zate bu Chelsea nin yenilmesi sürpriz olmadı bana genelde yeniliolar M'Brough ya
Printable View
zate bu Chelsea nin yenilmesi sürpriz olmadı bana genelde yeniliolar M'Brough ya
------------Tevez-----------
Giggs-----Anderson-----C.Ronaldo
-------Scholes-----Carrick
Aslında Rooney de sakat böyle oynasalar daha faydalı olur gibi...
Bildiğim kadarıyla C.Ronaldo cezalı ya da sakat yerine Nani oynayacakmış..tam emin değilim ama..
Tuncay yedekte...
0-1....
Boro Yeniliyor.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Midoooo..
1-1.......
Tuncay yedekse seyretmeyeceğim maçı.;)
Birde ManU maçı ne zaman?
Newcastle'in gölünü kim attı ?
Emre kadroda mı? (yeni kalktım da ondan tvyi yeni actım :D :D )
Newcastle'da N'Zogbia harika bir gol attı..Boro'nun golünü ise Mido kaydetti
Mido 2maçta 2gol attı iyi başladı...
Owen oyuna girdi bakalım ne yapacak..
Tuncay girdi oyuna....
Asist veya gol bekliyorum..
Gol oldu ya Viduka:mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Boro cok kötü takım ya.Hepsi duruyor orda cok amatör oyuncular:mad::mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gooooooooooooooooooooooooool Julio Arca 2-2
Gerardın zaten futbol stilini beğenmiyorum topu ayağından çok tutuyor...Sissokko zaten yerini fazlasıyla doldurdu..
arca ve mido çok iyi oyuncular boro da en baştan beri bu iki isim dışında üst düzeyde oynayan yok.
abi fox spikeri owen hargreawes'e kanadalı dedi dogru mudur ben ingiliz biliyordum :D
Hargreaves Kanada doğumlu...
İngiliz ama Kanada Vatandaşlığı var...
teşekkur ederim. .:)
İlk yarı 0-0 tamamlandı.ManU bu maçta da puan kaybederse şampiyonluk çok çok uzakta kalır..
Manu puan kaybederse ki öyle görünüyor.Şampiyonluk şansı iyice azalır.Burdan şunu anlarız Ronaldo ve Rooney taşıyor bu takımı
İlk haftalardan şampiyonluk için yapılan yorumlar doğru olur mu bilemem ama Manchester United toparlanacaktır...
Nani inanılmaz ötesi bir gol attı....
ManU golü buldu 68.dakika.1-0 oldu..
tüh golu göremedim......
Yeni C.RonaLdo yoLda.Nani yeni süperstar adayı gümbür gümbür geLiyor.İki sezon sonra C.RonaLdo iLe Dünyanın en iyi kanat oyuncuLarı oLarak anıLacakLar.
Maç çok sıkıcydı.Uykum geldi bende kalktım.Şansa bak gol olmuş.Birde Bu Anderson neden oynamıyor yahu?:confused: Sakatlığı falanmı var acaba?
Ben İngiltere'de geçmiş senelerdeki gibi heyecanlı bi futbol göremiyorum yada spikerler maçı katlediyorlar.Bide seyirci oranları düştü son yıllarda bilet fiyatlara baya bi artış gösterdi..
evet anderson nerde=????
Manu 76 bin kombine satmış dedi spiker.
bence maç tothennam'ın hakkıydı :)
Manu bu şekilde Şampiyon olamaz...
Valla ne bilim.Spikerin yalancısıyım.:D Belki tüm koltuklar satın alınmıştır.Olamaz mı?:confused: