Bizim ülkedeki gibi değil :D
bizde şampiyon yapan yılın atrenörü :D
Printable View
Bizim ülkedeki gibi değil :D
bizde şampiyon yapan yılın atrenörü :D
everton istikrar demek :):) tebrikler david moyes
Tüm sezon boyunca iLginç şeyLer yaşamadıkmı yaşadık.Çoğu maçta bizi fıtık etti Vaughana güvenmeyip takımı forvetsiz oynatarak.Öndeyken geri çekiLip karın aprısıyLa maçı izLeterek.Ama ne oLursa oLsun istikrarın kaynağı oLan hocamızı tebrik ediyorum.:)
Sezon başında savurma taktikLer yapmayıp, macera aramasaydı daha üst sıraLarda bitirebiLirdi Everton.
Moyes e ne kadar kızsakta ne oLursa oLsun oyunu çok iyi okuyabiLiyor, bunu kabuL etmek gerek. GeLecek yıL özeLLikLe kanatLara takviye iLe bu takım ŞampiyonLuğa çok rahat oynar.
Gelsin bize yav ama Pavlyuchenko ve Bent'ten fırsat bulması biraz zor olabilir.
Fransa'nın Paris Saint Germain takımına transfer olan Claude Makelele, eski teknik direktörü Jose Mourinho'yu adeta yerden yere vurdu. Yayınladığı otobiyografi kitabında kariyerini anlatan Fransız futbolcu, 5 sezon formasını giydiği Chelsea'de yaşadıklarına da geniş yer verdi.
Daily Telegraph'ta yer alan haberde, Premier Lig'de Chelsea çatısı altında Mourinho ile çok kötü dönemler geçirdiğini ifade eden Makelele; Portekizli hocadan önce her şeyin çok güzel oldğunu ama Mourinho'nun gelmesiyle hayatının karardığını belirtti.
Jose Mourinho'nun İngiliz ekipte kendisinden başka bir şey düşünmediğini ve yıldız parlayan futbolcuların kendisinin önüne geçmesinden korktuğunu söyledi.
Makelele, "Kimsenin önüne geçmesine izin vermezdi. Chelsea'ye geldikten sonra arkadaşlık havasını bozdu ve her şeyi yerle bir etti" dedi.
Abramovich ile de sürekli tartışma içerisinde olduğunu sözlerine ekleyen 36 yaşındaki futbolcunun bu sözleri gündeme damgasını vurdu.
Sporx
Kavgada söylenmez bunlar :n:
Anlaşılan Mourinho kendini beyenmişlik yapmış Chealsea'de.
Haklı ya , herkesten ön planda olmaya bayılıyor.
İngilizlerin hüküm sürdüğü bir kupada Porto'yu UEFA Kupasını kaldırdıktan bir sezon sonra Şampiyonlar Ligini kaldırmış. Sonra kendini birden Chelsea'de para havuzunda buldu. Kendini çok beğenmiş bir yapısı var, ukala bir tip bu nedenle kendisinden hoşlanmıyorum...
Chelsea, Rusya Milli Takımı formasıyla yıldızını parlatan Yury Zhirkov'la 4 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.
http://www.htspor.com/2009/05/29/res..._ic_149848.jpg
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Rusya Milli Takımı formasıyla yıldızını parlatan Yury Zhirkov'la 4 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.
Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Rusya Premier Ligi Şampiyonu CSKA Moskova'nın Rus yıldızı Yury Zhirkov'u renklerine bağladı. Konuyla ilgili olarak Rusya'da yayın yapan Tvoi Den adlı günlük gazete, Zhirkov'un menajerine dayanarak verdiği haberinde, Rusya Milli Takımı'yla 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde başarılı maçlar çıkartan Zhirkov'un İngiliz ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.
İHA
Çok çok iyi transfer..
Arsenal menajer, Wolfsburg’un orta saha oyuncusunu gözüne kestirdi.
Arsenal menajeri Arsene Wenger, Francesc Fabregas’a orta sahada ideal bir partner bulduğunu düşünüyor. Sport gazetesinin haberine göre; Wolfsburg’da forma giyen Christian Gentner, Fransız teknik adamın transfer listesinin başında bulunuyor.
Geçtiğimiz sezon sonunda takımdan ayrılan Gilberto, Mathieu Flamini ve Lassana Diarra’nın yerini dolduramayan ve orta sahada sıkıntı yaşayan Wenger, bu sezon bu bölgeye takviye istiyor.
İddialara göre bu bölgeye oyuncu arayan Wenger, Wolfsburg’da defansif orta saha olarak görev yapan 23 yaşındaki Gentner’e teklif yapmaya hazırlanıyor.
2007 senesinde Wolfsburg’a gelen ve orta sahada gösterdiği performansla dikkatleri çeken oyuncu, takımının şampiyonluğunda önemli paya sahip. Şimdiye kadar Wolfsburg formasıyla 50 maça çıkan Gentner, yedi kez ağları havalandırmayı başardı.
Chelsea gerçekten çok önemli bir transfer yaptı . Bonservisi ne kadar acaba ?
8 yıl formasını giydiği Blackburn Rovers'a geçtiğimiz hafta sonu veda eden Tugay Kerimoğlu, Manchester City'nin alt yapısında görev yapacak.
Uzun süre Türk Milli Takımı'nda da görev yapan Tugay, 8 sezon oynadığı Premier Lig'de Blackburn Rovers dışında herhangi bir ekibin formasını giymemişti.
1999 yılında Galatasaray'dan Glasgow Rangers'a transfer olan Tugay, İskoçya'da geçirdiği bir sezonun ardından yolunu tuttuğu Blackburn'de 260 karşılaşmada 19 gol atma başarısı gösterdi.
Hürriyet'te yer alan habere göre, teknik direktörlük kariyerine ilk adamı Manchester City'de atacak olan orta saha oyuncusu, ayrıca jübile planlarına da başladığı ve jübile maçının Galatasaray ile Blackburn Rovers arasında oynanmasını istediği belirtildi.
çok sevmediğim bir futbolcu ama maloudayla birlikte sol kanadı paylaşabilirler.
Ne aLaka City iLe?
BLackburn aLt yapının başına geçirmiyorsa ayıp derim ben buna...
Jübile maçının Galatasaray ile yapılcak olması güzel bir durum olur:)
Çok iyi bir transfer Chelsea için ..
Süper Transfer Rakibin Sağ Kanadını Otoban Yapar Çok İyi İş Yaptı Chelsea
Zhirkov'un çok fazla maçını izlemedim ama gerçekte oyundaki gibi müthiş olduğunu düşünmüyorum.Fakat buna rağmen iyi transfer.
müthis bi oyuncu kendisinin 10 ya da 15 macını izledim aml,ml oynuyor cok zorda kalındığından dl de oynar:)
Bekliyordum onun büyük bi takıma gitmesini...Fm liginde onu sattığım güne lanetler ediyorum...
euro 2008de süperdi chelsea iyi bir hamle yapmış
ben blackburnde kalacak diye biliyordum ama ...
Cityde Kendini İspatlarsa 3-4 Senede City A Takımını Bile Yönetebilir
Hayırlı olsun Tugay adına iyi bir seçim kendini geliştirme açısından ..
Blackburn menajeri düşünmüyordu onu takımda sanırım. o yüzden böyle bir gelişme olmuş olabilir. Hayırlı olsun Tugay için. Ben eminim onu menajerlik konusunda da çok iyi yerlerde göreceğiz.
Gerçekten iyi bir haber bu.Tugay Kerimoğlu'na antrenörlük hayatında başarılar ...
Bravo tugay.. Yurtdışındaki en iyi lejyonerimiz olduğunu bir kere daha gösterdi bize.. tebrikler.. Bu onun İngiltere'de ne kadar önemli bir insan olarak görüldüğünün göstergesidir bence..
Tugay'ın oğlu Manchester City'nin altyapısında oynuyodu sanırım. Bir TV Programında söylemişti 2-3 sene önce.
Güzel bir haber, alttan başlayarak yukarıya doğru çıkacak, umarım günü geldiğinde bir Premier Lig ekibini yönetir.
Manchester United'de istiyormuş Tugay'ı 19 yaş altı takımını çalıştırması için...
Türkiye'ye gelmeyi dşünüyosa 45'inden sonra gelir inşallah.
İngiltere de Sir'ün yanında çalışsa süper birşey olur hem Tugay hemde Türk Futbolu için.
Tugay'ın kariyeri ders olarak okutulmalı bizim futbolculara.Teknik direktörlükte de başarılı olacağına inanıyorum..
Yanlışın var.
İngiltere’nin dev kulübü Manchester United, bir Türk antrenörüne 19 yaş altı takımını çalıştırması için teklifte bulundu.
Tugay Kerimoğlu’nun, Blackburn Rovers formasıyla futbola veda ettikten hemen sonra Manchester City altyapısında göreve başlamasından sonra İngiltere’den bir sevindirici haber daha geldi.
Manchester United kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Belçika temsilcisi gözlemci-antrenör Beytullah Yöney’e 19 yaş altı takımında çalışması için teklifte bulundu.
Belçika ve Hollanda'da genç Türk futbolcuları yakından takip eden Beytullah Yöney, Önder Turacı ve Muhammed Hanifi Yoldaş’ı futbolseverlere kazandıran isim olarak tanınıyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: ALP KOPARAL
City'den transfere dev bütçe
Manchester City menajeri Mark Hughes’e, kulübün sahipleri bu yaz transfer yapması için 250 milyon pound verecekler.
Mark Hughes, bu yaz 250 milyon pound harcayarak Manchester City’i yeniden yapılandırmaya çalışacak.
The Daily Mail’de yer alan habere göre, Hughes, 250 milyon pound ile City of Manchester Stadyumu’na bazı büyük yıldızlar getirmeye çalışacak.
Gelecek sezon Premier Lig’de ilk dört arasında yer almak isteyen takım, Barcelona’dan Thierry Henry ve Samuel Eto’o’nun yanı sıra, ara transferde ikna edemediği Kaka’yı renklerine bağlamaya çalışacak.
Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeyecek olan Manchester City’nin, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde transfer bombalarını bir bir patlatması bekleniyor.
Fm de bile artık böyle şeyler olmuyor ayıp bea :p
Yaz geldi artık hergün bir yıldızla anlaşırlar.En karlı olanlar gazeteciler :D Bakalım kimleri alabilcekler
O paraya Barcelona'yi komple satin alirsin yuh :p
Şahsen City'e çok büyük oyuncuların geleceklerini hiç sanmıyorum. Ha şöyle olur, adam takımında mutsuz olur Robinho gibi anca o zaman alırlar:)