Fernandes ve Almeida da yolcu herhalde Samet Aybaba açıklama yapmış. Bravo beyler böyle devam...
Printable View
Fernandes ve Almeida da yolcu herhalde Samet Aybaba açıklama yapmış. Bravo beyler böyle devam...
Takımda birliktelik duygusu denen bir şey kalmadı.
alves transferi açık açık menajer yolunu bulsun diye yapılmış bi transferdi bence
Gosso alınacakmış diye haberler dolanıyor.
Gosso çok iyi olur. Eğer doğruysa bonservisine de bakmak lazım tabi ki.
Yaşı biraz fazla ama fena bir oyuncu değil açıkçası.
Edit: Quaresma'ya talip varmış:
http://iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=12436
Drenthe Beşiktaş'ta. Sonunda back sorununa çözüm üretmeye çalışılıyor.
Drenthe besiktasta hizli bir sol bek , galiba ugur açik oynucak yada drenthede oynuyabilir.
Sonunda iyi bir transfer.
Geçen yıL Everton da zaman zaman forvet arkası oynadı. GeneLde Baines in önünde soL açık ta görev yaptı ve çok etkiLi oLduğu maçLarı var. Uzaktan şutLarı çok iyi ve en önemLisi kanattan iyi ortaLar açabiLiyor. Bu da ALmeida için iyi bir işaret.
Quaresma'nın oynatılmak istenmemesi kesinleşmiş oldu böylece diyebilir miyiz?
Sol bek diye alındıysa daha iyileri varken neden Drenthe alınır ki diye sorarım ? Ama joker gibi sol açık hatta ortasahada bile oynatılacaksa izlemeden yorum yapmamak en mantıklısı.
Bu sezonki en iyi transferi şu an Beşiktaş'ın.
Ahmet kavalcı: Royston drenthe ıle gorusmedık bıle ne anlasması.ımzalamadıkta anlasmadıkta hatta yemın bıle edebılırım.
Drenthe gerçeği:
http://www.haber1903.com/Besiktas-36...e_gercegi.html
Drenthe iyi bir transfer olur halbuki.
Umarım transfer edilmiştir.
Aman diyim Drenthe gelmesin, yeterince sorunlu var takımda.
Fernandes gidiyor mu arkadaşlar ?
drenthe'yi abartmayin hemen real de oynadi diye :) bana göre ismail'den artisi yok.. ismail iyilesene kadar ugur boral da oynar orda..
Epeydir gündem takip edemediğim için tam anlayamadım, kusura bakmayın: Simao, üste para verilerek mi satıldı, yoksa bana mı öyle geldi?
Açıkçası bir tane haber okudum bununla ilgili; "Beşiktaş kulübü, Espanyol ile anlaşan futbolcusu Simao Sabrosa ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti" gibisinden bir şeyler yazıyordu. Haber yanlış değilse buradan, en iyimser ihtimalle, adamın alacaklarının değerinden fazla olduğu sonucu çıkıyor.
Forvet yok Beşiktaş'ta kiralasalar ya Bienvenu'yu.
Almeida kesin gidici gibi. Pektemek'te sakatlandı. Batuhan ve Holosko ile sezonun sonunu getiremezsin. Yönetimden Lazovic hamlesi bekliyorum, umuyorum.
Lazovic forvet değil diye biliyorum. Oyunu açık olan bi teyit ederse iyi olur.
Samet Aybaba, Drenthe transferini veto etti. Beşiktaş, 4 yıllık anlaşmaya vardığı Hollandalı oyuncunun transferinden son anda vazgeçti.
Almeida için 1 forvet alınacaktı şimdi bir de Mustafa'nın yerine birisini almamız lazım.
En az 2 forvet lazım bize. İlk olarak Muhammet Demir alınabilir korkusuz bir forvet her yerden vuruyor çekinmiyor.
muhammet demir bencede etkili olur samet hoca gençlere onem veren birisi zaten kalitesi tartisilmaz bir cok futbolcu kazandirdi ki muhammette yetenekli birisi.
Muhammet için çok para isterler.
Gerek yok. Gaziantep'ten topçu almayalım.
webo'yu alsak veya djibril cisse
beşiktaş bence şuan adı sanı pek duyulmamış ama yetenekli birini bulmalı artık gözlemci ekibimi bulur samet aybaba mı bulur orasını bilemem veya almeida yı takasta kullanabilir tabide kendi keşfettiği bi oyuncuyu hem ucuza mal eder hemde ilerde büyük meblalara satabilir eğer tutarsa