Umarım Trabzon ikna eder :)
Umarım Trabzon ikna eder :)
Fenerbahçeli 2 futbolcuya talip olan Trabzonspor'da Genel Sekreter Hasan Yener transfer çalışmaları için şunları söyledi...
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçeli Gökçek Vederson'un transferinden vazgeçtiklerini söyledi. Yener, Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk içinse girişimlerinin devam ettiğini söyledi...
VEDERSON'DAN VAZGEÇTİK
Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem Programı'na katılan Yener, "Vederson'u istiyoruz ancak oyuncunun ve menajerinin talip ettiği fiyat çok yüksek. Kendisine teklifimizi ilettik ancak anlaşamadık. Mevcut şartlar bu transferi olumsuz hale getirdi. Biz bu transferden vazgeçtik; eğer Vederson bizim verdiğimiz ücreti kabul ederse tekrar görüşmelere başlayabiliriz" dedi.
SEMİH İLE İLGİLENİYORUZ
Fenerbahçe'nin diğer futbolcusu Semih Şentürk ile ilgilendiklerini ifade eden Yener, "Şenol Güneş, bu oyuncuyu istiyor. Fenerbahçe'nin tavrını bekliyoruz. Eğer Fenerbahçe'de kalmayacağı kesinleşirse o zaman gerekli girişimleri yapacağız" diye konuştu.
Yener, Panteliç'in transferine de değinerek şöyle konuştu: " Panteliç'i istiyoruz; ancak istediği ücret 3 milyon Euro civarında. Biz bu parayı veremeyiz. Ayrıca Panteliç'in bonservis bedeli olmadığı için menajeri 1.5 milyon Euro imza bedeli istiyor. Bizim şartlarımızı kabul ederse Panteliç'i alırız..."
İnternetspor
Semih Fener'i birakip Trabzon'a niye gitsin :)
Oynamadığı için olabilir mi?
Bence Semih Trabzonun tam aradığı forvet. Fakat Fenerbahçenin Semihi bırakmaması lazım. Çünkü seneye iyi bir forvet alamazsak Güiza bizi delirtir. Adam yedek kulübesinden gol kralı oldu. Bir de 30-35 maç oynasa ne yapacak çok merak ediyorum..
Semih bize gelse açık ara şampiyon oluruz. Çok iyi forvet. 5 tane Guiza eder.
Semih Guiza ve Gökhan'dan daha iyi bir oyuncu olmasına rağmen 3. forvet. Eğer Fener bu transfer döneminde düzgün bir forvet transfer ederse Semih hiç oynayamaz. Bence Semih gidecek, eğer Trabzon'a giderse Umut'u çok iyi tamamlar. Umut'un eksiği son vuruşlar ve futbol zekası. Semih'in eksiği de hız ve güçlü bir fizik.
Semih'in durumunda oynamamanın verdiği rahatsızlık yanında başka işlerde var. Semih'in takımdan ayrılacak olması dünkü olay değil. Ligin 2. yarısının başından beri belli Semih'in ayrılacağı. Trabzonspor'u tercih edeceğini pek sanmıyorum. Hala 2008'deki şöhretinden faydalanıp iyi bir kontratla yurt dışına gitmek isteyecektir.
Euro 2008'de yıldızı parlayıp büyük takımlara gidemeyen zaten bi bizim türkler kaldı bizimkiler hariç hepsi avrupanın önemli takımlarına gitti.Millet Dünya Kupasında başarılı olup iyi bir kulübe gitmenin peşinde bizimkilerde 2008'den kalan ünle.. :D
Trabzonspor Aurelio'yu istiyor. Ntvspor bültenleri
Güneş golcü avında
Trabzonspor, transfer çalışmalarını Avusturya'da sürdürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in iki gün önce gittiği Avusturya'da öncelikle santrfor transferine son noktayı koymaya çalışacağı belirtildi.
Dünya Kupası öncesi milli takımların hazırlık maçlarını yakın takibe alan Güneş'in 2 Haziran'daki Sırbistan - Polonya karşılaşmasını izleyeceği bildirildi. Sırbistan'dan Panteliç'i, Polonya'dan ise Brozek kardeşleri bir kez daha seyredecek olan Güneş'in son kararını vereceği ifade edildi.
Brozek kardeşlerden Pavel Brozek sol kanatta, Piotr Brozek ise santrforda görev yapıyor. İki futbolcu da Wisla ****ov'da foma giyiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, "Transfer için aceleci olmaya gerek yok. Çünkü milli takımların kampları nedeniyle çok sayıda menajer Avusturya'ya gelmiş. Sürekli fiyat artırma çabasındalar. Belki bir süre bekleyebiliriz" dedi.
Trabzonspor'un yabancı transferi yapabilmesi için kadrosunda görünen 8 yabancıdan bazılarını göndermesi gerekiyor.
LigTv
Son gözde Granqvist
Bordo-Mavili ekip Stepanov'a alternatif olarak ise portföyüne Groningen'de forma giyen Andres Granqvist'i aldı. Hollanda'nın De Telegraaf gazetesinde yer alan iddiaya göre 1,92'lik İsveçli stoperin peşinde Trabzonspor'un dışında Fulham, Hamburg, Newcastle, Schalke ve Wolfsburg takımları da bulunuyor.
Haber büyük ihtimalle yalandır ama bu adamı alabilirsek çok iyi olur.
Bencede yalandır ama harbiden sağlam iş yapmış olur yöentim iyi adam.
Granqvist
Aurelio veya baska on libero (Appiah ornek)
ve Semih
Daha ne istiyelim :)
Ahmet Cebe haberi okudum facebook'ta doğru mudur :D.
Polonya kulübüne yakın internet sitesinde Trabzonspor'un Glovacki ile anlaştıklarını duyurdu.
Trabzonspor Polonyalı stoper Glocvacki’ye kavuşuyor. Polonya kulübü Wisla Kra kov’a yakınlığıyla bilinen internet sitesinde Polonyalı futbolcu için Trabzonspor ile anlaşma sağlandığını yazdı . Trabzonspor’un 1milyon.200 bin euroluk teklifini kabul etmeyen Polonya kulübü 1.milyon 700 bin euroya evet dedi.
haber61.net
Bu adam işimize yaramayacak bakın görün.
Benimde pek umudum yok. Yanıltır bizi inşaallah.
Bu zamana kadar beğenmediğim kötü olacak dediğim kim varsa öyle oldu buda yanıltacak gibi durmuyor.
Szymek geldiğinde kapalı kutuydu ama oyunuyla yanıltmıştı. Hoş o zamanki konumu farklıydı Szymek'in ama mutlaka referans olunmuştur Glowacki için.
Glowacki felan gelsin istemiyorum, yani bizmi kesfetiyoruz bu adamlari hep nasil basariyoruz.
Szymek bir başka adam da yahu ilk geldiğinde lan bu adam Nedved'e benziyor oyunuda benzicek umarım demişim o zaman yarım sezonda Anelka'dan fazla gol atmıştı:D
umarım trabzon çok iyi transferler yapıp zirveye oynar.semih'i alırlarsa çok gol atar ben beğenmiyorum semih'i ama trabzon ofansta çok pozisyona giren bi takım semih rahat 20 ve üstü gol atar bu seneki gibi oynarsa trabzon.kontratı biten iyi oyunculara yönelebilir trabzon sonuçta bilmiyoruz transfer bütçelerini 3 büyüklerden hatta belki bursadan bile az olabilir.bursa çok yüksek bi kazanç elde etti sonuçta.vedersonu istiyolarsa uzak durmalılar bence trabzondan çıkmış genc yetenekler ondan iyi oynar.kulübeye düşünüyolarsa bi nebze.ceyhuna karsılık önder ve para teklif edildiyse olabilir bu transfer çok oynatmadı diye biliyorum son maçlarda ceyhun'u senol hoca, önderde fena stoper sayılmaz.
Gabrici verip Sezeri alacaklarmış Eskişehirden lig tv diyor :)
Aurellio ve Semih ile ilgilenilmediği açıklandı.
Daha gecen gunu istedigimizi acikladilar Semihi :) Aurelio yu istemiyoruz dediler hadi bakalim.
Bide istediklerimiz aciklansa varya :)
Teklif yaptılar, yanıt bekliyorlar!
Transferde bu sezon kadrosuna birer forvet ve stoper oyuncusu katmayı planlayan Trabzonspor, teklif sunduğu isimlerden yanıt bekliyor.
Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, bu sezon kadrolarına 2 nokta transferi düşündüklerini belirterek, ''Bu konuda görüşmelerimizi yaptık. Tekliflerimizi de sunduk. Artık gelecek cevapları bekliyoruz. Buna göre transferi şekillendireceğiz'' dedi.
Söz konusu transferlerin yanına alternatif ve gelecek vadeden oyuncular da alacaklarını ifade eden Yener, ''Henüz transfer döneminin başındayız. Resmi transfer dönemi başlamadı. Aceleci de davranmak istemiyoruz'' diye konuştu.
Stoper oyuncusu konusunda Polonya'nın Wisla ****ow kulübünden Arkadiusz Glowacki'yi kadrosuna katmayı düşünen, forvette de Panteliç başta olmak üzere birkaç yabancı oyuncuya teklif sunan bordo-mavililer, yerli oyuncu konusunda da Semih'in durumunun netleşmesini bekliyor.
Kaynak : superspor
Ben Şenol Hocadan bir Asya çıkartması bekliyordum ama şuana kadar böyle birşey gerçekleşmedi.
Bende bekliyordum oradaki birkaç isimden birini takıma katsın.Bu hem takım için de iyi olur diyelim oradan ismi olan birisini alsak oradaki forma satışlarından bile para kazanırsın.Bunu göz önüne almıyor yönetim sanırım madem Dünya kulübyüz artık heryere açılmalıyız.
Sezer Eskişehirspor'da mutlu ve burada kalacak. Sezer'in başka bir takıma transfer olması şu anda söz konusu değil...
Harbi Musti sakin ol dostum gitmez zaten o adam daha yeni geldi 1 sezon olmadı :D
Gabricin takasta kullanilcani hic sanmam :)
Musti artistlik yapma burda:DAlmak istersek alırız Rıza felan dinlemeyiz:d
Yeni yabancı kuralından sonra artık Papy ve Brüls'ün en azından kadro dışında bekleyecek 2 oyuncu olarak takımda tutulması gerektiğini düşünüyorum.