Bojinov yine sakatlandı..!
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0818111839.jpg
Manchester City'nin Bulgar forveti Valeri Bojinov 6 ay daha sahalardan uzak kalacak.
City'nin, Aston Villa'ya 4-2 yenildiği maç öncesinde ısınırken aşil tendonundan sakatlana Bojinov en az 6 ay daha yeşil sahalara dönemeyecek.
Fiorentina'dan Manchester City'e 10 milyon dolar karşılığında transfer olan Bulgar oyuncu, geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünde de dizindeki sakatlık nedeniyle takımdan ayrı kalmıştı.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
Agbonlahor en hızlı ikinci
Agbonlahor en hızlı ikinci
Premeir Lig Cumartesi günü start alırken Aston Villa, Pazar günü yapılan karşılaşmada Manchester City'yi 3'ü Gabriel Agbonlahor'dan olmak üzere 4-2 mağlup etti.
Agbonlahor, 8 dakikada attığı 3 golle hat-trick yaparak maça damgasını vururken, Premier Lig tarihinde en kısa sürede hat-trick yapan 2. oyuncu oldu.
1994 yılında Liverpool, Arsenal'i 3-0 mağlup ederken, Robbie Fowler, 4. dakika 33 saniyede 3 gol birden kaydederek, bunu başaran en hızlı oyuncu durumunda. 1995 yılında yapılan mücadelede ise bu kez Arsenal, Ipswich Town'ı 4-1 yenerken, Ian Wright, 9 dakikada 3 golün sahibi olmuştu.
Dakika / Oyuncu / Maç / Goller / İlk Gol / 3. Gol
4.33 Robbie FOWLER Liverpool - Arsenal (28 Ağu. 1994) 3-0 3 26’ 31’
8 Gabriel AGBONLAHOR Aston Villa – Manchester City (17 Ağu. 2008) 4-2 3 68’ 76’
9 Ian WRIGHT Arsenal - Ipswich Town (15 Nis. 1995) 4-1 3 47’ 56’
10 Ole Gunnar SOLSKJÆR Nottingham Forest - Manchester United (06 Şub. 1999) 1-8 4 80’ 90’
10 Teddy SHERINGHAM Manchester United - Southampton (28 Eki. 2000) 5-0 3 45’ 55’
10 Jermaine PENNANT Arsenal - Southampton (07 May. 2003) 6-1 3 15’ 25’
11 Alan SHEARER Newcastle United - Sheffield Wednesday (19 Eyl. 1999) 8-0 5 30’ 41’
13 Alan SHEARER Newcastle United - Leicester City (02 Şub. 1997) 4-3 3 77’ 90’
13 Eidur GUDJOHNSEN Chelsea - Blackburn Rovers (23 Eki. 2004) 4-0 3 37’ 50’
13 Les FERDINAND Everton - Queens Park Rangers (12 Nis. 1993) 3-5 3 38’ 51’
13 Alan SHEARER Newcastle United - Leicester City (02 Şub. 1997) 4-3 3 77’ 90’
Berbatov: “Ayrılmak İstiyorum”
Tottenham’ım golcüsü Dimitar Berbatov, Manchester United’a gitmek istediğini doğruladı.
Berbatov, yavaş yavaş Old Trafford’a doğru gidiyor ve alınan haberlere göre transferde yalnızca ufak parasal pürüzler kaldı. 27 yaşındaki futbolcu 2004-2005 sezonunda Bayer Leverkusen’de tanıştığı Şampiyonlar Ligi’ne tekrar dönmek istiyor.
Bu sezon White Hart Lane’den ayrılarak hedeflerin ulaşmanın hakkı olduğunu düşünen CSKA Sofya’nın eski golcüsü, “Şu anda Tottenham’dayım, fakat hiç kimse rüyalarıma ulaşmamı engelleyemez” dedi.
Berbatov, Spurs’un Premier Lig’de Middlesbrough’a 2-1 yenildiği maçta yedek soyundu ve ikinci yarının ortalarında oyuna girdi. Tottenham Teknik Direktörü Juande Ramos da golcü oyuncusunu ilk 11’de kasıtlı olarak oynatmadığı yönündeki iddiaları yalanlarken, Giovani dos Santos’u oynatmasının tamamen taktiksel olduğunu dile getirdi. Bulgar golcü de “Juande Ramos’un beni yedek olarak oynatmasına kızgın değilim. Ağlamıyorum da. Ben duygularımı yalnızca yakın arkadaşlarıma ve aileme yansıtırım. Ancak yedek kulübesinde gülüyor olsaydım insanlar benim aptal olduğumu düşünürdü. Eric Cantona’nın hiçbir zaman gülmediğini hatırlıyorum fakat hiç kimse de ona neden daha mutlu görünmüyorsun diye sormazdı” diyerek yedek kalmayı kafasına takmadığını belirtti.
Zenit 25 milyon avrodan aşağısını istemiyor
Zenit, Arshavin için son olarak Tottenham’a 25 milyon avro fiyat bildirdi ve İngiliz kulübünün yanıt vermesi için bir hafta süre verdi.
Euro 2008’deki başarılı performansı sonrası bir anda kıtanın önde gelen takımlarının takibine giren 27 yaşındaki oyuncu, yaz transfer döneminin en çok merakla bekenen transfer hamlelerinden birine dönüştü.
Rus ekibi, Arshavin için 30 milyon avro fiyat belirlemiş, Barcelona ve Tottenham oyuncuyu yakın takibe almıştı. Son pazarlıklar sonrası Tottenham oyuncuya en yakın kulüp durumunda.
Arshavin ise kulübünün kendisi için bu kadar yüksek fiyatlar istemesi yüzünden kızgın durumda. Bunun üzerine geçtiğimiz yıl Zenit önemli bir indirim yaparak oyuncunun bonservisin değerini 25 milyon avroya çekti.
Menajer Dennis Lachter, Sky Sports’a görüşmelerin pozitif yönde ilerlediğini, oyuncuyu bu haftanın sonuna kadar Tottenham oyuncusu olarak görebileceklerini belirtti.
Menajeri Arshavin`den Ümidi Kesmemiş
Andrei Arshavin`in menajeri, Rus yıldızın Tottenham`a transferi konusundaki ümidini koruyor.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/24028
Bu mesaj Turksportal Haber Merkezi v0.5b tarafından otomatik oluşturulmuştur.
Redknapp Belhadj`ı İstiyor
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Portsmouth'un patronu Harry Redknapp, Fransa Ligue 1 takımlarından Lens'in sol bek oyuncusu Nadir Belhadj'ı takımında görmek istediğini ifade etti.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/24034
Benitez Barry'den Vazgeçemiyor
Liverpool menajeri Rafael Benitez, Gareth Barry’i Anfield’a getirme konusunda hayır cevabını kabul etmiyor.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/24076