RauL bu zamana kadar Figo gibi bir adama ve daha niceLerine vermedi o 7 numarayı bu saatten sonrada kimse aLamaz.
Printable View
RauL bu zamana kadar Figo gibi bir adama ve daha niceLerine vermedi o 7 numarayı bu saatten sonrada kimse aLamaz.
Ben sana şunu söyliyim canım, açıklığa kavuşsun:) Dünyadaki bütün teknik direktörler "11" dizilişini kullanır. Bilmem anlatabildim mi?
Bana kalırsa ManU 2-1-1-1-1-1-2 oynuyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sonunda bir tane daha 1 var.. Kendi mesajımızı editleyemiyoruz bu nedir yahu??
11 dişilişini önceden kullanırlar idi. Canım ise çok laubali olmuş beğenmedim.
Dikkat edersen kullanırlar idi dedim. Spalletti zamanında 4-6-0'ı Roma üzerinde denedi ve bu çok tuttu. Zamanında Daum Fenerbahçe'ye, Avram Grant Chelsea'da denemiştir. Olumlu sonuçlar almışlardır.
Geçen sezon ise hatırlayacağınız gibi Ferguson'da bu 4-6-0 taktiği ile Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı :) Ve bu zaferler gelince bu senede devam etmiştir bu sisteme Ferguson. Ve ileri uçta adam kullanmamıştır.
Senin verdiğin 2-1-1-1-1.... taktik ile alakası yoktur.
http://www.haberaktuel.com/images/news/31406.jpgQuote:
-------- Van Der Saar ----------
Shea----Ferdinand--Vidic--Evra
-------------Carrick----------------
---Flecher------------Anderson-----
---Ronney-----------Giggs-----
-----------Ronaldo-----------
Berbatov Rooney Giggs Nani aralarında Çizgiyi paylaşırken, Sistemde gördüğünüz en ileri uçtaki orta saha x'nin genelde Ronaldo almıştır. Ara sıra Tevez'ide bu sene orada görenler vardır. Takip edenler.
Ben anlatabilmişimdir umarım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
'den kastım İleri uçtaki x'in yani Ronaldonun arkasındaki iki olarak görev almıştır pek çok karşılaşmada. Ronaldo'da o bölgede oynamıştır.
En ilerdeki x'çizgiye açılır ileri yardım eder, rakip atağa kalkarken orta sahada blok oluşturur vs. vs. Bunu çok iyi yaptılar, takip edenler zaten bana hak vericektir.
Bu arada düzenle butonu geri gelsin yahu nedir bu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Berbatov Rooney Giggs Nani aralarında Çizgiyi paylaşırken, ' den kastım olucaktı.
Barcelona başkanı Joan Laporta, iki kulübün temel farklılıkları olduğuna inanıyor.
Real Madrid’in astronomik ücretler ile yıldız oyuncuları kadrosuna katmaya devam etmesi üzerine Katlan ekibinin başkanı Joan Laporta bir değerlendirme yaptı. Laporta Katalanların kendi yıldızlarını yarattıklarını söylüyor.
Real Madrid’in bir hafta içerisinde Kaka ve Ronaldo için yaklaşık olarak 165 milyon avroyu harcamasının ardından Barcelona tarafından açıklama geldi.
"Biz yetiştiririz, onlar satın alır"
Barcelona başkanı Laporta, “Bizim oyuncularımız Dünya’da Yılın Oyuncusu Ödülü’nü alıyorlar. Real Madrid ise bu ödülü almış isimleri transfer etmek istiyor. İki takım arasındaki fark bu” şeklinde konuştu.
Marca’ya göre, Barcelona Valdes ile sözleşme yenilerken Zlatan Ibrahimoviç ve Franck Ribery’nin transferlerini bitirmeye çalışacak. Bu transferlere rağmen Katalanlar altyapılarına yatırım yapmaya devam edecekler.
Barcelona’nın genç başkanı son olarak Real Madrid’in futbol anlayışının emperyalist bir anlayış olduğunu söyledi.
Goal
Enrique Cerezo Arjantinli oyuncu için gelecek teklifleri değerlendirebileceklerini söyledi.
Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo, gemç yıldız oyuncu Sergio Agüero’ya gelebilecek ilginç teklifleri değerlendirme ihtimalleri olduğunu söyledi.
Arjantinli golcü oyuncu geçtiğimiz sezon taraftarlarını hayal kırıklığını uğratmış olabilir ancak genç golcünü peşinde Avrupa’nın en önemli kulüpleri var.
İspanyol basınına konuşan Cerezo, hiçbir kulübün kendileri ile iletişime geçmediğini ancak bir teklif olursa hemen reddetmeyeceklerini belirtti.
Paraya bakar
Madrid ekibinin başkanı, “Eğer çok ilginç bir teklif gelirse görüşmelere başlayabiliriz.” dedi.
Aguero’nun geleceği belli değil ancak Vicente Calderon’dan ayrılacak isimler belli olmaya başladı. Fransız kaleci Coupet gelecek sezon için Atletico forması giymeyecek.
Geçtiğimiz sezon Lyon’dan transfer edilen tecrübeli kaleci İspanyol ekibinde çok fazla forma şansı bulamadı. Vetera kalecinin ülkesine dönüp PSG ile sözleşme imzalaması gündemde.
Goal
Madrid'in transferlerinden sonra ilginç teklifleri bekliyoruz demişler :)
Manu Ronaldonun yerine alabilir aslında Kun'u.
Biri Barcelona Biri Real Madrid eee bu kadar fark olsun :) ...
Aguero bu sene zor kalır a.Madrid'de ...
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Aguero için Real Madrid söylentileri çıkmıştı ve kesinlikle Real Madrid'e gitmek istemediğini söylemişti. Ama Perez kafaya takarsa çuvalla para döküp Aguero'yu da alabilir. Chelsea'nin de Aguero'yu istediği yazıyordu. Aguero'yu Premier Lig'de izlemek daha güzel olur.
ßence Agüero ya Premier Lig'de ya ßarceLoNa'da ne a.Madrid'te kaLır ne de R.Madrid'e gider ;) :D ;)
ReaL MadRid RonaLdo'yu aLdı ama ßarceLoNa'Lı Messi'nin RonaLdo'dan üstün yanLarı var, RonaLdo 94M€ bonservisLe geLdi Messi 11 yaşında sanırım 1000$ gibi bir maLiyetLe geLdi arada ki fark bu :D:D:D:D:D
Final maçında Ronaldo forvet oynadı, ancak Ronaldo bildiğiniz kanat oyuncusudur..
Ronaldo ne zaman ortasahaya gelip yardım etti?
Gökay; Sana Alex diyorum başkada birşey demiyorum :n:
Bu ay sonunda serbest kalacak Celtic’in orta saha oyuncusu, İspanya’da forma giymek istiyor. İspanya'dan edinilen bilgilere göre Nakamura, Espanyol'la anlaştı ve iş imzaya kaldı.
Celticli orta saha oyuncusu Shunsuke Nakamura, eskiden forma giydiği Japonya ekibini reddederek Espanyol’a transfer oldu. Nakamura’nın gençliğinde forma giydiği Yokohama F-Marinos, 30 yaşına gelen oyuncuyu yeniden kadrosuna katmak istedi fakat son gülen taraf Espanyol oldu.
Bu konu hakkında Japon Sankei Sports adlı gazeteye açıklamalarda bulunun Yokohama kulübü menajeri Kokichi Kimura,”Nakamura’nın geleceğine inanıyorum” diye konuştu.Ancak alınan haberlere göre; İspanya’ya uçan Nakamura’nın menajeri, Espanyol ile resmi olarak anlaşmayı vardı ve Japon futbolunun en önemli ismini İspanya’ya getirmiş oldu.
Bu ay sonunda Celtic ile sözleşmesi bitecek olan Nakamura’nın, Atletico Madrid ile görüştüğü de iddia edilmişti. 2002 senesinde Yokohama takımından ayrılan Nakamura, Reggina’ya transfer olmuştu. 2005 senesinde ise Celtic forması giyen oyuncu, burada İskoçya Ligi şampiyonlukları yaşamıştı.
Goal
Ribery ile temas halinde olan Zidane, Fransız oyuncunun Real’e gitmesinin çok doğru bir hareket olacağını savunuyor. Fransız basınına konuşan Zidane, "Ribery'nin Real'de yeri hazır. Bence bu fırsatı kaçırmamalı" diyerek yıldız oyuncuya davet yolladı.
Real Madrid başkanı Perez’in danışmanlığını yapan Zinedine Zidane, Fransız oyuncu Franck Ribery’i ikna ederek İspanya’ya getirmeye çalışıyor. Fransız Le Dauphine Libere gazetesine konuşan Zidane, “Franck ile görüşme halindeyim. Bence çok iyi bir oyuncu ve Real’deki yeri de hazır. Ayrıca burada oynamak, her futbolcunun kariyeri için de oldukça önemlidir. Ribery için büyük bir fırsat ama son kararı verecek olan yine kendisi” diye belirtti.
Real Madrid, 80 milyon pound karşılığında Cristiano Ronaldo’yu transfer etti ve bu oyuncunun resmi imzayı hafta başında atması bekleniyor.
Portekizli yıldızdan önce Milan’ın Brezilyalısı Kaka’yı 67 milyon avro karşılığında alan İspanyol ekibin, Ribery için de bu civarlarda bir teklif yapması bekleniyor. Zidane, “Dünyanın en iyi oyuncularını getirmenin de bir maliyeti olmalı” diyerek sözlerine son verdi.
Goal
Ohaa artık Real. Ribery - Kaka - Ronaldo önlerinde Villa yuhh bu takım 10 gol yerse 11 gol atar :confused:
Bence rakip iLerde böyLe bi 4'Lü oLduğu için atağa çıkmaz 10 kişi kaLeye baraj kurar :D:D:D
Zidane'da herseye karismaya basladi :)
Real Madrid uçmaya başladı bu kadarıda iyi değil hepsi yıldız olacak ve kurallara uymama durumu olacak bu kadar yeter bence ilerde problemler olabilir....
Xabi Alonso ismide var her yerde. Eğer onuda alırlarsa artık Galactico falan olmaz bu takım.
Ribery transferinide bitirdikten sonra, Xabi onlara çocuk oyuncağı gelecektir. Liverpool zaten mali kriz içinde, klüp bu sezon zarar etti ve bir kaç oyuncusunu satıp hem borçları kapatmak istiyor, hemde eksik bölgelere transfer yapmak istiyor. Alması kolay olacaktır Xabi'yi.
Yok Serkan o yüzden değil alacak olsalar parayla her türlü alırlar. Ama ben düşünemiyorum o takımı o zaman :D Xabi - Gago ( Lass ) önlerinde Ribery - ROnaldo - Kaka en uçta David Villa. Bu takımın önüne kolay kolay geçilmez.
Maicon içinde teklif yapmışlar sanırım. Perez gerçekten coştu.
Seneye tüm kupaları süpürür madrid villa ve ribery transferide gerçekleşirse.
Geçtiğimiz sezon üç kupa birden kaldıran Barcelona’nın yıldızı, bu sene de aynı tarifeyi uygulayacaklarını ve Madrid’in transferlerinin bir şeyi değiştirmeyeceğini iddia etti.
Real Madrid’in yaptığı astronomik ücretlerle yıldızları kadrosuna topluyor fakat Messi, bu durumun çok da önemli olmadığını düşünüyor.
Kaka ve Ronaldo’yu kadrosuna katan, birkaç yıldızla da görüşme halinde olan Madrid ekibi, Barcelona’nın başarısına dur demek istiyor.
Bu transferleri çok umursamayan Messi ise, “Ronaldo ve Kaka transferleriyle daha güçlü bir takım oldukları kesin ama bizim de kadromuz kötü değil. Zor bir sezon olacağı kesin. Umarım bu sezona göre daha iyi bir performans sergileriz” diye konuştu.
Ronaldo’nun Şampiyonlar Ligi finalinin öcünü almak istediği söylentilerine değinen Arjantinli yıldız, “O maç geçmişte kaldı. Tabii ki o da benim gibi, takımı için elinden geleni yapacaktır” diyerek olası polemikleri engelledi.
Takım arkadaşları hakkında konuşan Messi, takımdan ayrılacağı iddia edilen Samuel Eto’o hakkında şunları söyledi: “Bence dünyadaki en iyi forvet ama onun takımda kalması benim kontrolümde olan bir şey değil”
Sakat durumda bulunan vatandaşı Milito hakkında da konuşan Arjantinli oyuncu, “Bu sakatlığı hak etmiyordu çünkü o çok iyi bir insandır. Umarım en kısa zamanda iyileşir ve aramıza döner” dedi ve son olarak Slyvinho’nun takımdan ayrılmasına değinerek şunları söyledi: “Bu çok üzücü bir durum. Onun için her zaman en iyisini diliyorum. Takıma geldiğim ilk zamanlarda, uyum sağlamamda çok yardımı dokunmuştu”
Goal