Furkan 3'ledi faulde...3. Çeyrek oynamasın Savovic-Andric bize iyi gider...
Printable View
Furkan 3'ledi faulde...3. Çeyrek oynamasın Savovic-Andric bize iyi gider...
Dun aksam ulker arena da fb, bu aksam abdi ipekcide gs ! Atmosfer ler muhtesem. Turk basketbolu organizasyon olarak dunya zirvesinde!!! @erginataman
44-39 Farkı 5'e kadar indirdi Olympiakos
53-43 fark 10 sayi cevher cok iyi basladi yine.
57-47 yeniyoruz , biraz daha sakin olsak maci koparcagiz. Gordun goster simdi kendini :)
Oha adam orta sahadan attı uzadı maç :D
Yok böyle bir bal arkadaş.
Orta sahadan salladı girdi maç uzadı
Aldıkları gazla maçıda kazanırlar şimdi...
Aldık maçı helal olsun.
Ne maçtı be, helal olsun. Galatasaray için gruptan çıkmak zor olsa da şu Yunanlıların üzerinde olması çok harika olur 2 takımımızın da.
Tebrikler Galatasaray, mükemmeldi, çok heyecanlıydı gerçekten.
Helal olsun be aslanlar...Uzatmaya götürmemeliydik ama sağlık olsun çok büyük bi heyecan yaşattılar bize...Gordon mükkemmeldi yine reyizliğini yaptı bize maçı kazandırdı...Bu galibiyet çok iyi oldu 3.'yüz sanırım...CSKA'ya yenileceğiz nasıl olsa...Eğer Efes'i evimizde 6 farkın üstünde Olympiakos'u da deplasmanda yenersek çıkarız bence gruptan...
İşte bu ya, herşeye rağmen, bütün şanssızlıklara rağmen yenmesini bildik.. İlk kez katıldığımız bir turnuvada TOP 16'da ilk galibiyetimizi de aldık.. Helal olsun bu çocuklara, helal olsun Oktay Hoca'ma..
Cok zevkli ve muthis bir macti olmpykaos resmen cok sansliydi , ama hakkimizi aldik. Gordon Muthisti yendigimiz icin mutluyum. Efes"i en az 6 sayi ile yenersek , gruptan cikma sansimiz biraz daha artabilir
O bir kere olur Sloukas bir kere.Helal olsun tüm ASLANLARA.Çok zor fakat umraım gruptan çıkarız.
Yunanlara önce umut verip sonra yenmek daha güzel oldu :)
Helal aslanlara !
Atmosfer muhteşemdi hakikaten. Tebrikler G.Saray...
Tebrikler Galatasaray CSKA'nın grupta 6/6 yapacağını düşünürsek en azından bir takımımızın çıkması adına bu galibiyet güzel oldu.
Tebrikler Galatasaray
Böyle bir atmosfere ben çıksam , bende oynardım heralde :D , taraftarımız kesinlikle muhteşem ötesiydi.
Maçtan yeni geldim hayatımda o kadar maça gittim ama bugünki gibi atmosfer görmedim.Maç bitti yarım saat taraftar salondan çıkmadı takım gelene kadar.Maçı aldıysak yaptığımız baskının çok büyük önemi var.Tebrikler aslanlar.O son saniyede gelen üçlük inanılmazdı.Öyle bir basketten sonrada maçı almak çok önemli.
Sponoulis: Böyle taraftarlarımız olsa onlar için ölebilirdim..
Printezis : Ölmeden cehennemi yaşadık
Yemin ederim, GALATASARAY - Olympiakos maci hayatimda gördügüm en güzel maclardan biri, tebrikler GALA!
Tarence Kinsey
Maç öncesi yapılan ışık şovda güzeldi.Bugün hem organizasyon anlamında hemde destek anlamında önemli bir gündü.
Bugün Gordon uzatmada oynadığı oyunla maçı getirdi.Adamsın Gordon.Lakovic ve Cevher'de iyiydi bugün.Ayrıca Shipp şimdi gördüm 44 dakika sahada kalmış.
euroleague yönetimi şu taraftara bi kıyak çeksinler :D bi a lisansı versinler :D
Hem atmosfer hem de Galatasaray'ın oyunu çok iyiydi. Son basketten sonra da iyi toparlanıp aldı maçı Galatasaray'lı basketbolcular. Hak ettikleri bir galibiyetti. Anlamadıgım tek bişey var. Son periyotta neden hiç oyuncu degisikligi yapılmıyor :D ?
Yine güzel oynadık, yine farkı açtığımız maçta son dakikalarda kalpten gidecek gibi olduk. Taraftar kusursuz, muhteşem, inanılmaz gibi bildiğiniz ne kadar güzel sıfat varsa sayılabilecek derecedeydi. Ama anlamadığım bişey var o son saniye basketi nasıl oldu arkadaş :D