Dany'ye sürekli bir dengesiz yakıştırması var katılmıyorum.Bence Semih ondan daha dengesiz.Çünkü çok bodoslama dalıyor topa.Bazen çok ters karşılıyor topları.İkisininde zamana ihtiyacı var.Semih-Dany uyumlu olurlarsa iyi iş çıkarırlar.
Printable View
Dany'ye sürekli bir dengesiz yakıştırması var katılmıyorum.Bence Semih ondan daha dengesiz.Çünkü çok bodoslama dalıyor topa.Bazen çok ters karşılıyor topları.İkisininde zamana ihtiyacı var.Semih-Dany uyumlu olurlarsa iyi iş çıkarırlar.
Dany'nin denge sorunu ayağında top varken, top sürerken, topu kaptıktan hemen sonra, baskı yediğinde bariz ortaya çıkıyor.
Fatih Terim: Ujfalusi'nin sakatlığıyla ilgili doktorlarımız ön ve çapraz bağlarda bir yaralanma olduğunu söylüyor ama daha durumu net değil. Ciddi bir yaralanma olduğu söyleniyor. Büyük ihtimalle Ujfalusi'den uzun süre faydalanamayacağız.
Fatih Terim: Kimseyi gözümüzde büyütmeden ve küçültmeden yolumuza bakmalıyız.
Fatih Terim: Amacımız ilk olarak gruptan çıkmak.
Fatih Terim: Oynamadığınız zaman 2. lig ve 3. ligde ki takıma karşı bile zorlanıyorsunuz. Performansımızı en üst seviyeye çıkarmalıyız.
Fatih Terim: Umuyorum ki gruptan çıkıp yeni maceralara yelken açarız hep beraber.
Fatih Terim: Avrupa'ya alışkınız, Avrupa'da başarıya alışkın bi takımız.
Ujfalusi olayı çok kötü oldu acilen bir defans takviyesi lazım.Hiç olmadı bu peh.
Eğer Ujfalusi uzun süre sakatlanırsa bir stoper almak lazım takıma.Dany-Semih ikilisi ne kadar faydalı olur bilinmez.İkisi de deneyimsiz Avrupa konusunda.Kaldı ki bu ikilinin yedeği Gökhan Zan olacak.ŞL'yi geçtim lig için bile sıkıntılı olur bu.Rotasyon vs. yapılacak çok sıkıntı yaratır bu sakatlık.Umarım ciddi bir şeyi yoktur.Ama varsa da yeni ve iyi bir transfer kesinlikle şart.
fatih hoca bir roportajinda eboue gobek oynuyabiliyor cok ozellikli oldugu icin almistik demisti.
Kendisine Şampiyonlar Liginde çok ihtiyaç duyulacaktır, dolayısıyla temsilcimizi destekleyecek bizlerde duyacağız. Geçmiş olsun.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Avrupa Galatasaray'ı özledi, biz de Avrupa'yı özledik. Umarım uzun bir Avrupa yolculuğu olur" dedi.
Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından GSTV'ye açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim, sarı kırmızılı takımın gruptaki rakiplerini şöyle değerlendirdi:
"Manchester United saygı duyulması gereken bir takım. Yıllar önce Galatasaray'ın Manchester'a karşı bir başarısı var, umarım bunu tekrarlarız. Braga son yıllarda önemli işler yapıyor, ama futbol ciddi bir iş ve kimseyi küçümsememeliyiz. Bu prensipte olacağız. Hedefimizi daha evvel koyduk. Gruplardan çıkmayı hedefliyoruz. Maçlar sahada kazanılır. O yüzden en iyi şekilde hazırlanıp bu gruptan çıkmayı amaçlayacağız. Hangi takımla eşleşsek bunu söyleyecektik. Benim şansla bir ilgim yok. Hiçbir zaman da olmadı. Gerekli mücadeleyi göstermezseniz bu grupta da dördüncü olursunuz. Rakiplerin gücünü düşünmeden, kendi futbolumuzu, kendi hedefimizi yakalamalıyız. Şimdiden tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Avrupa Galatasaray'ı özledi, biz de Avrupa'yı özledik. Umarım uzun bir Avrupa yolculuğu olur."
Terim, antrenmanda sakatlanan Tomas Ujfalusi ile ilgili olarak da, "İlk bulgulara göre iç menisküsünde yaralanma olduğunu söylüyor doktorlar. Radyolojik sonuçlar elde edilmeden bir şey söyleyemiyoruz. Nazara geldik diyelim. Geniş kadromuz var derken en önemli oyuncularımızdan bir tanesinden büyük ihtimalle uzun bir zaman faydalanamayacağımız bir gerçek" şeklinde konuştu.
ALBAYRAK: "FATİH HOCAM İLLE DE MİLAN OLSUN İSTİYORDU"
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da iyi bir kura olduğunu düşündüğünü belirterek, "Şampiyonlar Ligi zor bir lig. Mücadele etmeden, savaşmadan olmaz. Fatih Hocam ille de Milan olsun istiyordu. Milan çıkmayınca biraz moralimiz bozuldu diyebiliriz. Umarım bu gruptan çıkacağız. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nin en önemli takımlarından biri. Bunu kimse unutmasın" ifadesini kullandı.
Dany'i zaten neden kesti anlamadım Beşiktaş maçında o oynasa yenebilirdik Semih daha yeni iyileşmişti hemen onu oynatması olmadı hocanın...
Kolo Toure'nin son durumu ne acaba.
Ujfalusi'nin bağlar kopmuş, 7 ay diyenler var. Vay arkadaş.
Şansızlığa bak olacak iş değil.
Zaten adam 1-2 seneye falan bırakırdı büyük şanssızlık eğer 7 aysa futbolu bırakması muhtemel...
Arkadaşlar konuya dikkat ederseniz iyi olur. Transfer alanına alalım sizi :)
Gözüme çarpan, dikkatimi çeken iki grup olmuştu, birisi Porto ve Dinamo Kyev'li A grubu, diğeri de 2. torbadaki rakiplerine nazaran daha dişimize göre olan Braga'nın grubu, H grubuydu. Şanslı bir kura denebilir. Manchester United ismiyle ön planda zaten grupta ve en büyük favori, diğer iki takımda Galatasaray'ın başa çıkamayacağı rakipler değiller.
Galatasaray'ın Real Madrid'den transfer ettiği milli futbolcu Hamit Altıntop, sarı-kırmızılı kadroda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Hamit Altıntop, sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin eylül sayısında yer alan röportajında, geçen sezon öncesi Bayern Münih'ten ayrılıp Real Madrid'e giderken de sarı-kırmızılı kulübün kendisiyle ilgilendiğini hatırlattı. Milli futbolcu, ''Transferde kullanabileceğim farklı opsiyonlar vardı. Galatasaray opsiyonum da vardı. Fatih Terim ile konuştum ve kendisine izah ettim, başka alternatiflerim olduğunu söyledim. O da bana tolerans sağladı, hoşgörü gösterdi. Tercihimi anladığını ve doğru opsiyonu da seçtiğimi söyledi. Maalesef Real Madrid istediğimiz gibi olmadı ama şu an keyifli, mutlu ve huzurlu bir şekilde buradayım. En önemlisi de sağlıklıyım'' dedi.
Başarı için takım içi arkadaşlığın önemine değinen Hamit Altıntop, Almanya ve İspanya Milli Takımlarında futbolcuların oynadığı kulüplerdeki güzel ortamlarını gördüğünü dile getirerek, şunları kaydetti:
''Orada milli oyuncular o kadar birbirlerine tutkun ve bağlılar ki. Her şekilde birbirlerini kabul ederek, en iyisini yapmaya çalıştıkları bir ortam yaratmışlar. Çalışma azmi, inancı, kendini geliştirme imkanı...Başarılar bu şekilde geliyor. Ben Galatasaray'da da böyle bir ortam yaratabileceğimize inanıyorum. Fatih Terim'in de payı büyük. O çok tecrübeli, birçok şeyi önceden gören, Türk futboluna büyük başarılar kazandıran biri. Futbol bilgisiyle kulüp olarak ileri gidebiliriz. İnanıyorum ki, Türkiye ligine de diğer takımlara da çok şey kazandıracak. Bunu başarabilirsek, dolaylı olarak milli takımımız da büyük başarılar elde edecektir.''
Yıldız oyuncu, Türkiye'de ilk kez forma giydiğini ancak kendisi için yabancı bir ortam olmadığını aktararak, ''Ben Avrupa'da doğdum büyüdüm ama buradaki yaşam şartlarını biliyorum. Çalışma ortamı, çevrenizdeki insanların sizin dilinizi konuşması, huyunuzu, suyunuzu bilmesi önemli. Bunun içinde de kalite, tecrübe varsa, başarı gelecektir. Bunlara inanarak tercihlerimi yaptım'' ifadelerini kullandı.
"BEKLENTİLER YÜKSEK"
Kendisi için asıl önemli konunun takımın başarısı olduğunu vurgulayan Hamit Altıntop, ''Biliyorum ki beklentiler çok yüksek. Ben de beklentiler büyük olduğu için buraya geldim. Benim için önemli olan takımın başarılı olması. Takım başarılı olursa, taraftarımız da kazanır, camiadaki her bir kişi avantaj sağlar. Ben de bunlara inanarak adım attım. Burada da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım'' şeklinde konuştu.
Sarı-kırmızılı kulüpteki hedeflerinin sorulması üzerine, ''Son senelerde şunu öğrendim; o anın, maçın tadını çıkarmak. Maçtan maça düşünmek ve bulunduğun pozisyonda en iyi sonuca ulaşmak. Bunlara daha çok önem veriyorum. Derler ya, 'Evdeki hesap çarşıya uymadı' diye. Ben hesap yapmıyorum'' diyen başarılı futbolcu, takım kaptanlığı için adının geçmesiyle ilgili de, ''Dışardan bakıldığında göze hoş geliyor, değerlendirmeler farklı oluyor. Kaptanlık, sorumluluk almak çok önemli. Paylaşmayı seven bir insanım, en iyi şekilde elimde olanı paylaşmaya çalışıyorum. Bunun için mutlaka kaptanlık bandını takmama da gerek yok'' diye görüş belirtti.
Öte yandan, Real Madrid'de geçirdiği bir sezonla ilgili de bilgi veren Hamit Altıntop, ''Madrid maceram bel fıtığıyla biraz gölgede kaldı. Oradaki ilk 3,5 ayımda takımla hiçbir alakam yoktu maalesef. Takımla aynı düzeye gelmeyi boş verin, aynı antrenman seviyesine gelmeye çalışıyorsunuz. Kolay olmadı ama o bir sezon da bana başka bir pencere açtı. Ben Jose Mourinho ile oturup konuştum. Kendisinden bir ricada bulundum. 'İnandığım bir teklif olursa yardımcı olabilir misiniz-' dedim. O da bana açık ve net bir şekilde yardımcı oldu. Kendisine bu konuda minnettarım'' ifadeleriyle sözlerini tamamladı.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=l9ulGE4RpXQ"]The hell[/YOUTUBE]
.................
Türk Telekom Arena'da böyle bir atmosfer yaratmak zor. Ben şahsen taraftarın soyutlandıgını düşünüyorum bu tarz bir stad inşa edilerek.
Sampiyonlar ligi hakkinda konusmuslar.
[YOUTUBE="UNfgZbx96TU"]Hamit,Muslera,Eboue,Roportaj.[/YOUTUBE]
Kaliteli bir stoper almamız lazım, kesinlikle.
Gündem den haberler :)
Milan Baros, şehit ailelerine para yardımında bulundu. Bunun gizli kalmasını isteyen Çek futbolcu buna rağmen bunu basına sızdırmaya çalışan menejerini kovduğu söyleniyor.
''Galatasaray'la aynı grupta olmadığımız için mutluyum'' - Rui Costa (Benfica)
TRANSFER: Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta bulunan Braga, geçen sezon 20 gol kaydeden Lima'yı, Benfica'ya gönderdi.
50 bin tl bagis"da bulunmus baros.
Sampiyonlar ligi havasina girsek mi biraz ya cidden cok heycanliyim uzun yillar sonra.
Berliner Morgenpost:'Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim'
Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"
Ferguson:'Oradan sağ çıktığım için şanslıyım.Bir daha asla gelmem
Gigs:'Yıllar sonra bile tüylerimi diken diken eden tek maç var.Oda Galatasaray maçı
Scholes:'O zamanlar gençtim.Böyle coşkulu taraftar daha çok göreceğim ileriki yıllarda demiştim ama öylesini bidaha asla görmedim
Kezman:'Biz zaten o stadtan galip çıkabileceğimize inanmıyorduk
Davids:"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz
Pascal Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler
Collina:"bu cehennemi çok seviyorum
Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz
La Gezetta:"Şeytanın Evi"
Taraftar baskısı eskide kaldı bence ali samiyendeki baskı tt arenada olmaz
TT Arena daha avrupai stad
Quote:
Gördüğü rüyayı twitter’dan paylaşan Ferdinand, sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Barcelona’yı TT Arena’da yendiklerini takipçileriyle paylaşan Ferdinand, “Bu sabah çok tuhaf bir rüya gördüm. Barcelona’ya karşı Galatasaray’ın stadında (düşmanca bir atmosferde) oynuyorduk. Braga ve Cluj taraftarları bizi destekliyordu. Maçı 5-3 kazandık. Hatta George Best hat-trick yaptı” dedi.
Hahahaha Ferdinand' ın bir tarafları açıkta kalmış anlaşılan :D
Bir futbolcu gözüyle nasıl olur bilmiyorum ama ben TT Arena'da bir taraftar olarak baskısına saygı duydum adamların şimdiye kadar orada yapılan GS-FB maçlarında özellikle.
Ahaha çok karışık duygular içinde kalmıştır adam :zuhaha
Benim en çok merak ettiğim şey ŞL Kareografileri :D
Koreografi yapmakla bu işler olmuyor olum :n: