Pino Arda'nın golünde nasıl bi asisst yaptı ya
Printable View
Pino Arda'nın golünde nasıl bi asisst yaptı ya
Bakın Mehmet Batdal babalar gibi de oynadı. Adam ortaya iniyor, savunma arkasına kaçıyor,kanatlara kaçarak diğer orta sahalara alan açıyor. Sitili Hakan şükür gibi ama Adı Mehmet. Ben kesinlikle çok ümitliyim valla. Hem çok da sakin oynuyor oğlan
Evet Mehmet Batdal'ı kazandığımız takdirde yıllarca santrafor sıkıntısı çekmeyiz..
mehmt batdalın stili hakan şükürden çok ibra ya benziyo
Bende İbrahimovic'e benzetiyorum. Duruşu bile İbrahimovic gibi.
Top saklamayı biliyor, güçlü fiziği var, ceza sahası içinde soğukkanlı. ee daha ne istersiniz be :) Ceza sahası içinde buluşturun topla olsun kral :) tek ihtiyacı fırsat verilmesi.
Bende İbrahimovic'e benzetenlerdenim :)
Oyun tarzı daha çok benziyor aslında doğru.. Tipi benzemesin :D
Oynasın, ondan sonra yorum yapalım. Kaç kere oynadı kendinden güçlü rakiplere karşı? yıllardır Bank Asya'daydı...
Bu Jovanovic Marko Jovanovic mi partizanda ki
Branislav Jovanovic olabilir. Wikipedia'ya göre Marco olanı defans, Branislav ortasaha oynuyor :) Prekazi'de ön libero dedi, defansta da oynayabiliyor dedi.
Ledesma, Rosicky haberleri doğruysa - ki scoutgs 2. resmi site gibi birşey :) - Jovanovic sadece havada kalır :)
Boş verin zaten yönetim Branislav Borislav Marko hiçbirini almayacak
Yaww "Mehmet Batdal güçsüz takıma karşı oynadı" diyenlere sorarım... Pino'yu, Stoch'u ya da Dia'yı değerlendirdiğiniz maçlar sanki Real Madrid'e karşı oynanan maçlar falan mı? Futbolcu her türlü kendini belli eder. Mesela Serdar Özkan. Her zamanki bildiğimiz gibi oynadı işte... Birşeyleri ne kadar yaptıgından değil yapmayı denediğinden bahsediyoruz. Güçsüz takımlara karşı Arda , Kewel,Pino ya da Neill oynayınca mükemmel oyuncu , Batdal'a gelince güçlüleri beklemek lazım öyle mi? :)
Aynen katılıyorum Has Hüs hocama.. Arda da kendini Mlada Boleslav maçında tanıtmıştı.. Ama Liverpool'a karşı da aynı futbolu oynadı :)
burda fenere laf atılmasına gerek yok mehmet batdala zayıf rakip karşısında oynadı diyen bizden biriydi gs liydi
Bence de boşuna tartışmaya girmeyelim :) Yarın büyük ihtimal Elano satılır biz de transferi açıklarız bence...
Fenere laf atmıyorum. Bizden biriyse de rentkaşıma söylüyorum zaten yanlış anlaşılmasın. Yerli oyuncular ilgi görmüyor bundan yakınıyorum. Mehmet Batdal yerinde bir yabancı olsa bunu der miydik? Hayır elbette öznel fakat ben yerliyle yabancı bir tutulmuyor bundan şikayetçiyim o kadar. Ha arkadaş doğru söylüyorsa görücez birkaç hafta sonra boynum kıldan ince :D :D
Mehmet Batdal iyidir , hatta cok cok daha iyide olucakdir , ama Altidore haberleri dogruysa harcarlar Batdali !
İyi de Batdal mükemmel olan ne yaptı? Ben gol dışında bi numarasını göremedim bu maçta açıkçası, o golü de atamayan ileri uç elemanını kusura bakmayın ama ıslak meşe odunuyla döverler. Ciddi maç Fenerbahçe maçını oynadı, neler yaptığını gördük. Ha o da ölçü değildir henüz, ama bende bıraktığı ilk izlenim maalesef budur..
Bir kere fiziği muhteşem Mehmet Badtal'ın. Geçen yıl attığı gollerden birkaçını görme fırsatım oldu, toplarada kötü vurmuyor. Top tekniğide iyi yani. Tabi birazda takımın oyununa bağlı oyuncunun iyi oynaması. Fenerbahçedeki Nobreyle Beşiktaştaki arasında dağlar kadar fark var mesela. O yüzden lig başlasın, forma şansı bulsun daha net görürüz iyi mi kötü mü diye. Ayrıca Dia'yı karıştırmaya hiç gerek yok.
aynen. eğer altidore gelirse bence de harcanır batdal.
:n: o zaman Guiza'nın , Umut Bulut'un ve süper ligde daha bir çok santraforun yediği dayaklardan dolayı ölmesi lazımdı.Demekki maçta herşeyi gol ya da asistle değerlendiren arkadaşlarımız da var :)Oyunda kaldığı kısa süre içerisinde Batdal neler yaptı sayayım,
* Hücumlarda savunma arasında kaybolmak yerine geriye gelerek top aldı verdi ve hücumda zenginlik oluşturmaya çalıştı
*boş alanlara kaçarak geriden gelen orta sahalara pozisyon üretmeye çalıştı
*savunma arkasına yaptıgı koşularla gol aradı
*hava toplarında arkadaşlarına toplar indirmeye çabaladı
sürekli oyunun içinde ve topun oynandığı alanlarda bulunmaya gayret etti
*ceza alanında 2 ya da 3 kez topla buluştu ve bunun da birini attı zaten
bunların dışında forvet oyuncusundan beklentiniz neledir bilemem ama topla adam geçmek ve dribling yapmak dışında çoğu özelliği barındıran bir oyuncu bence Mehmet... Bunu da zaten herkes görecek zaman ilerledikçe...
3 kere buluştu 3 şutuda kaleyi buldu 1 i gol oldu
Sezon başlasın Mehmet de iyice ısınsın takıma form tutsun herkese gereken cevabı verecektir olumlu veya olumsuz...
Beyler süper bir haberim var size.. Yalçın Dümer bu 3 oyuncunun hiçbirini haber yapmamış, ismini yazmamış, ucundan geçmemiş. Hayırlı olsun diyorum resmi site açıklamış kadar sevindim :D