Ozleteceksin ama kendini be hocam. :( Mukemmel bir kariyer yasattin bizlere, cok tesekkurler.Forumdan kopma sakin, FM15`te acacagin kariyeri de sabirsizlikla bekleyecegim. :)
Printable View
Ozleteceksin ama kendini be hocam. :( Mukemmel bir kariyer yasattin bizlere, cok tesekkurler.Forumdan kopma sakin, FM15`te acacagin kariyeri de sabirsizlikla bekleyecegim. :)
Ooo reiste bırakmış :D eline sağlık son finalde Türk finali olmuş tam kapanış maçıymış (:
Gerçekten güzel bir kariyer olmuş tebrikler. birde birşey merak ediyorum kadro değeri ne kadar ?
Teşekkür ederim.İnşallah FM15 te de bu şekilde güzel bir kariyer yapabilirim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Evet tam anlamı ile zirvede bıraktık.
Teşekkürler.Her ne kadar Galatasaraylı olsamda reelde de böyle bir final yaşamalarını istesemde
yenmek pek benimde isteğim değildi. Ama önemli olan burda kariyerim olunca yendik.
Teşekkür ederim.Valla normalde bende kopmak istemiyordumda şu sıralar yoğunum kapanışı bile anca şimdi yapabildim.İnşallah FM15 te de Kaplanlarla bir kariyer düşünüyorum.
Teşekkürler dostum. Ee askerlik nasıl gidiyor. Evet çok güzel bir final oldu. Gönül isterdiki Avrupa süper kupasıda Türk finali olsun ama hem Es-es hem Rize bu sezon pek iyi geçmedi onlar için.
Teşekkür ederim. Dostum merak ettiğin değeri gösteren görüntü aşağıya ekliyorum.
http://s29.postimg.org/leu5h1r87/Avr...Mali_Durum.jpg
FM15 te Toros Kaplanları ile buluşmak üzere görüşürüz.
Abi uzun bir süre giremedim takip edemedim ama 10. sezonu bitirmişiz, müthiş işler yaptık avrupayı turuncuya boyadık eline emeğine sağlık