defans bloğumuz çok iyi oldu şimdi işte bouzid'i ben çok beğendim antrenmanlarda ;;)
Printable View
defans bloğumuz çok iyi oldu şimdi işte bouzid'i ben çok beğendim antrenmanlarda ;;)
arkadaslar defans çk saglam sag da song orta servet bouzid solda da volkan..servete gelince hala kafamda soru işaretleri var ama kendne çk güvenerek knştu imza töreninde..ve kalli diyorz adam stumpf u fakloyu getiren isim bu yüzden defans konsnda kimi oynatacagnı çk iyi bilr
Iyi guzel ama eger yabanci bir defans alirsak kim yedek kalicak? Ben ne Gokhan Zan'in nede Ibrahim Toraman'in yedege cekilmesini isterim. Mustafa Dogan'da kalmissa madem...Bence defansimiz su anda tas gibi. Milli takim seviyesinde 2 DC'miz var, bunlari harcamamaliyiz. Eger guclu bir ortasaha kurarsak defansimizin hatasiz oynayabilecek kapasitede oldugunu dusunuyorum. Alinacaksa sagbek alinsin Serdar tekrar orta sahaya gecsin. Serdar sag bek oynayamaz demiyorum ama bence Serdar'dan super DMC-MC olur. Ve uzun vadede kaliteli bir orta saha oyuncusu Besiktasimiza daha cok katkida bulunur.
------------Rüştü-----------
ibo -- navarro --- gökhan --- ibrahim
----- -serdar------ cisse------
tello -----------------------m.yozgatlı
--------ricardinho(delgado)-------
-------------bobo-----------------
iyi bir kadro olur bence.
Yokmu bi transfer gelişmesi ?
GeLecekse navarro geLsin.Hem bi de ben ne kadar mantısksızca oLsada çift ön Libero oynayacağımızı sanmıyorum..
kendi baktığım açıya göre yazdığımdan böyle olmuş. :)Quote:
Birde kanatlari karistirmissin. Ibo ile Tello ancak baska bir boyutta sag kanat oynar.
Evet stopper daha iyi olabilir ama bektede idare edebiliyor.Bence çok ideal bir kadro bu.
AsLında senin kurduğun kadro tam oynamamız gerek düzen ama ErtuğruL hoca ne yazık ki bu yıL tek ön Libero iLe mücadeLe edicek gibi duruyor.
misilleme yapıyor federasyon ama bizim kadro tam gibi alternatifli bir kadro oluşturulmaya çalışılıyor. ;;)
bizim kadro çok saglam da tff bi karar verebilse ona göre son transferleri de yapsak en kısa sürere çk iyi olacak..transfer ne kdr çabuk biterse o kdr iyi olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SEZGİN HALLETTİ
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Botafogo'nun santrforu Andre Lima ile prensipte anlaştı. Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, uzun süredir görüştüğü Brezilyalı golcü ile aradaki son pürüzleri de giderdiği bildirildi. Lima'nın 7 Temmuz'da başlayacak İsviçre kampında takıma katılacağı ifade edildi.
ŞÜKÜR'E
BENZİYOR
Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu sayısını artırmasını bekleyen sarı-kırmızılılar, kararın çıkması halinde Lima'nın transferini açıklayacak. Botafogo'da 9 numaralı formayı giyen Andre Lima, fiziği ile Hakan Şükür'ü andırıyor. Birçok kulübün istediği 22 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 13 maçta 9 gol kaydetti.
kaynak : fotomaç
fotomaç haberi oldugu için bek inanasm gelmyo ama hadi bakalım:icon_smile::icon_smile:
bencede gelmez
Tek ön libero oynanırsa orta saha top yapamaz, 2 defansif ve 3 ofansif futbolcu dengeyi kurar orta sahada ama 1 deansif 4 ofansif futbolcuyla defans açık verir.
Serdar-Cisse çok iyi bir ikili oluştururlar ön liberoda, göbeğe Navarro da gelirse iyi işler çıkartılır. Koray da iyi yedek olur.
Kenan Öner dün şöyle dedi: "Şartlar uygun olursa Boumsong'u alacağız."
Beşiktaş'ta öncelik hedef Boumsong gibi gözüküyor.
gökhan ateş cangele barut sonuç boomm
Boumsong 'Juve' dedi
Beşiktaş'ın transfer listesinden olan Boumsong Fransa'nın l'Équipe gazetesine yaptığı açıklamada gelecek yıl Juventus'ta kalarak başarılı olmak istediğini açıkladı. Bir yıl aranın ardından yeniden İtalya Serie A'ya dönen Juventus son sürat transfer çalışmalarına devam ederken, hedefteki transfelerin Real Zaragoza'dan Gabriel Milito, Porto'dan Pepe ve Palermo'dan Andrea Barzagli gibi defansif oyuncuların olması Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan Boumsong'u endişelendirmiyor.
Önümüzdeki sezon da Juventus'ta kalmanın planlarını yapan Boumsong "Juventus'ta kalacağım" diyerek bir anlamda hakkından çıkan transfer söylentilerine de nokta koymuş oldu.
Öte yandan dün Cisse'nin imza töreninde Fransız yıldız Boumsong ile ilgilendiklerini doğrulayan ve bu transfer için girişimlerinin olduğunu söyleyen Kenan Öner'in, Boumsong'un l'Équipe gazetesine yaptığı açıklamalardan sonra nasıl davranacağı merak konusu...
:0:
Bursasapor Niculea'dan vazgeçti
Bursaspor, bugün kente gelerek resmi sözleşmeye imza atması beklenen Rumen forvet Marius Niculea'nın transferinden vazgeçti.
Bursaspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Her konuda anlaşmaya varılan, uçak bileti dahi alınan Rumen oyuncu Marius Niculea, İskoçya takımlarının devreye girmesi üzerine kulübümüzden düşünmek üzere 2 gün süre istemiştir. Bu durumdan dolayı yönetimimiz Niculea'nın transferinden vazgeçmiştir.''
01.07.2007
Kaynak : AA
Andre Lima Hayatını Anlatan bir video
http://www.youtube.com/watch?v=wOqa0m8g70M
Arkadaslar izleyip yorum yapın teknıgı baya iyi
F.Bahçe Deivid'i bırakmıyor
http://www.sporx.com/images/1/29/644...DeSouza012.jpg
Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı oyuncu Deivid de Souza'nın Brezilya'dan dönmeyeceği veya başka takımlara gönderileceği şeklinde basında yer alan haberleri yalanladı.
Sarı-lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada, Brezilyalı oyuncu Deivid'in yeni sezon hazırlıkları için takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.
Kaynak : İHA
Yedek kalıcak... Keşke gelseydi bize...
Alıcak kimse çıkmayınca hmn yalanladılar...:zuhaha
Adam boşuna yabancı hakkını kapatıyor... Federasyon inş... çıkarır yabancı kuralını CL de yoksa zor bu sene yine işleR...
ben limayı baya begendm bitiricilikde biraz daha geliştrmesi lazm kendni ama genel olarak baktgmzda komple bi forvet oyncusu..uzaktan şut atyo kafa toplarnda iyi ,sırtı kaleye dönük oynayabiliyo arkadaslarnı pozsyona sokyo ve yaşı henüz 22..bence çok yararlı bi transfer olur..tabi öncelik saviolada olmalı ama limada baya kaliteli bi oyncu bence..bu arada saviola konsnda bilgisi olan varsa paylaşabilrmi ?
Dün Eurosport 2 de 20 yaş altı dünya kupası maçı vardı.
Brezilya-Polonya oynadı,Brezilya 10 kişilik Polonya'ya 1-0 yenildi kadroda Lima'da vardı.
Lima da Bobo ile aynı yaşta galiba.Doğru bir seçim olabilir.Ama tabi Saviola gelcekse o ayrı:).
http://www.youtube.com/watch?v=CWH5JK7Dfzc
bikaç tane gol emrah abinin verdigi linktekiyle aynı ama çogu farklı gollerini gösteriyo izleyin bence...
bu arada botafogonun sag kanat oyuncusunun adını bilen varmı bütün pozisyonlarda onun imzası var
Yabancı kararına göre belli olacak Deivid'in durumu, şu an tabii ki kalacak, eğer 6 yabancı olursa yine kesinlikle gönderilir.
Yarın yeni sezon hazırlıkları başlıyor, Lugano ve R.Carlos olmayacak sanırım.
Lima ortalama bir oyuncu.