Galatasaray iyi kadro, zengin bütçe, iyi yönetim 3'lüsünü bir araya getirdiğinde Avrupa'nın en iyisi oluruz.
2000 İyi kadro gelen avrupa kupaları ama yetersiz bütçe ve kötü bir yönetim.
2010 Müthiş bir para girişi orta halli kadro ama kötü yönetim.
Printable View
Galatasaray iyi kadro, zengin bütçe, iyi yönetim 3'lüsünü bir araya getirdiğinde Avrupa'nın en iyisi oluruz.
2000 İyi kadro gelen avrupa kupaları ama yetersiz bütçe ve kötü bir yönetim.
2010 Müthiş bir para girişi orta halli kadro ama kötü yönetim.
http://im.htspor.com/2010/08/03/5384...jpg?1280836660
Cisse aşığı Rijkaard, Yunanistan'da oynayan Fransız golcü için yönetimi harekete geçirdi. Galatasaray, Panathinaikoslu futbolcuyu istemek için komşuyla görüşmelere başlıyor.
Teknik direktör Rijkaard'ın, transferi düşünülen forvet mevkisine eski bir gözağrısını düşündüğü öğrenildi. Hollandalı'nın yönetime, geçen sezon G.Saray'a Avrupa Ligi'nde rakip olan Panathinaikos'un Fransız golcüsü Djibril Cisse'yi önermeyi düşündüğü, ancak yüksek bonservis bedelinin problem olabileceği öğrenildi. 28 yaşındaki yıldızın da Rijkaard'la çalışmak için istekli olduğu, Elano'nun satılması durumunda Cisse'nin transfer edilebileceği konuşuluyor.
G.SARAY'A KARŞI FORMA GİYDİ
Fransa'da Auxerre forması altında elde ettiği başarıların ardından İngiltere'nin Liverpool takımına transfer olan ve ardından Marsilya, Sunderland ve Panathinaikos takımlarının da formasını giyen Cisse, Fransa Milli Takımı'nda da attığı gollerle adından bahsettirmişti. Geçen yıl Avrupa Ligi'nde Sarı-Kırmızılı takıma karşı da forma giyen Cisse için maç öncesi düzenlenen basın toplantısında övgü dolu sözler kullanan Rijkaard'ın ünlü golcüyü uzun süreden beri takip ettiği de ifade edildi.
FİYATI 8 MİLYON EURO
Geçtiğimiz sezon başında 8 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında Yunanistan’ın Panathinaikos ekibine transfer olan Cisse için aynı miktarın isteneceği öğrenildi. Galatasaray Elano’yu satması durumunda Cisse için Yunan kulübüyle daha sıkı bir pazarlığa girişecek. Cisse, Panathinaikos’tan yılda 2.5 milyon Euro kazanıyor.
HTSPOR / Erhan TELLİ
Ben bu işi anlamadım.Eğer Cisse transfer edilecekse mutlaka hem Cisse hem de Baros aynı anda oynayacak.Ee Elano'da gidecekse nasıl olacak? Yalan haber gibi duruyor ama doğruluk payı varsa da hiç anlamadım açıkcası Galatasaray'ın transfer politikasını.Quote:
Elano'nun satılması durumunda Cisse'nin transfer edilebileceği konuşuluyor.
Galatasaray en azından bir açıdan mantıklı iş yapıyor. Borçları kapatmaya çalışıyor, iyi bir kadro kurmanın başarı garantisi yok.
Başkan 5 yabancı alıcaz dedi 2 tanesini aldık.Kaldı 3 tane.Merak ediyorum acaba o 3 isim hangi mevkileri alınacak.İnşallah kaleci,orta saha ve forvet olur.
Galatasaray'da Elano'nun artık takımda yer almaması sonrasında , Adnan Sezgin bir 10 numara bulmak için Prag'a gitti.
Arsenal'nin satmaya çalıştığı Tomas Rosicky için menejeri olan Pavel Paska ile buluştu.Aynı zamanda Elano'nun menejerliğini yapan Pavel Paska, Tomas Rosicky oyuncusunun Galatasaray' gelmesenin istediğini söyledi.
Arsenal futbolcusu için 10 milyon Eoru fiat biçerken, futbolcunun menejeri ile masaya oturan Adnan Sezgin antlaşma için pazarlığa başladı.Bunun üzerine Arsenal Kulübü ve Pavel Paska'nın fiatı en son 7 milyon Eoru kadar indirim yaptı. Ancak Adnan Sezgin "Ne kâr edersem yararlı olur. 5 milyon euro verebiliriz" yanıtını verdi. Futbolcunun menejeri Pavel Paska "en son 6 olur" cevabını verdi.
Adnan Sezgin Tomas Rosicky için iki gün izin istedi. Galatasaray Kulübü bu futbolcu için bu rakamın iyi olduğunu Adnan Sezgin'e iletti.
Bir yandan Rosicky görüşmesini sürdüren diğer yandan da Barcelono'da oynayan Beyaz Rus oyuncusu Hleb ile de temas kurdu . Rijkaard da oyuncusu olan Hleb için de görüşmeler yapan Adnan Sezgin, önümüzdeki günlerde önce Rosicky'nin işini bitereceğini iletti. Ancak bu futbolcu rakamı daha da yükseltirse bu kez Hleb ile anlaşma sağlanacak.
Hürriyet'te yazmışlar
Bu sabırsızlık neden. Yönetim geleceği sağlama almak için akıllı bir yol izledi/izliyor
Şuanda elimizde olan kadro kötü değil. Bu ligde iyi bir taktiksel yönetimle kafaya oynar.
Elimizde sorun çıkartmıyacak oyuncula var artık. Tutup beğenmediğimizi istediğimiz anda çok dha ucuz maliyetle elimizden çıkartabileceğiz.
Bu takımda hala Arda,Baros,Kewell,Hakan balta,Cana,Neil,Elanol gibi üst düzey oyuncular mevcut.
Tek eksiğin ortasahada olduğu bariz evet. Fakat orayada gelecek için takviyeler yapıldı. Yapılacaktır da ilerde.
Emre Çolak var rijkardla iyi bi gelişim yaşıyor. Musa çağıran çok genç kumaşıda türkiye için gayet yeterli. İyi bir eğitimle vazgeçilmez olacak.
Forvette Batdal var ki rijkard söledi ztn. Gelişime açık ve yetenekli.
Kimse merak etmesin bu takımın bir sorunu yok. Yeni stadımıza geçişimizle beraber finansal sıkıntılarda sona ercek ve Durdurulamaz bir takım yaratılacak
2000 deki gibi.
Rosicky haberi yalandır çünkü kaynak Hürriyet :D:D
Adnan Polat İtalya'da!
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Brezilyalı futbolcu Elano Blumer'in satışı için bugün İtalya'ya gitti.
DHA muhabiri Kadir Çetinçalı'nın haberine göre; öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'nda görülen Başkan Polat'ın, Milano'ya gittiği ve burada İtalyan kulüplerin yöneticileriyle görüşeceği öğrenildi.
Birçok takımın transfer listesinde olan Elano'nun adı, en son Milan ile anılmıştı. Milan'ın yeni teknik patronu Allegri'nin orta sahayı kuvvetlendirmek istediği ve bu bölge için de ilk adayının Elano olduğu ifade edilmişti.
03.08.2010
Kaynak : DHA
Milan'ın çöküşü :)
Adnan polat neden gdiyo onu anlamadım benim bildiğim isteyen gider almaya:)
Adnan Polat bugün takımla barbekü partisine katıldı yarın sabah da Sırbistan'a gidiyolar ne İtalya'sı yav :D:D:D
http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/7526.php
Oyuncu satmak için İtalya'ya gidecek hali yok, o kadar da değil. İtalyadan bir oyuncu için temaslar var demek ki.
Kadir Çetinçalı iyi sallamış yine ama desteksiz sallamış bu sefer :n::n:
Adnan "SEZGİN" olmasın o Kadir bey :zuhaha:zuhaha
adam saticak veya alicak da bunun icin neden kendi gidiyor , tum yetkileri verdigi ugruna Haldun Ustunel'i harcadigi Adnan Sezgin bey tatildelermiki koskoca GS'nin baskani gidiyor transfer sonuclandirmaya?
Belki anlamaya başlamıştır Adnan Sezgin'den bir cacık olmayacağını. Umut işte...
Avrupa ligindeki akıbetimiz belli olmadığı sürece bence transferler sonuçlanmaz.. Transfer yapıldıysa da açıklanmaz oyuncuların motivasyonları bozulmaması için.
aynen ;) eğer perşembe turu geçersek 3-4 gün içinde açıklanır
Ben turu geçersek sonraki gün açıklanmasını da bekliyorum. Adnan Polat çünkü gelecek hafta transfer sonlanabilir tarzında bir açıklama yaptı benim bu sene hiçbir umudum yok yalnız..
Belki oyuncu ve takimlariyla anlasilmistir Elano'nun satisindan gelecek para bekleniyordur bu hafta aciklanir heralde aciklanmali artik.
BAROS İLE 2 YIL DAHA
Tarih: 2010-08-04 |
Sözleşmesi bu sezon sonu sona erecek olan Çek Yıldız Milan Baros’un sözleşmesi 2 yıl daha uzatılacak.
Scoutgs'den haber.... Onlar genelde sallamasyon yapmazlar. Cana ve Pino'yu da ilk yazan onlar olmuştu. haberdogrudur sanırım. Sevindirici bir haber aldık. Sanırım bu da kalan 3 transferden 2. si sayılabilir :n: Demekki 1 transfer kaldı :p
Baros ile sözleşme yenilemek çok iyi olmuşta başkan madem İtalya'ya gitti G.İnler'le gelsin yaw:zuhaha
Gökhan gelirse süper olur ama hiç sanmıyorum hem Udinese bırakmaz hem biz almayız :) Bizim Polak kalibresindeki adamlar ilgi alanımıza giriyor :D
gökhan'ın daha yaşı gelmedi:D
Şu maçı hayırlısıyla kazanalım da transferler gelir o zaman :)