Pablo Osvaldo Espanyol'da
Espanyol, geçen sene kiralık oynatıp memnun kaldığı İtalyan oyuncuyu kadrosuna kattı.
Espanyol'un resmi internet sitesine göre, Katalan kulübü Pablo Osvaldo için Bologna'yla her konuda anlaştı ve İtalyan golcü kendisini 5 yıllığına Espanyol oyuncusu yapan sözleşmeye imzasını attı.
Ocak 2009'da Bologna'ya katılan Osvaldo, geçen sene Espanyol'da kiralık olarak forma giymişti.
Bu yaz, transfer döneminin başlarından itibaren görüşen iki kulüp sonunda oyuncu için anlaştı ve 24 yaşındaki forvet Espanyollu oldu.
Goal
Levante Felipe Caicedo'yu kiraladı
Levante, Manchester City'nin oyuncusu Felipe Caicedo'yu kiralık olarak renklerine bağladı.
La Liga'nın yeni ekiplerinden Levante, 2010-2011 sezonu boyunca kontratı Manchester City'de bulunan Ekvadorlu forvet oyuncusu Felipe Caicedo'yu kiralık olarak renklerine bağladı.
21 yaşındaki Felipe Caicedo, geçtiğimiz sezon Malaga'da da kiralık oynamış ve 18 maçta 4 gol atmıştı.
Caicedo 2008'de Basel'den geldiği Manchester City'de 27 Premier Lig maçına çıkmış, ancak 4 gol atarak beklentileri karşılayamamıştı.
Zidane Mourinho'ya inanıyor
Zidane Mourinho'ya inanıyor
7 Eylül 2010 10:39 | NTVSpor.net
Real Madrid'in efsane futbolcularından Zinedine Zidane, Mourinho'nun Real Madrid'te çok başarılı olacağına inandığını söyledi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/62/zinedine600_IPF9T.jpg
Eski Real Madridli ve Fransa'nın efsane oyuncusu Zinedine Zidane, eflatun-beyazlıların yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bu sezon Real Madrid'in Barcelona'yı geçeceğine ve şampiyon olacağına inandığını söyleyen Zidane "Mallorca maçını izlemedim ancak böyle sonuçlar olabilir. Takımda eksik olan şeyleri Mourinho, Real Madrid'e katacaktır. Barcelona çok iyi takım olabilir ancak bence Madrid bu sezon çok iyi önemli işler yapacak Barcelona'nın oynadığı futbol tarzını mağlup etmek kolay değil ancak Madridli oyuncular ve Mourinho'nun Barcelona'yı yenebileceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.
Mourinho'nun yeni gözdesi kim?
Mourinho'nun yeni gözdesi kim?
7 Eylül 2010 11:57 | NTV Spor ve Ajanslar
Bild'in haberine göre Mourinho şimdi de Schweinsteiger'i istiyor.
http://media1.ntvspor.net//C/I/62/mou600_WQFHF.jpg
Real Madrid kulübünün teknik direktörü Jose Mourinho, Bayern Münih'te oynayan Alman milli oyuncu Bastian Schweinsteiger'i istiyor.
Bild gazetesinde yer alan haberde, Mourinho'nun Mesut Özil ve Sami Khedira'dan sonra Schweinsteiger'i de takıma katmak istediği belirtilerek, bunu Schweinsteiger'e de söylediği ifade edildi. Haberde, Mourinho'nun 13 Ağustos 2010 tarihinde Almanya'da Bayern Münih ile Real Madrid arasında oynanan özel karşılaşma sonrasında Schweinsteiger ile tokalaştıktan sonra ''Seni geçen yıl almak istiyordum. Ancak o zaman alamadım. Gelecek yıl bana ait olacaksın'' şeklinde ifade kullandığı belirtildi.
Mourinho'nun İnter'de teknik direktör olduğu dönemde de Schweinsteiger'i transfer etmek istediği ifade edilen haberde, ancak Schweinsteiger'in Bayern Münih ile 2012 yılına kadar sözleşmesini uzattığı hatırlatıldı. Schweinsteiger'in gelecek yıl Real Madrid'e transfer olabileceği belirtilen haberde, Bayern Münih'in tecrübeli oyuncunun sözleşmesini önceden uzatmaması durumunda, 2012 yılında sözleşmesi sonra ereceği için, ancak en geç gelecek yıl satabilirse para kazanabileceği kaydedildi.Dünya Kupası'nda performansı ile göz dolduran Schweinsteiger'in bonservis bedelinin 30 milyon avronun üstüne çıktığı ifade edildi.