Çok iyi gidiyorsun ya mükemmel bu sezon 1 yıldız alırsan çok iyi olur
Çok iyi gidiyorsun ya mükemmel bu sezon 1 yıldız alırsan çok iyi olur
Cidden ayakta alkışanacak birisin hasan
koskoca ligde sadece 9 gol yemişsin ayıp oldu yahu 2 tane yeseydin :D:D:D
bu arada bir haksızlık var bende şamp. ligi şampiyonu oldum tr ligini ve bütün kupaları aldım yıl sonunda avrupa'daki sıralamam geldi aldığım puana baktım bide aynı yıl diğer takımlar kaç puan almış ona baktım vede ne göreyim ing ligini 6. bitiren takım benden fazla puan aldı ve stutgart da uefa yı almıştı liginde 5. oldu o bile benden fazla puan almış yahu :(:(:(
başarılar yeni transferleri beklioruz diyecem ama pek gerek yok gibi sahaya şu anda 2 tane Tsl kazanacak takım çıkarabilirsin
abi süpersin tesisler hayırlı olsun transferlerde eminim bir yıldız vardır zarate'yi şiddetle öneririm abi 2 sezona avrupada klasman lideri olursun bi Ş.L. daha kaldır yeter bana inan dedin inandım roma'yı deplasmanda 2-1 evde 1-1 ile geçtim saol başarılar heyecanla bekliyoruz...
bakalım ,belki alırım ama yabancı sınırı sıkıntıya sokuyor beni...
kupayı alınca baya iyi puan geliyor aslında :) sağolasın... bakalım gelecek sezon neler yapacagız...
aslında kaleye ve sol beke adam alabilirim ama bakalım...
helal olsun :D kupaya uzan inşallah...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img404.imageshack.us/img404/7001/adszsl8.jpg
Arkadaşlar sizlere fikir danışmak istedim... Feeder club olarak şu anda zaten Beylerbeyi ve Büyükşehir belediye var bende... ben 1 tane de yabancı olsun diye rica ettim yönetimden... beykozu salla da diğer 3 takımdan birine seçeceğim... Plymouth bilindigi gibi bir ingiliz kulübü ama premier ligde değil...yükselme grubunda. Lahti finlandiye 1. liginden, Haras El Hodoud da Mısır'dan... Benim aklıma yabancı sınrılandırması olmadıgı için ingiltere yatıyor ama bilemiyorum. siz ne dersiniz? yetiştirdiğim genç yabancıların gelişimi açısından böyle bir feeder club istiyorum... fikirler lütfen?
ANLAŞMA SAĞLANDI
Galatasaray coca-cola championship ekiplerinden Plymouth ile bir kardeş kulüb anlaşmasına imza attı.Anlaşmaya göre Galatasaray istediği oyuncularını Plymouth'a kiralık olarak gönderebilecek ve gönderdiği oyuncuların maaşlarını Galatasaray verecek. İngiliz temsilcisi kiralık gelen oyuncuyu oynatmak zorunda olmayacak ve cimbom eğer isterse kiralık yolladıgı oyuncuyu anında geri çağırabilecek. Bu sayede Galatasaray yabancı sınırlandırmasından kaynaklanan sıkıntıdan kurtulmuş oldu gibi görünüyor.
http://img404.imageshack.us/img404/9701/adszjf2.jpg
Güzel klüp seçmişsin abi
Aslında italya-ispanya-ingiltere-italya 1. liglerinden bir takımla gelseler daha iyi olacaktı ama neyse...
Hasan gördüm ki hala daha uluslar arası düzeyde forma sattıracak klüplerle anlaşma yapmamışsın sanırım klüpten feeder club istediginde mesaj kısmında any'ye tıklayınca açılan listeden commercial link olması lazım adı onu seç herzaman bulmaz ama bulursa biraz yıllık para fazla alıyor ama başarına göre de çok iyi paralar geliyor mesela bende şu an o tip 1 tane Çin 1 tane de Amerikan takımı var ve Merchandising kısmında her ay 1 milyon a yakın gelir geliyor ikisinden toplam:D:D
Reeeca ederim :D:D dediğin gibi bilgi paylaştıkça artar tabi bizin senden öğrendiğimiz daha fazla ama neyse :D
34 maç 30 galibiyet ! inanılmazsın dostum
SESSİZLİĞİ BOZAN FIRTINA
Cimbom yine transfer görüşmelerini sessiz ve derinden yürüterek Sadece Türkiye'yi değil tüm Avrupayı ayağa kaldıracak bir transfere imza attı. Kerem Toplu St. Ettiene'den 16,5 milyon € karşılıgında cimboma kazandırıldı.Hayırlı olsun ekibimize....
http://img177.imageshack.us/img177/4305/adszfi8.jpg
hasan abi öncelikle ilgilendiğin için saol finale kadar geldim rakip arsenal inşallah yeneceğim hem senin desteğin bana inanç aşılaman, teknik, oyun bilgisi ve biraz da şansla finaldeyim almadan da dönemem:D bu kluple antlaşman çok iyi burda oyuncuların müthiş gelişecekler transfer haberlerini de heyecanla bekliyoruz kolay gelsin...
Ne regenler var oyunda ! bu sene biraz abartı olmuş valla regenlerle şampiyon olabilirim
BASIN BİLDİRİSİ
2.7 milyon € ödenerek Cimboma 3 sezon önce getirilen Özgür Ömür istenilen seviyeye ulaşamadıgı için 6 milyon € karşılıgında Wolfsburg takımına satılmıştır... Yaptıgı hizmetlerden dolayı teşekkür eder,futbol hayatında başarılar dileriz.....
2008 yılında 3.8 milyon € karşılıgında alınan ve kulüpte 4 sezonda oynadıgı 96 maçta 40 gol 12 asist yapan Martin Fenin 22.5 milyon € karşılıgında Manchester City takımıan satılmıştır.Vermiş oldugu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz...
Sene boyunca gözlemcilerim tüm dünya'yı geziyor ve sene boyunca sadece maçları yaparak oynamıyorum oyunu :) takibe alıyorum,transfer sezonu geldiğinde diğer büyükler farketmeden kapıyorum.Gerçi Kerem'i az daha Juventus'a kaptırıyordum. onlar da teklif etti ama kerem bizi seçti...
abi sen harbiden bir fenomensin bende şimdi finalde arsenal'i 90+3'te FENİN'le yıktım kupa bizim çok saol abi fenin'i senden görüp almıştım çok saol transferler süper abi zaten yıldızın var ama bi tane daha al biz her sene yıldıza çok alıştık(alamazsan da sorun değil zaten hepsi yıldız):D BAŞARILAR...
Hasan nerdesin yahu boşladın bizi artık eskisi gibi maç eklemez oldun:( hayırdır ?
taraftar dernekleri olaraktan ayaklanma çıkabilir dikkat et :D
:D:D:D mecburen... devlerle mücadele edeceğiz dedikya :D
Ben Fenin'i sattım 22,5 milyon € ya :D o mevkide iyi oyuncularım var baya... ondan aldıgımız parayla daha önceden de söylediğimiz gibi sol bek mevkisini kuvvetlendirdik....
YENİ TRANSFER BASINA TANITILDI
Alexandar Kolarov 13 milyon € karşılıgında Lazio takımından alınarak defansın soluna takviye yapıldı... http://img529.imageshack.us/img529/6603/adszby6.jpg
daha lig başlamadı yaww :D gelişmeşeri aktarıyorumya işte :D
Hocam hakkaten fenomensin.. Senin futbol kimligini aciklamak gerekirse soyle denebilir: Arsene Wenger'in potansiyel okuma kabiliyetine ve genclere olan ilgisine, Scolari'nin babacanligina, Fatih Terim'in motivasyon tekniklerine ve de Capello'nun taktik bilgisine sahip komple bir futbol adami.
estağfurullah...abartmayın yaww :D oyuna mantıgımızla yaklaşıyoruz sadece....
Bu arada Tokyo Metro Feliz takımıyla ticari anlaşma yaptık :D Artık ticari anlamda da şirketleşmeye gidiyor ve yurt dışına açılıyoruz :D büyüyoruz yani iyice...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TRANSFER:
Semih Kaya (kendisinin olsa olsa koca bir odun olacağına karar verildiği için :D )2.3 milyon € karşılıgında Trabzonspor ile sözleşme imzalamıştır.
4 sezon önce 375 bin € karşılında kulübe kazandırılan genç yetenek Ali Kucik 3.9 milyon € karşılında Hacettepe takımına sözleşme imzalamıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
buda süper adam ama biliyodum :D
Hocam ayrica bende pek haz etmem ne ovmekten ne ovulmekten ama saygiyi hak ediyorsun..
Bu arada Tokyo Metro Feliz takımıyla ticari anlaşma yaptık :D Artık ticari anlamda da şirketleşmeye gidiyor ve yurt dışına açılıyoruz :D büyüyoruz yani iyice...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TRANSFER:
Semih Kaya (kendisinin olsa olsa koca bir odun olacağına karar verildiği için :D )2.3 milyon € karşılıgında Trabzonspor ile sözleşme imzalamıştır.Kamuoyuna duyurulur.[/quote]
Bravo kardeşim şimdi merchandising inin ay ay nasıl arttığını izle :D yinede denemeye devam et başka takımlar daha ekle ticari olarak direkman para akıyor
Bu arada şu odun'un özelliklerini yolla da görelim yahu neden gitti :D
ılk gunden berı takıp edıyorum gayet basarılısın.basarılarının devamını dılerım.
KUPA BEYİ SAHAYA İNİYOR
http://img529.imageshack.us/img529/4...perkupauq6.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/6...rsalogott3.jpgVShttp://img529.imageshack.us/img529/9137/gslogoyf6.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ali Kucik ve Semih Kaya aslında iyi futbolculardı ama bu takımda asla ilk 11 olamayacakları için sattım... :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilgin ve övgün için teşekkür ederim kardeş...
Bu takima artik world class bi kaleci de aldi miydi avrupa'da da gelebilir namaglup sampiyonluklar. Bu takim Sinan Bolat icin acikcasi biraz extra large hocam. Bi Hugo Lloris yakisir :)
Bu arada arkadaşlar belki taraftarlar Fenin'in satışıyla rahatsız olabilirler. Onun yerine 4-5 sezon önce alıp 2 yıldır sivas bursa'da kiraya vererek yetiştirdiğim bu genç var... Bu sene A kadroya çektim ve şu anda da süper kupa maçında ilk 11 de oynuyor... bir bakın bakalım iş görür mü...
http://img213.imageshack.us/img213/7664/adszer2.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
onu ben de istiyorum da hem satmıyorlar hem de adam gelmiyor :D
:0:CİMBOM SEZON AÇILIŞINI YAPTI :0:
http://img520.imageshack.us/img520/4497/tffkupaat9.jpg
http://img375.imageshack.us/img375/8929/adszki7.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞU AN MARQUİNHOS VE STANCU'NUN YEDEĞİ ZATEN...
ochoa o kadar iyi değil.. akınfeev iyi ama ona da para yetmiyor :D vermiyorlar yani hemen... :D gelecek sezona alırız inşallah iyi bir kaleci. bu sezon 30 milyon € harcadık bile zaten :D
bu arada ben bir genç daha buldum ve almak üzereyim :D çok ucuz ama gelecekte çok iyi olacaga benzer :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 1. Hafta
GALATASARAY -BEŞİKTAŞ
Bu ne biçim fikstür yaww? :D
bu arada ben bir genç daha buldum ve almak üzereyim :D çok ucuz ama gelecekte çok iyi olacaga benzer :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 1. Hafta
GALATASARAY -BEŞİKTAŞ
Bu ne biçim fikstür yaww? :D[/quote]
Yahu bu ne biçim bir algılama yeteneğidir sana benim save dosyamı yollayım bana adam bul :D:D:D:D:D
bu arada o kadar adam buluyorsun 1 kaleci bulamıyorsun sende :0:(/ü)
bence senın takımına en az 2 tane avrupa tecrubesı olan takımın abısı olabılecek oyuncular lazım(aslında oyunda yas ortalamasının cok dusuk olması basarıyı etkılemıyor gıbı gorunsede etkılıyor)bu sene paran kalmadı ıse donem arası yada gelecek sene almanı tavsıye ederım.hata kalecıyı bu tur bır oyuncu secebılırsın takımın abısı olur:D
Hocam bana sorarsan bu adam iyi degil gerci genc olabilir ama determination cok dusuk. Ayrica off the ball ve decisions ozellikleri benim bi target man'de aradigim en onemli ozelliklerden ikisidir ki onlar da cok dusuk. Ayrica uzaktan da cakamiyo dribling te yapamiyo ve hernekadar dana gibi kuvvetli olsa da 1.82 gibi vasat bir boya sahip. Sat gitsin hocam bu adam cok gelismez bence :)