kazım dönecek sanırım. son bir şans verileceği konuşuluyordu.
deivid ne olacak bilinmiyor.
Printable View
kazım dönecek sanırım. son bir şans verileceği konuşuluyordu.
deivid ne olacak bilinmiyor.
Gelse bile senelik 6-7 milyon avro koparırsa, gelmesi sana göre de imkansız değilmiş demek ki. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun. İmkansız, gelmez, hayal.. Daha önce de imkansız denilen bazı transferleri gerçekleştirdik, bundan sonra da gerçekleştiririz. Krasic, Hazard, Ronaldinho deriz, belki onlar olmaz başkaları olur. Ancak mutlaka olur. İmkansız denilen birçok oyuncu Fenerbahçe için imkansız değildir.
Hangi imkansiz transferleri gerceklestirdiniz acaba? Ayrica gelmez diye elbette birsey yok, kulubu satarsan gidip Messi'yi de alabilirsin, her urunun pazarda alicisina ve taliplerine gore fiyati vardir, ama ben genel cercevede soyluyorum zaten. Krasic zaten senelik 7-8 milyon euro'ya gelecekse buraya ne icin geldigi de belli oluyor ve bu da beni dogruluyor zaten.....
Buraya gelen yıldızların hepsi zaten oynamak için gelmiyor. Yada İlk gözünü kamaştıran şey para. Sadece Fenerbahçe için geçerli değil ki söylediğiniz. Bugün Demirkol birşey dedi; "TR'de ki vergi sistemini (futbol için) Almanya'daki düzeye çekin bakın bakalım yıldız geliyor mu?" Bencede ancak bu şartlarda kimin imkansızı gerçekleştirdiği belli olabilir.. Ama Anelka kime sorsan imkansızdı. Örnek olarak.. Yada Quaresma'da imkansız duran bir transferdi yada çok zor ama oldu..
Bahsettiğin ücretler Krasic için uçuk ücretler öncelikle. Krasic daha düşük bir ücrete gelecektir. Ha bahsettiğin ücretleri vermek de takım içinde yaratsa da, mali açıdan Fenerbahçe için sıkıntı yaratmaz kanısındayım.
Neyse konu sapmasın. Seninle fikirlerimiz uyuşmuyor bu konuda.
6-7 milyon euroyu messi aliyor yillik ne 6-7 milyonu :) en fazla 3,5 milyon euro verirler krasice yillik.. ki türkiyede futbolcular az vergi veriyor 3,5 milyon aliyorsa 200-250 bin euro vergi veriyor avrupada ise aldigi paranin %50 si vergiye gidiyor.
Quaresma avrupa transfer listesinde şuan en pahalı 2. transferken, saygıdeğer Beşiktaş avatarlı arkadaşımın kalkıpta Krasiç'in Fenerbahçe'ye pahalıya patlayacağını iddia etmesi komik bir görüntü yaratıyor.Galiba kendileri Quaresma'yı çakıl taşına getirdiler?.
Caner Erkin ile anlaştığımız haberi çıktı radyosporda.
Caner Erkin haberleri çok çıktı galiba gelicek sol kanat oynatırsak iyi bir oyuncu ama sol bek oynatırsak Fenerbahçe'nin soldaki sabrisi olur
semih de takımda kaldı, gibi.
Ben bu pahalıya patlama olayını hiç anlamıyorum,maddi gücümüz var zaten.Yeter ki kendisi gelmek istesin.Oyuncuya verilcek para 6-7 M € değil de max. 3.5 M € olur ki Fenerbahçe'yi sıkıntıya düşürecek,dengeleri bozacak bir rakam değil.
Güiza 3.5 M € alıyor 2 senedir,Krasic almış çok mu yahu? :n:
Krasic gelirse gerçekten çok iyi olacak hep istediğim bi transferdi.
Benim anlamadığım oyuncuları aldığı paralar taraftarları niye bu kadar ilgilendiriyor.Dünyada böyle taraftar yoktur heralde ben tarftar olarak önce iyi oyuncu görmek isterim takımda maddi konular yönetimi ilgilendirir.Ayrıca transfer bir risktir çok formda bir adam bile alsanız sizde iş yapmayabilir zlatan örneği gibi.
İbrahimoviç felan gelmiyor arkadaşlar.Onun için kesin gelmez demek bence doğru değil.Bunu Beşiktaş transfer haberlerinde de yazmıştım.Ayrıca taraftar forumdaki yönetime yakın olduğunu iddia eden duyumculara şahsen ben pek itibar etmiyorum.Bir oyuncuyla ilgilenildiğini duyabilirsin,olabilir.Ama bir çoğu öyle şeyler söylüyorki ülkemizde bazen kulüp yöneticilerinin bile en son haberdar olduğu tarzda bilgiler.Ben fazla itibar etmiyorum.Edene de etmeyene de saygılı olmak zorundayız.
Bu açıklamayı BJK'nin eski yöneticikerinden birisi daha 1 ay geçmeden söylemişti.. :)Quote:
ülkemizde bazen kulüp yöneticilerinin bile en son haberdar olduğu tarzda bilgiler.
Fenerbahçe için şuan bence en önemli olan mevki Forvettir golcü krizini çözmeden transfere başlanmamalı..
Caner F.Bahçe'de mi?
http://www.sporx.com/img/2010/06/23/...a2375c1a0f.jpg
(SPORX ÖZEL HABER) Bugün bir internet sitesinde yer alan Caner Erkin'in Fenerbahçe'yle anlaştığı yönündeki haber transfer piyasasını hareketlendirdi. Caner'in menajeri Batur Altıparmak'ın ağzından yapılan açıklamada, yıldız futbolcunun Fenerbahçe'yle anlaştığı duyuruldu. Bu gelişme üzerine editörümüz Hilmi Sever, Batur Altıparmak'a konunun iç yüzünü sordu.
Altıparmak bu yönde bir açıklamasının kesinlikle olmadığını söylerken, Fenerbahçe ile bugüne kadar hiç temasa geçmediğini sözlerine ekledi. Caner'in transferi için şu an beklemede olduklarını altını çizen Altıparmak, bugüne kadar Caner'in transferiyle ilgili hiçbir takımla ilgili net bir gelişmenin olmadığını belirtti.
"SON 1 HAFTA"
Altıparmak sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe, CSKA Moskova ile görüşmüş olabilir ancak şu ana kadar bize ulaşan bir bilgi yok. Caner'in transferi konusunda 1 haftaya kadar bir gelişme olmazsa, Caner Moskova'ya geri dönecek. Ancak benim şahsi görüşüm, Caner'in bir hafta içinde yeni takımının belli olacağı yönünde. Caner ile ilgili girişmleri olan kulüpler oldu ve Caner, Türkiye ya da Avrupa'da bir takımla anlaşabilir."
Haber: Hilmi SEVER
23.06.2010Kaynak : Sporx.com
evet fenerbahçe'de.Quote:
Caner F.Bahçe'de mi?
Boludan Samandıra tesislerine aşçı aldık deseler yine razıyım :n: Transfer olsun yeter ki,beklemekten çok sıkıldım ..
selçuk yula fbtv'de hazard'ı ağzından kaçırdı :D
Fenerbahçe bugün bir muhasebeci almalı takıma.
Baksanıza bizim paralar gidiyor diğer takım taraftarları hesap yapıyor.
Bu sessizlik hiç iyi değil yahu. Kim geleckse gelsin artık.
Krasic , A. Sanchez , Moutinho yahut Raul Meirelles , Huntellar , simdide Hazard bitmis ha birde bi ara Ronaldinho soylemleri vardi , Aziz Yildirimin bir oyuncu icin 30 - 4- m euro harciyabiliriz dediginden beri ruzgari arkasina alan basin iyice ucmaya basladi ,
Ben bu oyuncular kesinlikle gelmez demiyorum fakat bekleyip gormekde fayda var duyum falan hikaye
http://www.sekoloji.com/dosya/tanidiksima/Aziz.jpg
Kendisi Antu admini...Quote:
Mesajı Gönderen: Sekolojihttp://forum.antu.com/images/12sonmesaj.png
2-3 transfer gelecek 1 hafta içinde güçlü isimler..
Antipatik gelecek ama neyse, :rolleyes:
Of gelsin artık ya.27'sinde sezonun ilk antremanı var,Aykut Kocaman 27'sine kadar açıklanır diye umuyorum
Bu arada bu fotoğraf ne alaka Umut abi,anlayamadım ben pek?