Xavi aç cevap verme yazsın :D:D fatura kabarsın :D:D
Printable View
Xavi aç cevap verme yazsın :D:D fatura kabarsın :D:D
Böyle bir şeyin olması düşünülemez ...
Xavi Barça'dan gitmek istemez,Barça da izin vermez..Madrid değil başkası için de geçerlidir bu.Gerrard,Xavi gibi oyuncular transferi imkansız olan oyuncular.
xavi kafasını eğip topunu oynasın, medyatik olmaya gerek yok.
Ukalaca bir açıklama.Barcelona'dan ayrılmayı düşünmüyorum diyebilirdi.
Perez bir lafta benden ''Paranın alamayacıgı şeyler vardır geri kalan herşey için mastercard'' :n:
Xavi,İniesta,Messi gibi oyuncuları alamayacıgını oda biliyor..Barca'nın ruhunu taşıyan bu oyuncular parayı ön planda tutmuyorlar..Barca'dan kazandıkları onlara yetiyor..İşte bende bu düzen yüzünden Barca'yı seviyorum:)
İyi iş çıkarmış Espanyol bonservis ücreti ödemeden kaptılar.
ruhu falan anladıkta, böyle açıklamalara gerek yok. maksat gündem değiştirmek galiba. önce benayoun, sonra xavi. daha önceleri neden sallayan çıkmıyordu hiç real'e ?
Gelen sorular üzerine böyle cevap veriyorlar.
Nakamura nın zaten ben Frikik atmaktan başka bir işe yaradığını görmedim. Gören varmı.
Real Madrid yeni yıldızı Cristiano Ronaldo’yu karşılamaya hazırlanıyor.
Henüz Real Madrid’in Ronaldo ile anlaşmaya varıp varmadığı ile ilgili herhangi bir gelişme yok. Ancak İspanya’nın başkentinde medya Portekizli yıldızı karşılamaya hazırlanmayı sürdürüyor.
Basında Real Madrid’in 6 Haziranda Balon d’Or sahibi oyuncunu taraftarlara tanıtacağı söyleniyor. AS gazetesinde yer alan iddiaya göre de Bernabeu stadında yaklaşık 25000 taraftar dünyanın en pahalı oyuncusunun imza törenine katılacak. Böylece Ronaldo gelir gelmez bir rekora daha imza atacak.
Eski rekor 26 Ağustos 2005 yılında Robinho’nun taraftarlara tanıtılmasında kırılmış ve 11000 kişi Brezilyalı yıldıza merhaba demek için Bernabeu’ya gelmişti.
Zinedine Zidane Real Madrid’e transfer olduğunda ise imza törenini 400 medya mensubu izlemiş ve bu alandaki rekor Fransız efsaneye aitti. Ronaldo’nun imza törenine ise yaklaşık 25 ülkeden 500 gazetecinin katılması bekleniyor.
Goal
6 haziran??
25.000 azmış yahu =)
Gerçekten az gelecek insan sayısı ..
Transferde David Villa için Real Madrid ile yarışan Barcelona Valencia Kulübü'ne inanılmaz bir teklif sundu.
http://www.sporx.com/images/1/42/206...idVilla001.jpg
İddiaya göre tnasfer bütçesinde kısıtlamaya gidecek olan Barcelona David Villa için yapacağı tekliften vazgeçmeyecek. Katalan ekibinin David Villa transferi için Valencia'ya Samuel Eto'o + 40 milyon euro önereceği iddia edildi.
Barcelona başkanı Joan Laporta ve teknik direktör Pep Guardiola gelecekteki planları için David Villa transferinin çok önemli olduğunu düşünürken David Villa'nın ise Barcelona'yı Real Madrid'ten daha çok istediği söyleniyor. David Villa ve Valecia Kulübü transfer için biraraya gelecekler.
Kaynak: Sporx
Yok artık. Bizde abarttık ama çikolatasını abarttık sonra kekini kabarttık, sonra dankek magmayı çıkarttık.
bu teklife anca bu yorum yapılır.
Oha ya Eto'o + 40 milyyon euro verilir mi? İyi futbolcu ama bu kadar etmez.
Bravaaa Seko :D
Ama hakkaten öyle yahu Eto'o zaten rahat bir 25-30 mılyon euro eder satılmak ıstense, e bunun ustune 40 ver ........ Çok oluyor :D
Hadi Etoo yu elden çıkarmak istiyorsunuz da yanında 40 m euro çok fazla
yav etoo valenciaya gider mi zannetmiyorum ayrıca etonun değerine 40 falan desek villa 80 milyon euro ediyo kakadan daha mı iyi villa
böyle adamların madridde ne işi var
aslında romada çokda kötü değildi bence 1 sene daha kalmalı daha sonra karar verilmeli
bence sallama haber .
Ulen bir tek ben mi Atletico sanmışım :)
Bence çok yararlı olamaz, gereği yok.
bir imza ve kısa bir şov için 25.000 bence çok fazla bizim anadolu kulüplerinin birbirileriyle yaptıkları (kendi sahalarınaki maçlar için söylüyorum)maçların toplamında bile o kadar seyirci gelmemiştir(bazıları hariç tabi)
Villa anca 40 eder zaten, eto'o yu niye versin:)
nakamura kaliteli bir oyuncudur inamato gibi çıkmazdı
Lincoln'den iyi olduğu kesindir de bence daha gencini ve daha iyisini bulabiliriz.
Transfer döneminin şampiyonu, üçüncü transferini defans bölgesine yaptı.
İspanyol basınında çıkan haberlere göre Real Madrid, Valencialı savunma oyuncusu Raul Albiol’u 15 milyon avro karşılığında renklerine kattı. Oyuncunun beş senelik kontrata imza atması bekleniyor.
İspanyol AS gazetesinin haberinde, tarafların dün anlaşmaya vardıkları ve 23 yaşındaki oyuncunun, Konfederasyon Kupası dönüşü imza atacağı yazıldı.
Bir diğer İspanyol gazetesi Marca ise, iki tarafın da anlaşmaya vardığını fakat transferin tam olarak bitmediğini belirtti.
Ancak bu transferin her türlü bitmesi ve Albiol’un Real Madrid’in üçüncü transferi olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Mali açıdan zor bir dönem geçiren Valencia’nın, Albiol ile yollarına ayırması zaten bekleniyordu
Goal