kewell bence bu sene nonda gibi oynuyacak.takım gol mu atamıyor.Çıkar arda-pino-misimovic-elanoyu(Hangisi oyundaysa:))Sok kewelli.Bence böyle olur bu sene...
Printable View
kewell bence bu sene nonda gibi oynuyacak.takım gol mu atamıyor.Çıkar arda-pino-misimovic-elanoyu(Hangisi oyundaysa:))Sok kewelli.Bence böyle olur bu sene...
Güzel oldu güzel..
Hayırlı uğurlu olsun lıgımıze boyle gencler uğrarmıydı yaa.:)
daha 4.23 de ntvde yayınlandı ntvsporun sitesinde yoksa hiçbiryerde yoktur.
http://www.ntvspor.net/videogaleri/futbol/6901/insuanin-gelis-goruntuleri/1
Buyrun beyler ben ve benim gibi izleyemeyenler için gelsin:n:
Tesekkürler :D
Carlos Kameni içinde 4 milyon euroya anlaşıldığını okudum, inanasım gelmedi :D
kameni ve baptistadan bahsediyorlar ama ikisi gelirse bir sürü oynamaya gelmiş yabancı var sorun çıkar herhalde...Avrupaya katılsak bazı maçlarda 10 unu sürerdik sahaya dersin ama olmuyor:D
kaleci alırsak gözümde şu transferlerin hepsi silinir . ayrıca salakça bi şekilde yabancı hakkının birini kaleci işgal etmiş olur . kaleci alınması bence çok mantıksız ama yönetimin ne düşündüğünü bilemem . bu arada insua ve misimovic hayırlı olsun . bi de zenci orta saha (annan gibi) olursa tadından yenmez ..
Bende gereksiz olduğu için inanmak istemiyorum. Rijkaard, Cana'yı beğenmiyor. Alınırsa eğer Misimoviç'in arkasında Mustafa'ya eşlik edicek bir oyuncu alınır.
Hayirli olsun guzel transferler. Insua kiralikmi geldi?
Resmi bir açıklama yok ama basın kiralık geldiği konusunda hemfikir.
Insua hayirli olsun GS'ye iyi ve gerekli bir transfer ama adami nasil apar topar transfer ettiysek adam sabah 4 de bavulsuz gelmis :D
Liverpool'dan bir adam daha getirebilirmisiz ! L ile basliyor :)
Lucas Leiva ?
Sırf buna bakmak için Liverpool'un resmi sitesine girip 'L' ile başlayan oyunculara baktım :D Bir tek o varmış gerçi ;) Kimdir nasıl oyuncudur bilen varsa anlatabilir mi :)
Twitter transfer işinde süper kaynak oluyor yahu :D Gece sabaha kadar mesaiyi orda da yaptı ersin ve ftw1905 :n:
Dayanıklı,güçlü ve hızlı birisi Lucas Leiva.Brezilya doğumlu olan Lucas 1987'li doğumlu.Orta sahada iki yönlü oynayabiliyor.Dribbling ve gol atma gibi özellikleri de var.22 yaşında olması büyük avantaj.Ayrıca Meireles ve Poulsen'in Liverpool'a gitmesi Lucas'ı bize biraz daha yaklaştırıyor bence.
Dün düşünürken aklıma bizim yöneticilerin yapması gereken şey geldi. Orta halli takımların yıldızlarını transferin son 1-2 gününde bitirmeye çalışırsan çok para isterler. Bunun yerine büyük takımların kadro şişikliğinden dolayı elden çıkarmaya çalıştığı oyuncularla ilgilenirsek daha uygun fiyata alabiliriz diye düşündüm. Yani şu anda Galatasaray Rosenborg'dan Annan yerine Liverpool'dan Lucas'la ilgilensin. Daha kolay ve ucuza malolur.Nasıl olsa Adnan Sezgin 3ün 5 in hesabını yapıyor, tüm devlerin kapısını çalıp elden çıkarmak istediği oyuncuları sorsun ve uygun olanlardan alsın 1-2 tane daha. Zaten Hakan Balta form tutsa da tutmasa da bindiren bir bek oyuncusu istediği için Rijkaard insua'yı oynatır.DC'de Neill'in yeri garanti. Baros da öyle . Misimoviç geldiğine göre o da banko. Etti 4 adam. Bence Elano da mutlaka oynamalı.Eğer Cana,Pino ve Kewel'i de sayarsak 8 ediyor. 1 Tane daha sağlam orta saha ve bir de forvet alınırsa Kewel-Elano-Pino , Cana ile yeni gelecek olan orta saha , Baros ile de gelecek olan fw dönüşümlü oynarlar. Zaten Pino ve Kewel kırılgan gibi duruyor. İllaki sezon boyunca 10 oyuncunun 10'un da sağlam olduğu haftalar olacaktır fakat genelde 1 ya da 2 si sakat oluyor. Yani çok fazla tribüne çıkacaklarını zannetmiyorum. Hep kadro derinliğimiz de olur. Aslında sağlam bir DC lazım bize ama türk olmayınca yabancı hakkını orda kullansak bu kez de kanatta Serdar'a gün doğar :n: ya da orta alanda barış-mustafa-ayhan 3lüsünden 2 si oynar :D
Lucas Leiva'yı bonservisi ile mi aldı G.S. Valla iyi transfer tebrik ederim..
Twitter'da birşey okudum.
Andan Sezgin'i Son kale programına yolladık 2 saatliğine,yokluğunu fırsat bildik 3 transfer yaptık.1 hafta tatil kullansan kim bilir ne olurdu
Yok Lokman,Misimovic'i aldık,İnsua'yı kiraladık.
http://www.footballuser.com/Formatio...tasaray_SK.jpg
Eğer böyle bi kadro düzeni oluşturursak Lucas Leiva ya gerek yok bence.. Pino'yu herkes bir anda unuttu. Pino ve Kewell bu takımda bence banko oynaması gereken isimlerden sadece 2si.. Elano böyle bir kadro düzeninde kadro dışı kalıyor. :/
Ayrıca Misimovic'i Galatasaray'a Prekazi önermişti sanırım.. Aklıma geldi şimdi :)
Pino'yu unutun beyler artık.Anca rotasyon oyuncusu olur.
Arda MC olmaz yani. Yeteneklerini sergileyemez. Misimovic yerine bir Annan yada direk Levia alınsaydı çok daha iyi olurdu. Elano veya Arda Misimovic'in oynadığı yerde oynayabiliyor.
Bence performansı gayet iyiydi ?
Elano bence tam olarak bir AMC oyuncusu değil tam bir MC oyuncusu ve bana kalırsa defansif özellikleri ofansif özelliklerinden daha iyi. Çok koşuyor, pres yapıyor, tekmeyle değil normal presle top alıyor ve paslarıda iyi ileriye dönük çok iyi bir MC oyuncusu bana kalırsa..
Vay be yine turnayı gözünden vurduk.
İnsua'nın twitter'de takip ettiği 11 kişi var sadece şu anda. :n:
Yeni oyuncumuzun takip ettiği ünlüler arasında;
Andres İniesta,Pablo Fernandez,David Nalbandian ve Ryan Babbel var...
şu uefa maçlarından önce yapmazlar transferleri neye yarar bu transferler, avrupada olmadıktan sonra zevki mi olur ligin :)
Artı olarak gelen oyuncular sene sonunda giderler. Kısır döngü :/
:) valla heyecan olsun yeter. Adnan Sezgin hakkındaki fikirlerim değişmez benim. Çünkü afedersiniz ama adam yıllardır nerde dalavereli iş var mutlaka orda ismi geçen bir şahsiyet. Zamanında İstanbulspor'dayken de bu böyleydi, şimdi de transferde komisyon alıyor dedikoduları çıkıyor. Adnan Polat bu adamı ne diye hala tutuyor anlamadım. Bizim göremediğimiz özel bir yeteneği falan mı var bu elemanın bilmiyorum. Madem bu oyuncuları alacaktık, 1 hafta önce alaydık da Avrupa'da oynasaydık diyor insan ama iş işten geçti. 2-3 oyuncu alıp ağzımıza bal çalacaklarını zannediyorlar ama ben açıkcası ancak oyuncular uyum sağlayıp şampiyon olursak ve bu oyuncuları elde tutarak kaliteli türk oyuncularle kadroyu güçlendirerek şampiyonlar ligine girersek yönetimin bu sezonki hatasını görmezden gelebilirim. Aksi takdirde isimlerin gelmesi çok da önemli değil.
Vay bir gecede iki flaş isim ikiside iyi takviye eksik yerlere gelmiş elano satılacakmı acaba?
Haklısın üstad ama öyle bir şey olmayacağını düşünüyorum ben şahsen. Sene biter Insua gider bir kaç yabancı daha gider. Yerlerine yeni yabancılar gelr. Bir türlü istikrarlı bir kadro düzeni oturtamadık, oturtamıyoruz böyle giderse oturtamayacağız da..