marsilya forumlarında niang'a veda ediliyor :D
Printable View
marsilya forumlarında niang'a veda ediliyor :D
Sadece forvet transferi kurtarmaz bu takımı yönetim biraz hızlı davran ya.Yada transfer yapmamayı düşünüyosan karar değiştir.orta düzey oyuncular yeter bize çünkü vasat ve altında oyuncu sayımız cok fazla.bekir önder bilica cristian semih selçuk bu adamlar fenerbahçede oynuyorsa eğer anadoluda hafif göze batan oyuncuları topla gelsin bunlardan iyi oynarlar.cidden iyi oynarlar en azından başarıya,paraya,popülariteye daha çok ihtiyaç duyduklarından mücadele ederler.Ayrıca Luganodan sonra en iyi stoperimiz Bilica bence ama o da çok antipatik olduğu için listeye girdi
ön libero için, monaco'dan nicolas n'koulou ve inter'den muntari isimleri geçiyor.
Muntari olsun Muntari :D
Beklentileri fazla yüksek tutmamak gerek şu dkdan sonra..
Muntari imkansiz bir isim :) Kendisi icin kapida bekliyen Chelsea ve Tottenham kulupleri var, Interde zaten vermek istemiyor
Bülent Timurlenk'in haberine göre Roma, Lugano'yu istiyormuş.
Roma Baptista'yı GS'ye 5 milyon euroya satıp, o parayla da Lugano'yu alıcaklarmış.
İtalyan klüpleri 3.5 milyon euro getirirse serbest kalır maddesinden faydalanmak istiyor hem Lugano hem de Roma.
3.5 bonservise, Lugano'nun eline Fenerbahçe kazandığından daha fazlası geçmesi için, vergilerle beraber yine 3.5-4 arası oyuncuya, tabi Lugano'nun menajerinin kendisine istediği imzalama bedeli de var,1 milyon civarı. Bunları karşılayacaksa alabilir Roma yoksa Lugano buradan daha az kazanacağı bir takıma gitmez.
N'koulo'ya tapıyor adamlar sanmıyorum bırakacaklarını :)
Stoperden ve forvetten öncelik Appiah gibi bir orta saha olmalı.
Ya sabırsızlıkla 1 Eylül'ü bekliyorum. Transfer dönemi bitsin Lugano bu forma altında kalsın.
Uefa'ya listelerin verilmesine saatler kaldı hala transfer yok. :0:
türkiyeden futbola uzaktan baktıgınızda hani "fenerbahce transfer haberleri" yazıyo bazen yani en son oraya yapılmıs oluyo yorum "aha diyorum bu sefer aldık oyuncu yorum yağmuruna tutuldu konu" sonra girip bakıyorum her zamanki gibi beklenti mesajları cidden son 3 sezondur çıldırtıyo yönetim hatta 4 ama en eskisinde zico mucizeler yaratmıştı
Valla ben şiştim yahu. 1 aydır 1 santrafor alamadı Fenerbahçe..
Niang bir şartla ayrılacak!
Fransa Ligi temsilcilerinden Olimpique Marsilya, Alberto Gilardino ve Klaas Jan Huntelaar'ın yanı sıra Sevilla'nın forvet oyuncusu Luis Fabiano'yu takibe aldı.
Teknik direktör Didier Deschamps'ın kadrosunda görmek istediği Brezilyalı futbolcunun 2011 yılına kadar Sevilla ile 'yla sözleşmesi bulunuyor. Fabiano'nun da bu transfere sıcak baktığı, transferin gerçekleşmesi halinde bonservis bedelinin 13 ile 15 milyon euro arasında olması tahmin ediliyor.
Marsilya'nın bu transfer harekatını oyuncularından Hatem Ben Arfa'nın Newcastle United'a, Mamadou Niang'ın da Fenerbahçe'ye oldukça yakın olmasından hızlandırdığı biliniyor. Niang'ın transferi için konuşulan bedel ise 10 milyon euro civarında. Fabiano ve kulübü ikna edilebilirse Niang'ın Fenerbahçe'ye gitmesine izin verilecek. Bugün Marsilya kulübü başkanı, sportif direktörü ve Deschamps'ın yapacağı toplantıda Fenerbahçe'yi de ilgilendiren karar alınabilir.
DHA
roma almak isteseydi geçen sene bonservisi elindeyken alırdı.
Alberto Gilardino'yu keşke biz alabilseydik..
Transferde yaprak kıpırdamıyor. Allah sonumuzu hayretsin.
yokmu daha bir gelişme.
sorun paraysa aramızda toplayalım,bu nedir yahu.
Ben sorunun para olduğunu düşünüyorum burda bir çok arkadaşımızın aksine.Sonuçta bu lige oyuncular artık geliyor arkadaşlar Q7 Guti Keita Baros son 2 bi kaç yılda rakiplerimizin yaptıgı üst düzey transferlerden bi kaçı ve bu oyuncuları getirirken bile rakiplerimiz öyle çok zor duruma düşüp çok ısrarcı olmadılar.ki olmuş bile olsalar geliyolar mı geliyolar demekki parayı veren düdüğü çalıyo yıllarca biz verdik parayı artık nasıl olduysa veremiyoruz nedenini çıkıp açıklamalı yönetim.Bence 2 sene sonraki Kongreye bütçeyi düzlüğe cıkararak girmek istiyorlar o yüzdende transfere para harcayamıyorlar
Robinho'yu kiralamak istiyormuş Fenerbahçe Niang olmazsa. Biz robinhoyu beklerken fener açıklarsa robinhoyu önce bileklerimi keserim sonra babamın av tüfeğiyle ağzıma bi fişek çakarım :zuhaha
Niangda bizi oynamak için istemiyo zaten değil mi? şu ligi küçümsemeni anlamıyorum bir türlü ki ben bundan bahsetmedim paraya geliyo oyuncular ver parasını getir anlamında bi mesajdı benimkisi.Ayrıca bu oyuncuların hepsi avrupada birinci sınıf takımlar olmasada bir seviye altı takımlarda oynayabilirler tüm takımlar ister bu oyuncuları.Ha bizimki kadar para vermezler belki ama Anelkada bu ülkeye para için geldi Appiah'ta hatta PVH'de.Ayrıca çok sevgili başkanımız verdiği avrupada kupa avrupada istikrar gibi sözleri tutsaydı belki ligimiz sınıf atlardıda her oyuncu gelmek isterdi buraya
Baros gelmese bile yaptıkları ortada adam sakat sakat oynadı Ank.Gücü'ne 3 tane attı.Q7'nin suan yaptıklarıda ortada adam takımda en iyisi.Keweelde oynamak için geldim diyor.Oynamak için gelmeseydi Galatasaray'dan aldığı düşük maaş için kalırmıydı.Guti'ninde kariyeri ortada ne kadar R.Madrid'de çoğu oyuncunun arkasında kalsada kalitesi tartışılmaz.FenerBahçeli olmama rağmen böyle düşünen başka FenerBahçeli bulmak zor kardeşim (:
İmzamı atarım buna.
Sanki Tr'ye gelen adamların hepsi ligde oynayım diye geliyor :) Sonuçta şuanki durumda hepside parayı görünce geliyor. OYnamak daha sonraki iş.
niang'ın yarına kadar açıklanmasını bekliyorum...
Takımdan bekledıgım oyuncuları gondermedıler ya ne transfer yaparlarsa yapsın fos artık bi caacık olmaz bıızm takımdan bu sezon ,devre arasında gonderılırse ruhsuzlar ozman bı sans sampıyonluk ıcın
Asıl olan Fenerbahçe'nin forvet sıkıntısı değildir..
Fenerbahçe'nin en büyük transferi takım ruhunu oluşturmaktır..
Eğer takımdaki oyuncularda kaybetme üzüntüsü kazanma hırsı yoksa takıma Pele'yide getirsen boş..
Fenerbahçe ve Galatasaray transfer için sanki birbirlerini bekliyorlar.Biri bi bomba patlatsa diğeride patlatcak :)
Öyle öyle transfer dönemi bitecek haberleri yok =)
Niang alınmalı bence artık
Yazıklar olsun yönetim başkada yorum yapmıyorum