Kalecilerin en iyi çağlarını 30'dan sonra yaşadığını düşünürsek Buffon 70 Milyon £ eder.
Printable View
Buffonu alırlarsa en az6 yıl kale sağlam demektir. Ben olsam ben de satarım ve 70 milyon etmez diye düşünüyorum. En sevdiğim kaleci olmasına rağmen..
Takımın reputationunu artırırsa beLki.:icon_biggrin:
Juve kabul etse bile Buffon ayrılmaz bence.
Düşünmeden Satardım ben Bu Teklif Gerçek ise.
Acaba Fmde Man Citynin bütçesi ne olacak:D
Newcastle yanlışlar yapmaya devam ediyor
70 M nereye ediyor yahu abartmayın. Juve direk satsın varsa böyle birsey...
Ryan Giggs, City’ye çattı: “Parayla saadet olmuyor”
Manchester United’ın Galli yıldızı Ryan Giggs, 32 milyon sterlin gibi ‘uçuk’ bir ücretle Robinho’yu kapan ve transfer piyasasını alt üst eden Manchester City’ye tarih dersi verdi.
Serkan Mutlu - 5 Eylül 2008 10:36
http://www.verkac.com/wp-content/upl...s_05092008.jpg
Premier League’de şu sıralar dönen en ‘yakıcı’ tartışma, para meselesinden çıkıyor. Manchester City’nin yeni sahibi Abu Dhabi United Group’un (ADUG), etrafa para saçmaya başlaması ve Robinho’yu Real Madrid’den 32 milyon sterlin gibi rekor bir ücretle alması, İngiltere’yi birbirine kattı.
İngiltere’de City’nin harcadığı milyonların şaşkınlığı sürerken, bir yandan da kulüp sahiplerinin garson ceketi yakmak, dansöz ayakkabısından şampanya içmek ya da purolarını parayla yakmak misali para saçmalarından rahatsız olan futbolcular ve teknik adamlar da var.
Bunlardan bir tanesi, Liverpool’un tecrübeli yıldızı Jamie Carragher oldu. Futbolcu, ADUG’un ucu bucağı belirsiz servetinin endişe verici olduğunu ifade etti.
The Guardian’a konuşan Manchester United’ın yıldızı Ryan Giggs ise, City’nin yükselişinin kendisini endişelendirmediğini belirterek, “Şu an dünyanın en zengin kulüplerinden biri olabilirler, ancak her zaman için Manchester United onlardan daha büyük olacaktır” diye konuştu.
United’ın uzun yıllardır inşa ettiği bir tarihi ve konumu olduğunu belirten Galli yıldız, “Bu kulübün geçmişinde Sir Bobby Charlton ve George Best gibi yıldızların olduğunu unutmasınlar. Hindistan’da, Çin’de, Güney Amerika’da hayranlarımız var. Bizi popüler yapan şey, tarihimiz. Bunu da parayla satın alamazsınız” diyerek, hemşeri kulüplerine mesaj gönderdi.
Bize de bu duruma bir şarkıyla cevap vermek düşüyor. Primal Scream’den gelsin:
You got the money, I got the soul
Can’t be bought, can’t be owned
Tottenham Gomes için PSV'ye 20 milyon dolar vermişti.
Eğer bu para adam gibi kullanılırsa bal gibi olur.Bknz.Çelsi.Abramoviç ilk sezon kimi bulduysa aldı.Hiç bir şey yapamadılar.Sonra adam gibi kullanınca parayı şu an durumları ortada.4-5 sene önce esamesi okunmayan Çelsi şu an Dünya'nın en güçlü kulüplerinden birisi..
artık biri bu takımı durdursun :D
Kıskançlığın bu kadarı:D:D
Arap parayı fazla bulunca sıvayacak yer bulamamış herhalde.
Öyle deme Şemsi Bu sezon yaptıkları transfer bedeli 98 milyon euro Zabaleta-Kompany-Robinho-Shaun Wright - Jo gibi adamları aldılar
Moggi döneminde bu paraya satılırdı ama şu şartlarda kendisi gitmek istemezse 100 milyon € ya bile gönderilmez.
Juve Serie B'ye düştüğünde bile takımda kalmış Buffon .. City'e gideceğini zannetmiyorum ..Karakterli bir oyuncu .. Kariyerini Juve 'de noktalar ..
Biliyorum İsmail abi ama bahsi geçen isimlerin (Ronaldo,Buffon) yanında bu isimler sönük kalıyor biraz.Robinho transferi haricinde öyle çok sükse yapan bir transfer olmadı yani.Bakalım bahsi geçen isimleri alsınlar o zaman görürüz durdurulabilecekler mi yoksa durdurulamayacaklar mı? :)
Fotomaç'ta 85 Milyon € yazıyor.:)
Ocak ayındaki ilk iki transfer Giggs ile Carragher oluyomuş bide:D:D:D
Ehehe parasızda olmuyor ama:p
Bunu Giggs'in söylemesi ilginç.
Öyle bir olur ki :D
Bu sözleri diyenlerinde yılda en az 5-6 milyon £ kazanan insanlar olması ilginç...
Endüstriyel futbolda oluyor Gigs'im :D
gigs yavrumn neyine konuşuyorsun sen adamlar 720 milyon $ diyorlar..Chelsea'nin 10 katı bütçe..İstediklerini yaparlar ..Maalesef devir böyle gigs efendi.. :)
Tarihle oluyormuş.Peki Chelsea nasıl buralara geldi.En son lig kupasını 20-30 sene önce kazanmışlardı..
http://xs231.xs.to/xs231/08366/55885119.jpg.xs.jpg
Transfer dönemine damgasını vuran 32.5 milyon poundluk Brezilyalı yıldız Robinho, yeni kulübünün adını şaşırdı!
Chelsea'ye gitmesi beklenirken bir anda kendini Manchester City'de bulan 24 yaşındaki futbolcu, henüz duruma alışamadığını gazeteciler önünde gösterdi. Robinho ile gazeteciler arasında yaşanan diyalog şöyle:
Robinho: "Son anda Chelsea, Real Madrid tarafından kabul edilen bir teklif yaptı. Ben de bunu kabul ettim."
Gazeteci: "Chelsea değil Manchester City demek istedin herhalde."
Robinho: "Evet evet Manchester'a pardon"
(LigTv.com.tr)
:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin: