forvete geçsem bu sefer ortasaha azalacak oda sıkıntı.Taktik değiştirmem zaten,bu taktik çok uyumlu tek oyuncunun yer değiştirmesiyle ofansif veya defansif yapabiliyorsun.Bucayı pilot takım yaptım.Altyapısı ve antrenman tesisleri çok iyi,bunun gibi birkaç takım daha bulursam iyi olur.Bucayı gelecek sene süper lige çıkaracam.:icon_biggrin: