katılıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
semihin long shot ve finishingiinde artış olabilir
Printable View
O halde Arda'ni strength de 11-12 olur yani Gokhan oldukca zayif bir oyuncu.
bence arda gökhandan daha güçlü bir oyuncu ikili mücadelerde ayakta kalmayı daha iyi biliyor omuz omuza mücadelelerde arda gökhana üstünlük sağladı en son derbide
ardanın önemli yeteneklerinden biri ise denge sanırım derbide 2-3 dk topu korner direğinin orada tutması çoğu pozisyonda 2-3 kişiyle savaşması ardanın hangi özelliğinden kaynaklanıyor determinationı balance mı strengh mi
cengiz abi bir uğrarsan maldonado hakkındaki görüşlerini yazarmısın.
ben her ne kadar fazla izlemediğimizi düşünsemde büyük bir düşüş olmasını bekliyorum.beklediğimin çok altında bir performas gösteriyor.belkide sisteme uymuyordur ama o profildeki özellikler her sisteme uyacak türden bu yüzden düşürülmeli diyorum.bir çok özelliğinde kırpma olmalı.
c.kazımın oyundaki profili aynı kalmalı bence.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
semihin tekniğinin 15 yerine 13 olmasını düşünüyorum.ancak bir kaç özelliğide artabilir.şu anda aklımda deil profil tam yazamıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
lhan parlakta 21 yaşını geçti.-9 yerine -8 ya da set p.a. verilmeli max 160 olan.
Hakli ama dediklerinde.Maldonado konusunda yorum yapmana gerek yok bence,cünkü sezon sonu yollanir takimdan. :p
ilhan parlaki bir türlü izleyemedik bu sene,tabi ki özellikleri düsecek.Batuhan bile zaman zaman forma sansi bulurken,ilhan hic bulamadi,burada suc kendisinde de var.Kaldi ki Bjknin forvetleri Fenerin forvetlerini 5e katlar,10 ile toplar.
Bu Arada İlhan Parlak oyunda var olan özellikleriyel gayet etkili oluyor. Şu da unutulmasın ki ümit milli takımda sürekli İlhan görev yapıyor.
eğer dediğin gibi takımcılık yapıyorsam bir daha bu foruma girmek nasip olmasın bana.
bebek oyuncağı değil bu konular kimseyede bir yaptırımım yok.beğenmiyorsan mesajlarımı okuma ya da cevap verme.durduk yere ortamı kızıştırmak istiyorsan özelden gel bence.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yanlışlık mesajın başına güşücük smileı gelmiş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
düzeldi .