Hadi Hayırlısı...
Ek: Sanırım o Eskişehirsporda geçirdiği 3.5 yıla Feda demiş :D
Batuhan Karadeniz @bthn65
3.5 yilim eskisehirspor için feda olsun FEDA
Printable View
Sadece FEDA yazmisligida var :) hayirlisi olur insAllah.
Batuhan gelirse, Pektemek'i mi kesecek Almeida'yı mı yoksa yabancı golcüyü mü? Hepsini geçtim, o karakter fakiri ÇOCUK bize gelirse taraftardan çok tepki alırlar hem kendisi hem de yönetim.
Fikret Orman Batuhan ile ilgileniyoruz demiş.
muhammet ali gençcan: ''oyuncum m.pektemek, bjk'dan ayrılabilir hem alacağı var hem indirim istiyorlar.''
muhammet ali gençcan: ''almanyadan ciddi teklifler var.ancak bonservis ödemiyorlar.aylardır yabancılar para alıyor. biz alamıyoruz.''
muhammet ali gençcan: ''alacaklarımızı yada bonservisimizi istiyoruz.maaş da indirim de yapmıcaz.her ikiside olmazsa uefa yolumuz açık.''
muhammet ali gençcan: ''türkiyeden sadece ts bizle ilgileniyor ve bu durumun çözülmesini bekliyorlar.''
Kaynak ne twitter mı ?
O adamın tivitırı yok ki, yazılanlarda tivitırda arayınca çıkmıyor.
Batuhan'ı hiç ama hiç sevmiyorum ama fiziğini de (eğer futbolunuda geliştirirse) bir o kadar çok seviyorum. Kişilik olarak Beşiktaş'a yakıştırmıyorum. Alınırsa üstünde çok durulması gereken bir futbolcu.Quaresma'dan çok daha sorunlu birisi.
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Beşiktaş'ın Batuhan Karadeniz ile ilgilenmesinin ardından HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Ünal, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
"Fikret Orman, bugün beni aradı. Yarın sabah Batuhan'ın transferi konusunda bir görüşme yapacağız. Kendisi Ankara'daymış. Ben de bugün İstanbul'a geleceğim. Beşiktaş ile aramızda sorun olmaz. Her türlü anlaşırız. Yarın Fikret Orman ile oturur orta yolu bulur ve anlaşırız." dedi.
Batuhan'a karakterinden dolayı sıcak bakmıyorum.Yetenekleri de tartışılır gerçi.Kaç senedir Eskişehirspor'da,ne yapmış sanki? Forvet arayışında Batuhan'a kadar düşmüş olmamız çok kötü bir durum gerçekten.
Baros"u verelim.. :D
Haber1903'e konuşan BJK eski yöneticisi Sinan Vardar: Batuhan'ın hataları var. Ama şanssız bir çocuk. Onla ilgilenecek bir TD'ye rastlamadı.
Sinan Vardar: Batuhan ile ilgilenecek bir TD olursa, iddia ediyorum Batuhan, 30 golden aşağı atmaz. Avrupa'nın en iyi forveti Batuhan'dır.
http://www.haber1903.com/Besiktas-33...agi_atmaz.html
Gelen eleştiriler üzerine bunu demiş sanırım:
@Batuhan Karadeniz
Kardeşinin hatasını gördüğünde kınamayıp düzelmesi için dua edene Teşekkürler kınayanada eyvallah
barosu verelim harbiden bjk ona ilaç gibi gelir vardar haklı beyler avrupanın en iyi forveti :D
Batuhan ile her konuda anlaşmışız.Eskişehir ile birkaç pürüz varmış.
İnşallah büyür fazlalaşır o pürüzler.
Batuhan yarın en geç çarşamba bizde.Bu sezonda minimum 10 gol atar.
Ne Batuhan'ı ya. Şaka gibi.
Yav herşeyi geçtim yani Batuhan'ın kişilik problemleri bilmem nesi onları bir kenara koydum teknik açıdan da yanlış transfer bu. Almeida'dan eksiği var fazlası yok. Birebir aynı tipte oyuncular ve Almeida tabii ki daha kaliteli. Bize eğer alınacaksa lazım olan kısa boylu pırpır birşey yani fırsatçı olacak böyle. Yok ama Batuhan nedir ya.
Aslında varya biraz adam olabilse Türkiye'nin en iyi forveti olmaya aday. Öyle bir cüsse var ki çocukta... Aaahh ahh işte Allah bir yerden alıp diyer yerden veriyor :)
Adamda oyun karakteri olmayınca isterse dünyanın en yetenekli insanı olsun olmuyor aga.
Quaresma gibi bir örnek varken elimizde gidip ikincisini alıyoruz.
Tamer Kıran değil miydi imza töreninde duruş diye üstüne basa basa söyleyen ?
Buradan anlaşılıyor ki duruş muruş hikaye. Amaç Q7'yi gönderirken kılıf uydurmak.
Batuhan imzalamış diye haberler dolaşıyor.
Hiç merak etmeyin ilk günden beri rahatım. Quaresma bir yere gidemez.
1-2 maç kadro dışı ardından af.
BATUHAN KARADENIZ: Ben Besıktas'ın cocuguyum.Gerı donmek uzere ayrılmıstım ve Allahımın ıznıyle yuvama dondum.Cok basarılı olacagım
BATUHAN KARADENIZ:Cok ıyı bır sezon bası kampı gecırdım.Hazır durumdayım.Sadece 1-2 kılo fazlam var.Nasıl katkı saglayacagımı herkes gorecek
BATUHAN KARADENIZ:Ben Besıktaslıyım.Besıktas sevdalısıyım.Taraftarlarda benı kazanacagımız basarılardan sonra cok sevecek ve benımseyecek
Batuhan aklını başına toplayabilecek mi ? Bence hayır bakınız Engin Baytar.
F.Terim bile adam edemediyse bu tip sorunlu oyuncuları kimse edemez.
İyi hazırlanıp kendine bakarsa iyi bir performans göstermesi olası, ancak öyle laubali öyle saygısız öyle sorunlu bi adam ki gelir bi takımın içine bombayı patlatır tüm taraftarı isyan ettirir.
Büyük kumar bakalım ne olacak
Batuhan bu defa da adam olmazsa ki, umudum yok; bir daha geri dönmemek üzere gider artık. Bakalım yabancı forvet alınacak mı, alınırsa kimi alacaklar?
Ben bütün bunlardan çok bonservisi ve yıllık alacağı parayı merak ediyorum
Benim Batuhan'dan aşırı derecede umudum var.
batuhandan umutluyum ki batuhan evlendiginden beri sorunsuz son olaya bakmayin eskisehirin yerel gazetesindede cikmisti hoca direk batuhana kufur etmis e napsin cocuk cikip gitmis antremandan.
futbolcular sorunlu olabilir ama yetenekli oyuncuları oynatıp kazanmak mesele zaten bu sadece burda değil dünyada var teknik adamlar bunun için varlar oynatmak futbol yetenekli adamlarla oynanır
SAMET AYBABA:Batuhan transferi %100 bitti.Ben onu oynatacağım.Gerekirse her gün konuşup yakından ilgileneceğim.Bize büyük katkı sağlayacak
Hayırlı Olsun.Tekrar söylüyorum.Batuhan yılın patlamasını yapacak.Quote:
atuhan Karadeniz yeniden Beşiktaş’ta.. Golcü oyuncunun önümüzdeki saatlerde 1+1 yıllık sözleşmeyi imzalaması bekleniyor..
Batuhan’a karşılık Beşiktaş’ın Burak Kaplan(kiralık)+para vereceği ve verilecek para konusunda çok küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi.
Read more: http://www.bjkgazetesi.com/2012/08/1...#ixzz23W2n9a1y
Şimdi Almeida-Batuhan'mı oynayacak forvette?2'sini yan yana oynatmak mantıksız olur.Batuhan'ı madem oynatıcam diyor o zaman Almeida'yıda kesmiyeceğine göre forvet hattı bu ikiliden oluşur.Olan Mustafa'ya olur.Aybaba'da ne yaptığını bilmiyor.Lazovic ile ilgileniyorsun sonra Batuhan'ı getiriyorsun.2'si çok farklı türde oyuncu.
Lazovic'i de alacaklarmış.