Bence de ayrılmaz ama ayrılsa garip olur.Ronaldo - Casillas takası gibi.Mesela düşünsenize atıyorum Barça ve İnter Eto'o- İbrahimovic takası yerine birbirlerine 100 milyon avro verseler tarihin en pahalı 2 transferi olur :D
Printable View
Bence de ayrılmaz ama ayrılsa garip olur.Ronaldo - Casillas takası gibi.Mesela düşünsenize atıyorum Barça ve İnter Eto'o- İbrahimovic takası yerine birbirlerine 100 milyon avro verseler tarihin en pahalı 2 transferi olur :D
İşi bilen biri lazım başa :)
Arsene Wengeri seviyoruz...!!! :D
O durumda ben olsaydım kesinlikle 10-20 maç arası ceza alırdım herhalde.Ben ekran başında çıldırdım Chelsea'li futbolcuları düşünemiyorum :)
Ne Madrid Casillas'ı verir.Ne Casillas gider.Ne de Manu o kadar büyük bir parayla kaleci alır.
bazen öyle saçmalıklar oluyor ama keşfettiği futbolcular çok güzel. kulübene kattığı paraları düşündükçe bi eduardoyu almış çokmu.zaten oyuncuları potansiyeline göre alıyor. O genç oyuncularla şamp liginde yarı final oynadı. Adebayoru ne kadar paraya aldı şuan ne kadar ediyor :D
94 milyon euro bı kalecıye.....o kaleci casillas olsada verılmez ....
Manchester United resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada kiralık olarak forma giyen Carlos Tevez'in takımdan ayrılacağını resmen duyurdu
Premier Lig şampiyonu Manchester United, 2009/10 sezonunda Carlos Tevez’in, takımda olmayacağı haberlerini doğruladı.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: “Carlos Tevez’in danışmanlarıyla yapılan görüşmede, oyuncunun Manchester United ile sözleşmesinin sona ermesine karar verilmiştir. Manchester United kulübü olarak, Carlos ile sözleşme uzatmayacağımızı belirtmek isteriz”
“Oyuncu için beş senelik 25.5 milyon pound önerdik fakat Tevez’in danışmanları, oyuncunun futbol kariyerine bizde devam etmeyi düşünmediğini belirtti”
“Manchester United olarak, bize iki sene boyunca yaptığı destek için Carlos’a teşekkür eder, futbol hayatının geri kalan döneminde başarılar dileriz”
İki sezon, 99 maç
Carlos Tevez, 2007-08 sezonu öncesinde West Ham United’dan kiralık olarak Manchester United’da transfer olmuştu. İlk sezonunda 48 maçta forma giyen Arjantinli oyuncu 19 kez gol sevinci yaşadı. 2008-09 sezonunda ise 51 maçta sahaya çıkan Tevez, 15 gol atmayı başardı.
Tevez’in Manchester United’dan ayrılmasıyla Arjantinli oyuncu ile ilgilenen Manchester City, Liverpool ve Chelsea’nin harekete geçmesi bekleniyor.
Tevez ile İngiliz kulüplerinin yanı sıra bir İtalyan bir de İspanyol kulübünün ilgilendiği de geçtiğimiz günlerde yayınlanan haberler arasında yer almıştı.
Goal
Manchester United'ın genç oyuncusu Zoran Tosic, Ronaldo'nun yerini doldurmaya hazır olduğunu belirtti.
Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e gidecek olmasıyla beraber Manchester United, şimdi ne yapacağını düşünüyor. Ancak Kırmızı Şeytanlar'ın genç oyuncusu Zoran Tosic, Ronaldo'nun yerini doldurabileceğine inandığını söyledi.
22 yaşındaki Sırp oyuncu, "Şans bulup sahada kendimi gösterme fırsatını yakalayacağıma inanıyorum. Oynayacağımız sezon öncesi hazırlık karşılaşmaları benim için çok önemli. Bu maçlarda kendimi gösterip takımda yerimi almak istiyorum" dedi.
Genç oyuncu ayrıca Ronaldo'nun Real'e gideceğinin çok önceden belli olduğunu ve Portekizli yıldızın bunu kendisine söylediğini belirtti.
Goal
Zoran Tosic çok yetenekli bir oyuncu fakat ofansta Ronaldo kadar etkili değil.
Ronaldoyu, Ronaldo yapan fiziğiydi, Tosic'te malesef o yok ama çok iyi bir kanat oyuncusu.
çok müthiş oyuncu zaten manu da bunun farkında ki yıllık 5.1M pound önermişler . bence manu'dan ayrılıp yine ingiltere'de kalmaz
Birde Beşiktaş a geLicek diye haber yapmadıLar mı. Kramponunu aLamayız biz Tevez in :D
Tevez gibi zeki,teknik ve bitirici forvet her zaman bulunmaz hangi takım alırsa çok iyi bir iş yapmış olucak.
ingilterede devam etmez o kariyerine italyaya gider gibi ispanya favori gibi gözüküo ancak milana yakın :D
Manchester City'e gitse iyi olur.Keşke ingiltere 5. büyüğüne kavuşsa.ŞL mücadelesi muhteşem olur o zaman.
Tevezi göndermekle doğru bir iş yaptı manu.Çünkü zaten Rooney ve Tevez aynı tip forvetler.Rooney'in yanına Berbatov gibi İbrahimovic gibi uzun boylu , fizikli ve bitirici bir forvet gerekiyordu.Zaten Berbatovu da aldılar.
manchester city'e gider bence
Man.City'nin elinden almamız şart. Alın lan şu adamı ! :n:
bencede citye gitsin
Fabregas - Xavi - İniesta biraz zor be :) o takımın sigortası gibi Yaya Toure. Fabregas teknik ama Toure kadar top kapamayan oyuncu. Aynı şey Mascherano içinde geçerli
alıyosan kesinlikle siyahi bi futbolcu alıcaksın o mevkiye :D
futbolun gerçeği bu en güçlü oyuncular hem siyahi güçlü tuttuuğun koparan bişey lazım...:)
SiyahiLerin kas oranı beyazLarın kas oranından %25 daha fazLa bu biLimseL oLarak kanıtLanmış bir veri bu yüzden böyLe mevkiLere siyahi oyuncuLarı aLmak daha mantıkLı Düşünsenize Servet'e kendisinin %25ini daha ekLeyin :D:D:D
Mascherano mükemmel bir oyuncu barca alıabilirse müyhiş bir transfer olur ama bu paradan daha az bi miktara en az mascherano kadar iyi oyuncular bulabilir
http://img199.imageshack.us/img199/4...rvmcfccouk.jpg
Santa Cruz'uda aldılar.
Türkçe haber bulamadığım için ekleyemedim.
M.City bu sene düzgün transferler yapıyor.
Roque Santa Cruz has finally renewed his successful working relationship with Mark Hughes by becoming the delighted Blues manager's second major signing of the summer at the City of Manchester Stadium.
Hughes plucked highly-rated Paraguay striker Santa Cruz from Bayern Munich two years ago for Blackburn and he responded by scoring 23 goals in 43 games in a great debut season for Rovers.
City's boss was keen for Santa Cruz to join his Blues revolution both last summer and in January, when the clubs were unable to agree a deal, but now the 27-year-old centre-forward follows Gareth Barry into the senior squad.
Roque began his professional career in with Olimpia Asuncion in his home town, helping them to two championship titles and himself to the Paraguayan Footballer of the Year award in 1999.
His eye-catching form earned him a move to Germany and he spent seven years with Bayern, making 155 appearances and helping them to three Bundesliga titles, the domestic double, and the Champions League in 2001.
Roque's brilliant debut season for Rovers - including a hat-trick in a thrilling 5-3 defeat at Wigan - soon convinced other top managers that he would make the Premier League grade, but he went to the head of Hughes' wish list almost as soon as they had parted company at Ewood Park.
Roque made his debut for Paraguay as a 17-year-old and has gone on to win 60 more caps. He is expected to lead their attack at the 2010 World Cup in South Africa and clock up a third appearance in the finals.
Quotes from Roque Santa Cruz will follow shortly only on mcfc.co.uk
www.mcfc.co.uk
Başka sitede bulamadım kusura bakmayın..
http://img199.imageshack.us/img199/4...rvmcfccouk.jpg
Bende Türkçe haberi bulamadım koymamıştım. :)
City bu sezon müthiş transferler yapıyor . . .
Barry'den sonra Cruz..Müthiş transferler gerçekten..
Akıllıca transferle yapılmaya başlandı..
Görünüşe göre başarılı savunma oyuncusu, önümüzdeki sezon Anfield Road’ta görev yapacak.
Liverpool kulübü bu akşam yaptığı açıklamada, Portsmouth’un İngiliz oyuncusu Glen Johnson ile anlaştıklarını deklare etti.
Sky Sports News’te, Chelsea’nin de transfer etmek istediği oyuncu için 20.5 milyon avro bonservis ücreti ödendiği belirtildi.
Chelsea’de mutlu olamadığı için Portsmouth’a giden Johnson’un da Liverpool’da forma giymek istediği konuşuluyordu.
Liverpool kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada transfer için şöyle denildi: “Liverpool kulübü olarak, Portsmouth kulübü ve oyuncuları Glen Johnson ile her açıdan anlaşmaya varılmıştır”
Hayirli olsun.Iyi transfer oldu Liverpool icin..
Güzel transfer.Hayırlı Olsun Liverpool'a.
Oh be, Arbeloa'dan kurtulduk.
Tam ben dicektim. Arbeloa gibi ne işe yaradığını anlamadığım birinden kurtulacaklar. :D
Ama 20.5mn€ Glen için çok para bence.
Açıkçası City eğer büyük paralar harcayıp şampiyon olmak istiyorsa Cruz bana pek cazip bir forvet gelmedi.O kadar paraya vasat takımlardaki süper forvetleri alsalar daha mantıklı bence.400 milyon euro bütçeyi görünce ben de Agüerolu , Tevezli bir kadro bekliyordum.Neyse transfer sezonu daha bitmedi.
Arbeloa da Real Madrid'e :) . . .
Çok para ödenmiş daha az para verilebilirdi
Fm'deki gibi gitti Cruz'u aldı sıradaki Vagner Love :D
Yahu bu adamlar krizde güya :) İyi transfer olmuş ama maliyeti fazla.