Kötüyüz yine bu sezon çift yönlü bi oyuncu bile yok :S
Printable View
Kötüyüz yine bu sezon çift yönlü bi oyuncu bile yok :S
Bence federasyona yeni transfer yollandı ama daha türkiye'ye gelmedi sağlık kontrolü orada yapıldı yapılabiliyorsa :D
Hayırlı olsun, transfer dönemi resmen bitti.
Bu aksami bekleyin derim , 24:00 kadar.. Belkit birseyler olur hehe
Transfer dönemi bitmedi mi 24'te ne olacak :)
olmazsa da napalım... Lorik Cana,Mustafa Sarp,Ayhan ve Barış 4 lüsünden 2 si oynar ön liberoda. Hücumda Baros sakatlanmasın diye dua etmeye başlayalım. diğer mevkiler iyi kötü bu lige yeter... Ama Adnan Sezgin de artık istifa etsin, ona da yeter, bize de yeter... Ayıp denen birşey var yani :D
kewell forvet oynuyacak bu sene o sakatlanırsa da arda oynar alıştık artık :)
pino da oynar sanırım forvette.
Rijkaard'ın kafasındaki kadronun bu olduğunu düşünüyorum.
http://www.footballuser.com/Formatio...tasaray_SK.jpg
Ah Lucas biglia ahh :P
Aynen katılıyorum :)
Orta saha'da cana misimoviç sakatlanıp ayhan barış elano 3lüsüne dönünce jovanovic'i alsaydık keşke demeyiz inşallah .
hala jovanoviç diyor yawww :) kaç kere izledin adamı ? daha doğrusu çocuğu ? prekazi gelecek için önermiştir onu. Ben zannetmiyorum ki musa çağıran'dan daha yetenekli bir oyuncu olsun... öyle aman aman bir genç olsa Gs yönetimi akılsız mı ? kaçırır mı öyle adamı ? muhtemelen izlemeye alacaklardır. Dediğim gibi yarın adnan polat'a yöneltirler bu konudaki soruları. bence basının işkembeden sallamalarına çok kulak asıyorsunuz.... ayhan-barış-elano 3 lüsü dediğin oyunculardan ayhan bu seneye kadar orta alanda her zaman hazır kıta bekleyen bir profesyoneldi. barış alman kültüründe yetiştiği için belirli bir kalitesi var. Elano zaten konuşmaya bile gerek olmayan kalitesi belli bir oyuncu. yani jovanoviç gelince bu adamlardan birini direk kesecek falan mı zannediyorsunuz siz ? Tamam GS'ye yakışmıyor barış ve ayhan fakat jovanoviç dediğiniz genç oyuncunun da ne olduğunu sadece izleyenler ve tanıyanlar bilir. ben bilmiyorum açıkcası
ya neden bahsediyorsunuz allah aşkına ya, elano türkiye standartların çok üstünde yaratıcılığı olan bir adam, geçen sene ileri hattın çok gerisinde oynatıldığından fazla efektif değildi hücumda ama topu ayağına aldığında her an gol tehlikesi yaratabilecek kapasiteye, pas özelliğine sahip bir oyuncu. gözümün önüne mesela gençlerbirliği'ne attığımız gol geliyor. keita'ya çıkardığı ve kewell'ın tamamladığı pozisyon. sonra jo'yu çok kere kaleciyle karşı karşıya bırakmıştı, eskişehir trabzonspor maçları aklıma gelen vs. vs.
yani demem o ki çok yanlış bir argümanla savunuyorsun bu transferi, tabi ki görüşler fikirler belirtilecektir ama olabilecek en absürd bahaneleri de yazmayın lütfen şuraya. elano pasif bir adam dersiniz, uyumsuz bir adam dersiniz, öyle dersiniz böyle dersiniz ama adamın yaratıcılığına nasıl laf söylüyorsunuz yahu?
anlamak çok güç cidden...
Bu adam geldiğinden bu yana maç kazandırdı mı ben ona bakarım. Arda da mevkisinde oynamasa bile maç kazandırabiliyor. Yeteneğine laf etmedim ben ayrıca, yapıp yapmamasına laf ettim. Yapabileceğini ben de biliyorum ama yapmadıktan sonra ne işe yarar ki ?
Öyle bu adam şunları şunları yapıyor deyip adam alacaksak işimiz iş.
bu eleştiriyi yaparsın tamam, adam efektif değil insiyatif almıyor ağırlığı yok dersin, (tabi sen yine bu şekilde yazmamışsın yüzeysel bir ifade kullanmışsın ama olsun hadi) okey derim. ama kaç kere öldürücü pas attığını gördün gibi basit gereksiz bir ifade kullanılmasına karşıyım ben.
bana kalırsa zaten bu transferin tek açıklanabilir tarafı elano'nun yeterli derecede sorumluluk almaması ve türk oyuncuların ağırlığı altında ezilmesi oyunda kaybolması gibi nedenler olabilir.
ama şu da var elano şimdi ne olacak?... kimse bunun tatminkar bir cevabını veremiyor işte...
Yedekte oturur, bu kadar basit. Geçen sene o kadar ümitle transfer edilmişti. Dediğin gibi o sorumluluğu alıp kendini sevdirebilseydi taraftara ve teknik ekibe, Misimovic alınmayacaktı belki de.
Şunu da anlamadım, Dünya Kupası'nda oynamak için bize geldiğini söylemişti. Burda sürekli oynayarak formda kalmak istiyorum demişti. Sürekli oynadı, formda da kaldı ama takıma gram birşey katmadı. O yüzden Misimovic transferine gereksiz diyen herkesle bunu tartışırım.
Kırmızıyla belirttiğim yer hariç yorumuna katılıyorum.Elano varken Misimoviç'i almak bana göre yanlıştır.Elano geçen sene bölgesinde oynatılmadı ki.Bu sene Amc olarak oynatılırsa geçen seneye göre farklı bir Elano izler herkes.
Bana göre elde Elano varken Misimoviç'i almanın tek açıklaması vardır Elano gidici.Şimdi değilse bile devre arasında satılacak...
Arkadaşım senin gözden kaçırdığın birşey var ama Arda sol kanattan geliyor Amc oynuyor.Çok bir farkı yok ki ofansif oynuyor yine.Mehmet Topuz çift yönlü iyi bir oyuncu o 2 yönlü oynayabildiği için başka yerlerde de oynayabiliyor(hiç birinde mükemmel değil ama oyunun 2 yönünüde göze batmadan,hata yapmadan oynayabiliyor).
Ancak sen Tek yönlü(Ofansif) Elano'yu çift yönlü oynatmaya çalışırsan,Defansif oynatmaya çalışırsan oyuncu tabii ki birşey yapamaz ;;)
Arda'yı bugün Elano gibi oynat oda başarısız olur.
ya benim fikrim alınması şeklinde . musa çağırana şans verilmeyeceğini ikimiz de biliyoruz . keşke verilse . ayrıca jovanovic 25 yaşında . tekrar söylüyorum : madem kötü adam niye çağırdılar türkiye'ye ? galatasaray yönetiminin akılsız olup olmadığı sorusuna daha karar veremedim maalesef .. direk kessin de demedim adamı zaten fazladan bedava alınmış prekazi referanslı bi yedek fena mı olurdu ? ben ayhan dan iyi olduğuna herşeyim üzerine bahse girerim .
Galatasaray'ın bence ilk 11'i geçen seneki gibi kaliteli fakat yedekler ne derece asların boşluğunu doldurur o tartışılır.
Sakatlar düzelir ve ligin kalanında savunma 4'lüsü, ön liberolar ve forvet hattında sakatlık yaşamazsak ligi asılırız. kanatlarda ve AMC mevkisinde alternatiflerimiz var fakat diğer mevkilerde yok :) Mevkilerinde gereken özellikleri kıyaslayacak olursak Sabri = 3xAli turan , İnsua = 2xHakan Balta , Cana = 2xBarış , Mustafa Sarp = 2xAyhan ,
Neill = 5x Gökhan Zan , Baros =3xMehmet Batdal eder bence :p :n:
Yalnız bu insua facebook ve twitter'a çok takılıyor. adam antremandan otele gelir gelmez fotolarını yayınladı. pc başında geçiriyor sanırım gecelerini...
İlk gün heyecanıdır hocam çocuk yeni :)
oralardan sakat şeyler söylemezse takılsın be abi. gece kulüplerinde çok takılmasın da.. :)
I am in the hotel watching all messages. Thanks everyone. And I cannot wait to wear the Galatasaray shirt!!
twitter'dan
oteldeyim, bütün mesajlara bakıyorum. herkese teşekkürler. ve galatasaray forması giymek için sabırsızlanıyorum.