Jan Polak'ı istemem :/
Printable View
Jan Polak'ı istemem :/
Altidore geldiyse sevinirim valla:DHem genç hem fiziği çok iyi iyi bir alternatif olur GS için:)Vikipedi'de GS yazıyo klübü numara bile belli 25 ama bilemiycem:DAma Cana ve Pino'da da açıklanmadan önce yazmıştı bunlar:)
Bakıyorumda burası fotomaçıda fotogolüde geçmiş :P
Vikipedi'ye herkes yazabilir öyle şeyler ben de girip takımını Karabükspor yapabilirim mesela :D
Grella da iyi Altidore da iyi isimler. Yararlı olurlar Galatasaray'a.
Altidore iyi alternatif de Grella fiyasko.. Hadi fiyaskosunu geçtim bizim odun futbolcuya ihtiyacımız yok.
Ümit Karan'ın kulübünü bir ara Fenerbahçe yapmışlardı onu hatırladım şimdi :) Altidore'un gelmesini çok isterim gerçekten iyi bir alternatif olur.
Yok yahu benim bildiğim Grella o kadar kötü olmaması lazım. İzlediğim kadarıyla iyi bir kesici teknik olarak belki sıkıntı olabilir ama savunması çok iyi.
Yeni bir kaynak mı doğuyor yoksa :D:D:D Vikipedi :D:D
Biz bu durumlara düşecek halde miydik ya :D
O türden bi oyuncu alındı zaten ( Lorik Cana ).Üstelik Mustafa Sarp ve bi kaç tane daha aynı mevkiide oyuncumuz var.Ben şahsen bu tür oyuncuların haberilerine inanmıyorum.Galatasaray'ın alacağı çift yönlü bi ortasaha.Sadece defansif bi oyuncu daha alacaklarına ihtimal vermiyorum.
Çift yönlü orta saha denen oyuncu pek te ucuz ve bol bulunan oyuncu tipi değil bence GS Elanoyu satmadan bu transferi gerçekleştiremez.Gerçekleştirebilir ama bu seneki ekonomi düzeltme atağı yüzünden pek olası görmüyorum..
Şu Mustafa'dan bi kurtulsak iyi olacak bugün oynuyor.. :( Grella gelse Mustafa'dan daha çok yarar sağlar orası kesin..
Adnan sezgin önceki hayatında oduncu falan mıydı acaba? :zuhaha
Adam gidiyo odunları alıp geliyor anlamadım gitti :D
Altidore un gelmesi beni cok korkutuyor acikcasi , o adami yedek icin aldiklarini sanmiyorum ya cift forvete donus olucak yada Barosdan AMR yaraticaklarki 2 secenekde bizim icin felaketle sonuclanir
Baros'u AMR yapacaklarını da ben hiç zannetmiyorum ama Altidore gelirse çift forvete dönüş olabilir bence ama Rijkaard çift forvete yanaşırmı o belli olmaz
Altidore gelirse çift forvete dönüş olmaz. Altidore bu takımda direkt oynayamaz bitirici eksikliği var öyle yarma birşey de değil. Zaten Baros'dan da AMR hiç olmaz. Altidore tam aradığımız alternatif iyi olur gayet de doğru transfer olur. Şu Kallström'ü alamadık ya ben ona yanıyorum. Eğer Elano satılırsa ondan gelecek para 10-13 Milyon € olur. Onun düzeyinde veya biraz daha iyi oyuncu almak için de 8-10 Milyon € vermemiz gerekir. Aynı yola çıkar bir anlamda.
Adnan Sezgin'le falan olmayacak bu iş Rijkaard geçsin futbol şubesinin başına tam yetki versinler teknik direktör Neskeens olsun Tugay'da yardımcısı olsun o zaman görelim bi de takımı
NTV Spor alt yazıda geçti Altidore Galatasaray'da
Değil Mynet'te falanda var altidore gs de diye
Yabancı kaynaklarda %100 dogruladı Galatasaray Gazetesi acıklamayıda yaptım bugün yarın açıklanır
kusura bakma ama sabahtan beri NTVSpor izliyorum öyle bi yazı geçmedi zaten öyle bi şey olsa hemen kırmızı bilgilendirme gelirdin 10 dakka falan rahat dururdu hatta şu anda da Rıdvan Altidore için yorum yapıyor olurdu :n::n::n: hem Turkspor yalanladı biz ona inanıyoz :p :D:D
Gerçekten geçtiğini söylediler ve linkler de verebilirim ama acıklanınca inanırsınız :)
Baroş ' u yedekleyecek genç bir forvet
FCN'de yazıyor :)Quote:
Arda'nın yanında görev alabilecek oyunu çift yönlü oynayabilecek bir isim olacaktır. İlerleyen günlerde de bu oyuncunun transferi gerçekleşecektir, bununda müjdesini verelim.
FCN ne kardeş cahiliz biz :D yani ne demek istiyor
Yani Adnan Sezgin'e dayanamayip kendisi Kallstrom'u getiriyor Polat bey demek oluyor herhalde