-
olympiakos macini kazanmanin yaninda 14 sayi farkini da yakalamamiz cok onemli, deplasmandaki farkli maglubiyetin faturasi maalesef cok agir oldu. hic kolay degil boyle bir farki yakalamak. bu pek mumkun olmadigi icin tek farkla da olsa kazanalim yeter. tamam mi devam mi maci diyebiliriz bu maca. grup ufaktan sekillenmeye basladi cunku. artik evimizdeki her maci kazanmak zorundayiz.
-
Perperoglou ve Spanoulis sakat geldi İstanbul'a. Umarım Spanoulis oynamaz.
-
Vur Kır Parçala formül bu olmalı.
-
Spanoulis bu aralar inanılmaz düşüşte önceki maç sadece 4 sayıyla falan oynamış asist yok.Tabii Türk takımına karşı ayrı oynar.Ben yeneceğimizi düşünüyorum fark olmasa bile maçı alacağımızdan eminim.
-
Fenerbahçe Ülker evinde bu maçı vermez Olympiakos'a diye düşünüyorum, Spanoulis insan üstü oynarsa o ayrı tabii, fakat Obradovic her türlü önlemler,kombinasyonlar vb. yapmıştır çoktan.Başarılar Fenerbahçe.
-
Maça çok hızlı baslarız 7-8 fark yaparız bence ama sonra o oyunu korumamız önemli.Genelde sonradan bozup maçı basa bas hale getiriyoruz ama Oly şakaya gelmez hep aynı düzeyde oynamamız lazım 1-2 dakikada 9-10 fark eritebilecek bir takım rakip.
-
Bilyoner'in kupon oynamadan da maç izletme özelliği sayesinde CSKA maçını izleyebildim. CSKA son anda 94-93 kazandı ve bizim için büyük önem taşıyan bir maçı kazandı. Aynı ülkedeler diye satış olabilirdi ancak CSKA çok iyi bir geri dönüş yaptı ve maçı kazanmayı başardı bizim için de çok iyi oldu bu galibiyetleri. Şimdi Fenerbahçe maçını izleyelim bakalım bence Olympiakos her şeye rağmen bir adım önde umarım kazanır temsilcimiz.
-
Spanoulis in olmadığını duymuştum yalan habermi :(
-
Spanoulis yok ancak Oly yine aynı Oly laps laps sokuyorlar sayıları. Maça çok hızlı giriş yapmıştı Fenerbahçe ama hemen toparlandı Oly ve ilk çeyreği 22-21 önde kapattılar.
-
İlk yarı Fenerbahçenin 41-38 üstünlüğü ile tamamlandı şu anda 2.yarı başladı
-
49-42 yeniyoruz Fenerbahçe iyi oynuyor.
-
Tebrikler Fenerbahçe Ülker!
-
Gene zora soktuk ama kazandık. Kleiza ve Bo harika oynadı.
-
Çok güzel maçtı Tebrikler Fenerbahçe.
-
Mükemmel oldu be helal olsun takıma.Kleiza beni utandırmaya devam ediyor.Haftaya Barcelona deplasmanında namaglup ünvanını bozarsak Barcelona'nın hedef 2.lik olur.
-
Tebrikler FB artık özgüvenimizi geri kazandık, umarım haftaya da bir sürpriz yaparız. Kazanmak gerçekten çok zor ama en azından Efes gibi bir mücadele gösterirsek kalan 5 maçımızı da kazanabiliriz. Bu maçı da 10 sayı üstünde bitirebilecek fırsatları defalarca yakaladık ama ne yazık ki olmadı.
Bogdanovic sayı atmaya başladı ama en kritik zamanlarda hep top kaybı yapıyor. Emir de uzun süredir formsuz.
Kleiza da artık kendisine göre oynamaya başladı. Maçlar zorlaştıkça daha iyi oynuyor, gerginlik arttıkça daha iyi şut atıyor. Adamın liderlik gerçekten kanında var.
-
bizim yerimizde baska bir takim olsa bu gece olympiakos en az 20 sayi fark yemisti. hucumda biraz daha akilli olabilseydik ikili averaji lehimize cevirmemiz isten bile olmayacakti. su son dakika beceriksizligimizi de uzerimizden atabilmis degiliz hala. diger takimlar oly, malaga, milano hep bu dakkalarda bizi nakavt ederken, biz maci ancak kazanacak seviyeye dusuruyoruz hep. neyseki gardi dusmus bir oly vardi da maci tutmayi basarabildik en azindan. basimizda obradovic var, yine de bu hastaliktan kurtulabilmis degiliz.
tabi bu arada 1 dakika kala bogdanovicin yaptigi top kaybinda acik bir faul vardi, donusunde de basket faulu yedik ve mac tahlikeye girdi bir anda. hakemler yuzunden bir mac daha gidiyordu elimizden az daha. tabi buna izin veren fenerin de sucu yok degil, daha sakin ve derli toplu bir hucum etme becerimizin olmasi gerekir boyle zamanlarda.
-
Spanoulis olmamasına rağmen direnç gösterdi Oly o olsaydı kazancaklarmış demekki. Tebrik ediyorum temsilcimizi kritik bir galibiyete imza attılar. Grupta işler karıştı Milano 2. sıradaymış adamlar efsane çıkış yaptılar valla.
-
@Fearless Coward
milano kadrosu zaten cok kuvvetli hale geldi. sienanin butun agir toplarini aldilar onlar elenince. final 4 da milanoda oynanacakmis. o yuzden bu sene cok onem veriyorlar. biz istanbulda yapildigi sene boyle bir hamle yapamadik maalesef. milano ne yapar eder bu f4e katilir.
-
Bo McCalebb & Linas Kleiza A.Ş.
-
Aynen öyle Siena'yı kurdu herifler. :D Langford,Moss,Hackett falan çok sağlam kadroları var içerde kimseyi affetmezler final de oradaysa zaten şampiyonluk hayal değil yeter ki Top 8 geçilsin. Fenerbahçe ve Galatasaray umarım Top 8'e gidebilirler iç sahada kaybetmemek lazım artık.
-
Kleiza kalitesini yine ortaya koydu.
-
Linas Kleiza son zamanlarda beklenen performansı orataya koyuyor umarım böyle devam eder :)
-
Barcelona deplasmanından galibiyet alırsak artık çeyrek final'e geri sayıma başlarız.
-
İlk Çeyrek Sonucu : Barcelona 17 18 Fenerbahçe Ülker
-
Çok rahat sayı atıyorlar savunmada kötüyüz.
-
takimima kizamiyorum, barca cok iyi sut yuzdesi yakaladi. her attiklari giriyor. dorsey gibi bir de pivotlari varken iceriden de zorlanmiyorlar. galibiyet zor bu sahada bence. maci son ceyrege tasiyalim yeter benim icin.
bizimki final 4 kadrosuysa bunlarinki ne kadrosu oluyor merak ediyorum acikcasi.
-
2. çeyrekle beraber iyice sacmaladık.3 dakikada 5 top kaybı.
-
barcanin mac boyunca 3luk yuzdesi 14/36, 2lik yuzdesi 19/29...
boyle 3luk atarlarsa kazanmamiz zaten mucizeydi, istedigin savunmayi yap. bosu olsun el ustu olsun hep attilar :D
bu maca cok takilmamak lazim, geri kalan maclar esas hedef maclarimiz.
-
Kalan 5 maçta kazanabilecegimiz maclar sadece Pana deplasmanı zor olacaktır belki maglubiyet gelirse orada gelir onun dısındaki maçları kazanacagımızı düsünüyorum.