Neyse arkadaşlar herkese yakşamlar.Ben yarın araştırıcam bu şarkıyı kimin söylediğini:)
Printable View
Neyse arkadaşlar herkese yakşamlar.Ben yarın araştırıcam bu şarkıyı kimin söylediğini:)
Aygün formundasın gene ben de kaçtım herkese iyi geceler :D
KAçan kaçana
Kimden kaçıyor neden kaçıyor bu kadar adam? :P
Benden kaçıyorlar heralde terör estiriyorum :D
Boşuna 100,000$ ödül koymamışlar demek ki :)
Ölü ya da diri :D
Uzun bir İnternetsiz Aradan Sonra Tekrar Selamlar.. İyi Akşamlar. :)
Kuşluk açılsın bakalım...
Uyuyun uyuyun :p
aygün gel karşılıklı konuşalım :d
Dead or Alive, Muerto o Vivo.
Selamlar...
Günaydın :)
Senin okulun yok mu yahu? :)
Varda ben öğlenciyim :)..11 buçuk gibi filan giderim :) Okula gidene kadar işte vakit geçiriyom :)
Öğlenci olmayı hiç sevmezdim ben. Sabahçılık iyi oluyordu, ortaokulda sabahçıydım hep öğleden sonra akşama kadar bir ton vaktin oluyordu. :p Lise ile birlikte tam güne geçiş yapınca afalladım biraz memur zihniyetiyle 9-16 okulda geçiyordu zaman :D
Hey gidi günler...
Evet abi ya sabahçılık çok iyi.Bende lise2ye gidiyorum :) düz lise öğlenciyim işte :).Akşama kadar okul :)..
İyi iyi lise günleri güzeldir. :) Her türlü muzurluğu yapacaksın ama efendi olacaksın derslerinde iyi olacak :p
Evet.Ben zaten efendi biriyim:p.Derslerdede işte katılıyorum filan öle yani lsiede güzel iyi :)
Merhabalar.
Merhaba anıl :)
Ne var ne Yok Nasılsın Tolga? Emre Abi Senden nehaber.
Tamam sen işi çözmüşsün ozaman Tolga. :)
Merhabalar Anıl. Sağol iyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın?
Evet emre abi öle valla :).İyilik anıl senden naber
Teşekkürler, Bugün Öğretmenler Toplantısı Yüzünden Okula Gidemiyorum. İlk Defa Gidemediğim İçin Üzülüyorum :p
Oooo çok severdim öğretmenler toplantısını :p
Bizde 70 küsür Öğretmen Var Toplantıları Doğal Olarak Bir Gün Sürüyor.. Oysaki Okulla İlgili Ne Hayallerim vardı... Hemde Beden Dersi vardı :D
70 küsür öğretmen m :p:
Okulda 3000 kişilik falan herhalde :D
4900 kişilik Emre Abi :D En Büyük Okulu Türkiyenin :D
Afedersiniz fakat oha. :D
GOP'un neresinde bu okul adı nedir? Meydana yakın mı?