evet o peyzajcı olan. :p
Bak tehdit etmek gibi olmasın ama... anladınız siz onu :)
Cart diye elektrik mi gider yahu? Üstelik icanfootball sitesi açılmıyor :)
Printable View
evet o peyzajcı olan. :p
Bak tehdit etmek gibi olmasın ama... anladınız siz onu :)
Cart diye elektrik mi gider yahu? Üstelik icanfootball sitesi açılmıyor :)
Lafın gelişi o.:D.
O laf kimeydi şimdi...:p
İyi o zaman. :D Sen olma da. Hayır Emre Abi'ye yazık olur o yüzden diyorum.:p
I Can Football devam ediyomu yahu hala. Az oynamıyordum bi aralar. Ama server acayip takılıyodu. :D
ben zaten oynamam oynayanıda sevmem ne o öyle i can you can.
Bana yazık olmaz valla kime yazık olacağı açık Musti. ;)
Benim daha yeni haberim oldu :D. Ne yani şimdi bi çeşit aşağılama biçimi mi bu :D
aşağılanacak kadar yukarıda göremiyoruz sizleri ;)
Micro machines oynayan var mı aranızda hiç?
Vaaay Emre Abi son derece iddialı. Rakibi ne diyor acaba? Rocky'le Drago'nun sahneye döndü olay. Apollo'da vardı tabi o sahnede. :p
BMW M3 Challange ;;)
Ne ki o. 3-12 yaş çocuk oyunu mu. Maygla kafa kafaya verip oynarsınız artık...:p
hehehe...
Ömr-ü hayatında micro machines oynamayan bir insan varsa yaşıyorum demesin. ;) O derece...
Olaya mAyg. da katıldı iyice dallanıp budaklandı olay.:n: Birazdan herkesi evlerinden alıp emniyete götürmesinler.:D
öyle bir emniyet bilmiyorum ben dünya üzerinde gelip beni evimden alacak ;) :icon_cool: :D
Ben biliyorum. Çocuk Polisi :zuhaha
ehehe
komik şey seni ;)
Neyse ben çıkayım. Kardeşimi antrenmana götürcem.:) Abisi gibi sporcu kişilik o da.:p :D Saat 15.30-16.00 gibi buluşmak üzere...
Good bye....
Hadi hoş-çakal Musti ;)
Bende gidiyorum bayramdan sonra teslim etmem gereken bir rapor var ben henüz tasarı aşamasındayım. :) Nasıl yetişecek bilmiyorum ona bakayım hafiften :p
Çocuk oyunlarını oynamayı bırakırsan biter sanırım..::p
İyi bari bende şu futbol oyununa bakayım...;)
Selamlar :)
Aleyküm Selamlar...
Merhaba ..:)
Hoşbuldum..Selamlar.. :D
düzenle düzenle oy toplayacağım nasıl olsa kurallara aykırı diskalifiye edeceksiniz beni. :D
Senin için esneklik yaparız canım o sorun değil.:n:
Çifte standart var :)
Birde proje yapacakmış...
ne projesiymiş..
Arkadaşlar kargo şirketleri Pazar günleri açık mı? Ya da Pazartesi günü açık olur mu?