çok az bence, 60 dan aşağı bırakmam ben olsam wenger in yerinde..
Printable View
Fabregas Barcaya gitmeyi dusunmedigini acikladi :) skysports dan bakabilirsiniz
bunu morinhoyla aynı takıma koyacaksın.birbirlerini yemezlerse nolayım
Ya bu Fabregas çok sessiz efendi gibi görünüyordu ama heralde Ronaldo ve Kaka dan sonra benim ne esiğim var deyip her saat başı röportajda :D Keşke Barçaya gitse ya Arsenal takımı çok gıcığıma gidiyor.Çünkü çoluk çocukla oynamak ta bir yere kadar.Arsenalin ne zmn başarılı olacağını çok merak ediyorum doğrusu.Herkes takdir etse de ben Wengerin mantığını sevmiyorum.
İboya 50 milyon euro verseler bile satmaları lazım İbrayı.Çünkü hem 27 yaşına gelmiş hem de 1 sene sözleşmesi var yani seneye serbest kalacak.İnter gibi fakir bir takımın da bu paraya ihtiyacı var diye düşünüyorum.
Başlığa baktım; kesinlikle kim olduğunu tahmin ettim. Hoşlansan da hoşlanmasan da senden nefret ediyorum..
Ukala serseri bir futbolcu.Gerçekten senden Nefret ediyorum Ronaldo.Atatürk ne demiş '' Ben Sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim'' demiş.Ama bu Ronaldo bizden değil zaten ne hali varsa görsün (:
Bu yüzden Ronaldo'dan nefret ediyorum.
arsenal takımı fabregas üzerinden kurmalı
Fabregas barcaya giderse La Liga muhteşem olacak premier lig yerine La Liga tahtı ele geçirir
Arsenal
xavi -fabregas-iniesta defansıf olarak cok etkılı olamayabılırler ama topu kolay kolay kaybetmezler
messiye kurban oluyum ya ....artist ronaldo...
fakir olan intermı?
gençler yapmayın ya bu adam 2 sene önce herkesin sevgilisiydi şimdi messi veledi çıkınca mı işler değişti yapmayın yav..
Yok benim hiç bir zaman sevgilim olmadı Ronaldo :D.Messi'de öle ama gerçekten sevmediğim bir futbolcu :)
Başlığı görür görmez aklıma ronaldo geldi hemen:D
Messi.. Artizz Ronaldo. Nefret ediyorum ondan ama hoşuna gitmesini de istemiyorum. :D
Ronaldo'nun Messi'den çok daha yetenekli bir futbolcu olduğunu kabul ediyorum, ama nefret ediyorum, kendisinden ve sürekli milletin avatarlarında görmekten de..
Ya seversin ya da nefret edersin no 2. Basketbol versiyonu da var bunun. İkisindende nefret ederim arkadaş.
Adamımsın Ronaldo. (::)
Messi ile kıyaslanması için de fikirlerini açıklayan Cristiano Ronaldo, kendisini başkalarıyla aynı kefeye koymadığını ve Messi'nin kıskanılacak bir tarafının olmadığını belirtti. Son olarak ise "Ben Cristiano Ronaldo'yum ve herşeyin en iyisini ben yapabilirim" dedi. :0:
"Futbol tarihini baştan yazmak istiyorum. Şimdiden en başarılı futbolculardan biri olduğumun farkındayım ama güzel sayfalar yazmaya devam etmek istiyorum"
Miss büyük iskender ronaldo bakalım dünya kupası ve la ligada neler yapacak :D
bakalım çakma manchester taraftarları sayısında azalma olacak mı,bence kesinlikle olcak.
şampiyonlar ligi faciasından sonra ingilterede kalsa kudururdu zaten manchesterı fazla sevmiyordu ait olduğu yere(paraya,reklama) geldi hayırlı olsun.
Neden bahsediyorsun ?Quote:
çakma manchester taraftarları
Ayrıca Şampiyonlar Ligi faciası falan yok ortada. İki kere üst üste alan takım zaten yok, tarihe geçecektik, olmadı.
sence?yazdığım kelimeler türkçe ve gayet açık, anlamak istemiyorsan beni ilgilendirmez.
ronaldo için diyorum final onun için faciaydı kesinlikle.daha geçen hafta madritte olanlar beni ilgilendirmeyor diyordu maçtan sonra koptu manudan.dediğim gibi ingilterede kalsa kesinlikle kudururdu.barcelona ve messi ye her konuşmasında laf atacak bundan sonrada.fazla mesaj yazmak istemiyorum bu konuyada bazı şeyleri tartışmak yersiz herşey ortada zaten.
Evet Türkçe, açık ve bir o kadar da mantıksız bir itham. Kime, niye söylediğin bile belli değil.
Adamın Madrid'e gitmek istediğini dünya alem biliyordu 2 senedir. Final maçından önce kim gideceğim diye konuşur ki ? Kim hedef olmak ister ?
reale savunma lazımdı 1 tanede forvet .