0-3-7 oynarlar böyle giderse.Forvetleri toplasan 11 çıkar (: Güzel ama gereksiz bir transfer.Defansı düşünmeleri lazım biraz da.
Printable View
0-3-7 oynarlar böyle giderse.Forvetleri toplasan 11 çıkar (: Güzel ama gereksiz bir transfer.Defansı düşünmeleri lazım biraz da.
Sağlam geliyor City.
takımda kaç forvet oldu şimdi?
Nasıl Aldılar Ya Helal Olsun
Arsenal en iyi oyuncularından birini kaybetti ama kadroları çok genç ve gelecek vaad ediyor. Bu yüzden Arsenal'e bir sempatim var. Ancak transfer piyasasındaki para gücü orta sınıf takımlarını zora sokmuş durumda. Real Madrid, ve Manchester City gibi para durumları yüksek düzeyde ve yıldız oyuncu alma merakı olan klüpler yüzünden piyasa alt üst oluyor. 90 milyon euro ya bu krizde bir oyuncu alınabiliyorsa bu işin içinde bir iş vardır.
Bu paraların ne kadarı temiz para acaba diye düşünesi geliyor insanın.
şu araplar futboldan hiç anlamıyor
araplar petrol milyarderi oldukları için para konusunda sorun yaşamazlar ama para kirli mi petrol yüzünden pisliğe bulaştılar mı bu bilinmez ki konumuz da değil bence.Konuya gelince Pivot forvet olarak Santa Cruzu almadı mı bu takım daha ne adebayoru anlamıyorum,bence amaçları başarıdan çok flaş transferler yapmak yada lorantı da teknik direktör olarak alsınlar 4-2-4 oynatır işte takımı :D
Wenger için kolay iş yine bulur bir cocuk geliştirir ve yine satar... :)
Man City harika transferler yapıyor ama Bu takımda ciddi bir temizliğe ihtiyaç var Bu kadar futbolcu zarar ...
Iyi para kazanmislar Adebayor'dan.. Arsenal taraftarlari cok sevinmis bu transfere :)
Nedense son senelerde öyle ve bu işten iyi para kaldırıyorlar.
Çok iyi bir transfer ama hatalı bir transfer orta shaa ve defansa takviye lazım bu takıma
Takıma bir libero ve sol bek gerek. Ayrıca eldeki forvet ve orta saha bolluğu ne olacak acaba
--------------------- Adebayor ----------------------
--------- Robinho ------------------ Tevez -----------
4-3-3 için daha iyisini alamazlardı herhalde.
Uzun bacakları ile hızı da feda değildir, anlatmaya gerek yok herhalde.
City bu yıl şampiyonlar ligine kapağı atacak gibi
------------ade
robinho--tevez--elano
--------barry-kompany(?)
gibi oynamaları lazım optimumu budur. 2 çapa olmalı ki ortada ileri 4lü nün açığını kapasın. ve man city byk maçlarda pek başarı gösteremez. baskı yiyince bişeler yapacak bi kadro değil. fizik gücü gittikçe düşüyor.
Jo zaten Everton'a gitti. Evans - Caicedo Reserve takımda oynuyolar. Benjani Fransa'ya dönebilir. Bellamy'nin durumuda belirsiz. Şu anda kadroda Santa Cruz - Tevez - Robinho - Adebayor varki bence mükemmel hucum hattı. Ortasahalarınada Barry aldılar. Petrov - Elano - İreland gibi kanat oynayabilen etkili adamlarıda var.
Arsenal Henry'i sattigi zaman kimler ne dusunmustu??
Arsene Wenger, Ferguson gibi adamlar yerini dolduramayacagi oyuncuyu satmazlar...
Sadece para degil.
Hedefleri olan bir klup. Parasi olan basariyi yakalar. Bu kadar abartmayin bence.
Tevez 2. lig takimina para icin gitmedi.
Paranin gozu kor olsun diyeceginiz nokta, Emre Belozoglu'nun FB'ye gitmesi durumunda soylenir.
E Henry'den sonra da Arsenalin başarısızlıkları sıralandı zaten.Ferguson doğru da Wenger için aynı şeyi düşünmüyorum.Wenger şansına çok yetenekli oyuncu çıkarsa aldıklarından çıkıyo. Baksanıza Arsenal genç takım ucuz alıp pahalı satar falan diyo herkes ama Arsenalin mali krizde olması yeterince düşündürücü değil mi ?
Yaa konu sapmasın diyorum ama yok yani illaki laf istiyosunuz. Emre takımını satmamıştır. Yıllarca bizde oynayıp Beşiktaş'a giden Rüştü nasıl Profesyonel oluyosa. Veya başka oyuncular nasıl profesyonel oluyosa Emre'de profesyonel futbolcu. Tabikide istediği yere gidecek. Galatasaray gel dedide adam Fenerbahçe'yemi geldi ? Saçma sapan konuşup duruyosunuz.
Muhammed'te söyledi adam Newcastle'daki parayı alıyo Fenerbahçe'de. Neye satmış kendini.
Emre ile alakasını ben de çözemedim??? Galatarasay istedi de Emre hayır ben Fenerbahçe'ye gideceğim mi dedi? 4,5 milyon verdi alırken bonservisine Fenerbahçe, Galatasaray o parayı veremediğinden ne yapacaktı, oynayabileceği, el üstünde tutulabileceği bir takıma gitmek yerine, eski takımında kalıp yedek mi dursaydı?
Maaşının neden yüksek olduğunu da Aziz Yıldırım açıklamıştı, orada ne alıyorsa onu verdik ki, oyuncu burayı seçsin diye. Galatasaray aynı parayı teklif edebilse ve Emre'yi istese alırdı. Fenerbahçe istediği için Emre paragöz mü oldu? Galatasaray o teklifi yapmadıysa Emre'nim suçunu söyler misiniz?
Ayrıca Fenerbahçe'nin parası var, demek ki başarıyı yakalayacak. Hedefleri de olan bir kulüp, bastırdı parayı aldı. Ne fark var?
Yanlış hatırlamıosam tevezle man.citydeki forvet sayısı 6 ya yükseldi:D napcalar bu adamlar bu kadar forveti ya :D
Bendter'den kendi taraftarları da pek birşey beklemiyor.
City bütçesiyle orantılı büyük isimler almaya devam ediyor.İlk başlarda aldıkları isimler bu dediğim kriterde değildi Robinho haricinde.Yalnız buradada belirtildiği gibi fazla birikme oldu kadroda.Biraz temizlik yapmaları lazım ve geriyede iyi isimler almalılar.Bu yönde düşünceleride var Terry ile ilgilendiklerine göre..
Man City bombaları patlatmaya devam ediyor ve bu gidişle daha iyi oyuncularla anlaşabileceğini gösteriyor...
City de forvet boLLuğu konusuna katıLmıyorum. AsLında çok mantıkLı transferLer yapıyorLar.
İngiLtere sistemine uyuyan en iyi isimLeri aLdıLar. Büyük ihtimaL 433 oynayacakLar.
SoLda Robinho sağda Tevez önde Adebayor. Yedek oLarak Santa var. BeLLamy var.Robinho nun aLternatifi Petrov oynar. Onun dışındakiLeri postaLayacakLar zaten. GörüLdüğü gibi pek te forvetLeri var sayıLmaz. OLması gerektiği gibi boL aLternatifLi oLarak var.
Orta sahada da Barry,ELano ve İrLand oynar. Süper kadroLarı oLuyor. Tabi bu kadroyu oynattırmak mühim oLan.