hazard geldiği gün hiç bişey demeden gider kombinemi alıp gelirim
Printable View
hazard geldiği gün hiç bişey demeden gider kombinemi alıp gelirim
Güiza eğer 12.5 € ise Hazard hayli hayli fazla olur. Güiza en az 5€ dan satılmalı Hazard gelmeli ve sağlam bi golcü alınmalı.
hazard'ı istanbul'da görmüşler :D
Daum şu an kulüpte. Görüşme bitmek üzereymiş. Yeni hocanın Domenech olacağı konuşuluyor..
Konuşuluyor değil de delinin biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkarmaya çalışıyor desek daha doğru olur. :} Domenech gibi Fransa Futbol federasyonu hariç tüm dünyanın kötü hoca olduğu konusunda fikir birliğine vardığı bir teknik direktörü şu şartlarda, Fenerbahçe'nin teknik direktör olarak getirme ihtimali Messi'nin Fenerbahçe'ye gelme ihtimaliyle aynı.
Domenech haberi uydurma.Öyle birşey olursa yazık olsun derim ama olmayacaktır.Teknik direktör bence Aykut Kocaman olacak.
Herşeyi geçtim. Benim sinir olduğum şey bu kurumsallık olayı. Takımın hocası görüşmeye gelmiş kulüp binasına. Bi açıklama yap resmi siteden. Görüşmeye başladık diye. O kadar uzağız ki kulübümüze ilginç bir olay. NTVSpordan öğrendim ben Daumun kulübe geldiğini...
Daum işi sonuca kavuştuktan sonra bir transfer bekliyorum, hoca konusunda ise hala kararsızım, Aykut Kocaman kendi görevinde kalsın da istiyorum ama teknik direktör olursa da inanılmaz mutlu olacağım.
En iyisi Rıdvan Aykut'un görevine Aykut da sahaya insin, herkes mutlu mesut olsun.:n:
Daum açıklama yapmak için basın mensuplarını bir restorana çağırmış, kulüp binasında açıklama yapmasına bile izin verilmemiş, bakalım şimdi nasıl bombalayacak Daum.
İşimin başındayım diyor Daum ama hala daha çok para koparmak için bu tür açıklamalar yaptığını düşünüyorum, kısaca yönetime bir yere gitmiyorum, isterseniz 2 senelik alacağımı verin gönderin diyor.
Ya Aykut ya ben dedikten sonra, şimdi devam ediyorum demek, Aykut olmayacak demek ki bu aşamada Aykut pasifize edilirse, taraftarın büyük protestosu olur, bu pek akıl karı değil. Gerçi Daum, basında çıkan haberlere inanmayın da dedi, zamanla bunları yalanlayacağım dedi, ya Aykut ya ben demedim de diyebilir.
Başını kaçırdım ama sanırım yarın sabah da bir toplantı olacak, bakalım yönetim tarafından ya da Aykut Kocaman'dan bir açıklama gelecek mi, ne zaman gelecek?
Daum hukuki olarak Fenerbahçe yönetiminin önünde. Bu açıklama da bunun için yapılmış bir açıklama. Sekopej'in de dediği gibi; uzlaşma sağlanmış olsa, bir restoranda değil kulüp binasında yapardı bu açıklamayı. Amacı ben görevimin başındayım demek. Tazminat için yaptığı birşey. Ancak takımın başında kalmayacağı kesin Daum'un.
Burda ki asıl önemli nokta, daha geçen sezon Aragones'ten ağzımız yanmışken, yönetimin hala ders almamış olması. Daum'u getirdin(sözleşmesinin de ne kadar iyi olduğu biliniyor az çok), 1 sene sonra kovmaya çalışmak nasıl bir rezilliktir yahu? Yöneticiler kendi ceplerinden ödesinler tazminatı.
Teknik Direktörümüz Christoph Daum ile bu sabah kulüp binamızda önümüzdeki sezona ilişkin bir görüşmede bulunulmuştur.
Görüşmede Sayın Daum'la, sözleşmesi ile sınırları belirlenmiş görevleri ve bu görevlere ilişkin ortaya çıkan sonuçlar değerlendirilmiştir. Bu değerlendirmenin sonucunda, Sayın Daum'un çalışmasının sözleşmeyle belirlenmiş çerçevede ve geçen sezonun başından bu yana uygulanan Sportif Direktörlük modeline bağlı kalınarak yürütüleceği kendisine bildirilmiştir.
Ayrıca, Sayın Daum'la yapılan değerlendirmenin ardından Yardımcı Antrenör Ayhan Tumani, Kaleci Antrenörü Holger Gehrke ve BT Uzmanı Marcel Daum'un kulübümüzle ilişiklerinin kesilmesi kararlaştırılmıştır.
Basında Sayın Daum'a atfen çıkan haberlerle ilgili; Sayın Daum haberlerin tamamının uydurma ve yalan olduğunu beyan etmiş, bunun üzerine kendisinden yönetimimize yazılı bilgi vermesi istenmiştir.
Sayın Daum önümüzdeki günlerde basında yer alan ve kendisinin yalan olduğunu ifade ettiği haberlerle ilgili olarak da bir basın toplantısı yapacaktır.
Yarından itibaren kendisinden istenilen sağlık kontrollerinden geçecek olan Sayın Daum, Samandıra Can Bartu Tesisleri'mizdeki mesaisine kesintisiz olarak başlayacaktır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=19964
Daum Kaldı kısacası..
Daum geri adım atmış, ya Aykut ya ben açıklamasını yalanlayacak muhtemelen.
Bu açıklamaya rağmen Daum'un kalacağını sanmıyorum, tüm yardımcıları kovulmuş, ayrıca patron Aykut Kocaman denilmiş kendisine. 2 taraf da kendine göre bir şeyler deniyor, bakalım kim ne kadar dayanabilecek?
İstediğim oldu şimdi transferleri görelim
Taktik savaşları :) Daum görevimin başındayım diyerek kulüple olan sözleşmeye bağlı kaldığını ortaya koyuyor. Fenerbahçe yönetimi sözleşmede sınırları belirtilen diyerek Daum'un rahatsız olduğu sportif direktörlük kozunu kullanıyor. Yardımcıları ile çalışmayacaklarını belirtiyor.
Daum nasıl takımın başındayım diyerek yönetimin elini zayıflatmaya çalışıyorsa, yönetim de Daum'u rahatsız etmek için bunları yapıyor. Bu açıklamanın yapılması Daum takımın başında kalacağı için değil, sözleşmeyi ihlal eden taraf olmamak içindir.
Daum'un kalması bence Fenerbahçe'ye büyük zarar verir.. O adamın isminin olması yeterli. Keşke Aykut Kocaman geçseydi takımın başına...
Allah yönetimi nası biliyosa öyle yapsın
bişey merak ediyorum daumun sözleşmesinde a takım teknik direktoru falan net bi şekilde belirlenmiş mi yazıyor mu yani ona göre 2 seneliklerin hepsini istiyosa tamam kardesim gel paf takımın basına bakalım diyemeyecek miyiz.yani daum fenerbahceyi sampiyonlar liginde finalede tasısa artık izlemem ben o olduğu sürece bu takımı.başkanıda alsın gitsin yeni bi takım kursunlar eğer çok meraklılarsa birbirlerine
Evet, Daum'u köşeye sıkıştırıp, pes ettirene kadar uğraşacaklar sanırım, en azından Daum'un eline koz vermek istemiyorlar.
Eğer Daum ile gerçekten devam edilecek olsa, böyle ayrıntılı bir açıklama olmaz, normal bir çaıklama yapılırdı. Sözleşmeye sadık kalıyoruz, diyorlar.
Aykut Kocaman transferleri yapıyor, muhtemelen Daum'un yardımcılarını da Aykut Kocaman seçecek. Nerede artık yeter derse Daum, o zaman sözleşme fesh edilecek ve Aykut ile yola devam edilecek gibi duruyor.
Sezon öncesi kamp durumunu bile ayarlayan Aykut Kocaman. Tüm yetkili O, O ne derse uyacaksın diye gönderme yapıyorlar Daum'a.
Garip isler donuyor ama ortaya cikar 2-3 gune merak etmeyin
Bana da şuan satranç oynanıyor gibi geliyor. Daum'un oğlunun, Ayhan Tumani'nin kovulmasına başka bir neden bulamıyorum. Daum hamlesini yaptı paramı almadan gitmem dedi. Yönetim de Daum'un oğlunu, Ayhan Tumani'yi ve kaleci antrenörü Holger Gehrke'yi kovup oraya Aykut Kocaman'ın istediği kişileri oraya yerleştirerek kalırsan patron olmayacaksın, zorluklar yaşayacaksın dedi. Daum para konusunda inadına devam ederse bu durum önümüzdeki sene Fenerbahçe'ye büyük zarar verir. Kulüp içinde Daum-Aykut sorunu büyür.
Valla benim hissettiğim artık herşey daum'un değil yönetimin elinde.. Aykut Kocaman ne derse o olcak bu yıl sanırım.. Şimdi Daum için aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık.. Hayırlısı olsun ne diyelim..
Yalnız şunu da belirteyim.. Bende maça gidecek istek ve arzu kalmadı.. Şevkimi kırdılar..
Şu an yönetim en iyi yaptığı işi kriz yönetimini çok iyi yapıyor.Ben Daum'un kalıyorum açıklamasını kulüp binası önünde yaptığını sanıyordum,ama bir restaurantın önünde yapmış.
Tazminat konusunda bir anlaşma sağlanamadı,yönetim Daum'un yardımcılarını göndererek tek yetkili Aykut Kocaman restini çekti.Daum ise kontratının gerektirdiği açıklamaları yapmış kalıyorum derken.
Önümüzdeki günler neyi gösterecek ben de merak ediyorum.Açıkcası şunu söyleyebilirim ki şu son olaylardan sonra benimde şevkim kırıldı,transferleri görene kadar kombine alıp almama konusunu düşüneceğim.