FİNALIN ADI: CSKA MOSKOVA - OLYMPIAKOS !
Olympiakos 68 - 64 Barcelona | Mac Sonucu
Vay bee iki takımıda yenmiştik
Printable View
FİNALIN ADI: CSKA MOSKOVA - OLYMPIAKOS !
Olympiakos 68 - 64 Barcelona | Mac Sonucu
Vay bee iki takımıda yenmiştik
Aynen yendiğimiz iki takımda finalde :D
Seneye daha iyi kadroyla buralari zorlucaz beyler rahat olun :D
Dedovic kalirsa cok saglam bir 4 numara ile buralar hayal degil :D
İstediğim final Barcelona-Panathinaikos'tu. Hemen duşa giriyorum. :icon_eek:
Beyler dün taksimde baya pana'lı taraftarlar vardı. Etraflarında da polis. Olay çıkmış sanırım. Haberlere felan yansımıştır var mı ne olduğunu bilen ?
Olympiakos taraftarlarıyla kapışmışlar, öyle bir haber okudum. Gazetecilere falan da saldırmışlar yazıyordu.
http://spor.milliyet.com.tr/yunanli-...62/default.htm
Ben Vatan'da okumuştum internet sitesinde bulamadım haberi, Milliyet'te var.
Süper final heyecanı falan derken unuttuk cuma günkü cska - pana maçı müthişti gerçekten finalde ki maç bu kadar iyi olmayacak tahminimce.
Final maçı başlıyor. NtvSpor veriyor izlemek isteyen varsa.
Final başladı ilk yarıyı beklendiği gibi CSKA önde tamamladı ama o kadar da zevk vermedi bana Teodosic dışında.. Keşke Pana - CSKA Finali oynansaydı..
Olmypiakos sampiyon bizim yendimiz adamlara bak ya :D off off :D
son saniyede götürdüler.müthiş bir geri dönüş oldu 19 sayı geriden:)
OOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYMMMMMMMPPPPPPPIII IIIIIIIAAAAAAACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Kimse beklemezdi Efsane bi Final oldu Efsane..... Hala ağzım açık...
Büyük Oyuncusun Spanoulis
VEEEE ŞAMPİYON OLYMPIAKOS!
CSKA Moskova 61 - 62 Olympiakos / Mac Sonucu
oha oha ohaohaohao ne yaptınız lan bugün M.City maçı üstüne bi de bu maç ...
branş farketmez avrupa kupa finallerinin hepsi istanbulda olsun milan maçı gibi.
2.periyotta baktım CSKA 14 sayı öndeydi burdan vermezler dedim izlemedim. Olympiakos tek yıldız oyuncuyla takım olmayı başarıp buralara kadar geldi ve kupayı aldı müthiş bir başarı.
İvkovic Teodosic'in Kulağına gülerek "Böyle oynarsan seni fazla oynatamam"
Yalnız Tören çok berbat..
Finaldeki iki takım da bizim gruptan çıktı ikisini de yendik vay be :D
Final Four'un en zayıf halkası şampiyon olmuş. Hem de 19 sayı geriden gelerek. Büyük bir başarı.
Kirilenko ile Teo verdiler maçı serbestlerde 2 de 1 yaptılar :D heyecanlanıyorlar İstanbul'da :D Yolcu'dan beklerdim ama o malum Galatasaray'lı değil ben yapıyorum bu espriyi Olympiakos'u yenebilseydik şampiyonduk şimdi :D :D :D
Unutulmaz bir final maci olmus, fark olunca maci biraktim ama son 2 dakika kala skoru gorunce gozlerime inanamadim. Bunu gecen sene Fenere de yapmislardi, gruptan cikmayi garantiledik derken. Yarin tekrari olursa mutlaka izlerim. Surprizin surprizi oldu, dogruya dogru. O kadar yildizla kupayi alamayan CSKA hayal kirikligi oldu.