Alper çok iyi oyuncu olacak
Printable View
Alper çok iyi oyuncu olacak
Fenerbahçe kimi istiyorsa kulüp başkanı engel oluyor :D Önce Belhanda, şimdi Cardozo. Sırada Emenike mi?
Forma tanıtımında Aykut Kocaman'ın unutulması da yazılsın bir kenara.
her ne kadar şimdilik gözümüze hoş gelmese de formada şık düşünülmüş bir olay var. denizi ve havayı aydınlatan deniz feneri gibi yapmışlar. formanın iç tarafındaki deniz fenerinden anlaşıldığı kadarıyla öyle. lacivert gök ve denizi aydınlatan sarı fener gibi. yine de tasarım daha iyi olabilirdi. beyaz forma fena değil ama lacivert rezalet olmuş. kalpli kelebekli falan... adidas benim için bitmiştir.
Ben çubukluyu beğendim bu arada. İlk paylaşılan fotolar olayı büyüttü bana kalırsa,kötü durmuyor.
[YOUTUBE="kEeXK4ChmXY"]...[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="ZOBGFrcyV5Y"]...[/YOUTUBE]
Anlamadığım olay neden Meireles ve Yobo'dan bu kadar nefret ediyorsunuz ? Sanki şampiyonluk bu oyuncular yüzünden gitmiş gibi.
Adidas'la anlaşma bu sene bitiyor sanırım. Seneye Nike'la anlaşsalar bari. Sade güzel forma yapıyor adamlar en azından.
Adidas'a laf atıyor herkes de Beşiktaş'ın da Adidas. Beşiktaş'ın yeni sezon formaları çok güzel. Ayrıca bunları Adidas'mı yapıyor yoksa kulübün tasarımcıları mı var?
Adidas forma felan yapmasınn. top yapmaya devam etsin
Meireles'e lafım yok benim ama Yobo'yu açıklayayım. Yabancı sınırı var ve bu adam 33 yaşında. Tribünde oturtmak için yabancı stoper bulundurmaya gerek yok. elinde Alves, Bekir, Egemen, Can gerekirse Kadlec ve Topal var. Ayrıca; oyunu da gittikçe kötüye gidiyor. eskiden hızı vardı , artık o da yok. ve teknik adamlar ısrarla bu adamı oynatınca çekilmez bir hal alıyor. Bekir'i tercih ederim.
FB formalarını yıllardır Adidas yapıyor, şimdiye kadar harikaydı da 1 sene de mi bu işi beceremiyor oldular. Adamlar yıllardır FB'nin en güzel formalarını yaptılar, bu sene de olmadı yapacak birşey yok. Asıl önemli olan her sene forma değiştirme düşüncesi, bir takımın en azından 1 tane hiçbir şekilde değişmeyecek forması olur ve sadece deplasman formları veya 3. formalar değişir. Bizde nedense her sene sil baştan forma yapılıyor. Aranızda dünyaca ünlü olan kulüplerin orjinal formlarının değiştiğini gören var mı? Hiçbirinin orjinal formasının değiştiğini görmedim ben.
Çubuklu değişmemeli. Ufak rütuşlarla her sene aynı çıkmalı. Onun dışında diğer formalarda illa bir ilgi çekici yapacağız diye abuk sabuk şeyler yapılmamalı. Nike Adidas'a göre 10 kat daha iyi beceriyor bu işi...
Yama çalışması için yaklaşık 2 sene felan önce tasarladığım bir forma örneği göstereyim:
http://i.imgur.com/ycn0x.png
Bence hepsinden de daha güzel.
Muhammet abi anlıyorum fakat Yobo'nun yerine Bekir oynatılmamalı bence. İsterse adamın en iyi maçı olsun hata yapma potansiyeli beni evin içinde dört döndürüyor. Pas yeteneğine de güvenmiyorum Bekir'in. Yobo'nun soğukkanlılığı bize çok yaradı. 1 sene daha oynasa -en azından avrupada- sıkıntı yok bence.
Fenerium'a gidip formalara yakından bakan oldu mu? Ben fenerium'da gördüğümde beğendim. PSV maçında giydiğimiz formanın önünde tribün görüntüsü var,atkı açan fenerbahçe taraftarları yani.
"Abdullah Kiğılı: Yeni formalara muazzam bir ilgi var"
:D
Rekor satıs bekliyoruz demisti aynı zamanda.İlla alıcak olursam 3. formayı alırım taraftar hatrına. :D
çubukludan alacağım ben de bu sene. Beyazı beğenmedim,3. formadan almayı da sevmiyorum.
ama liverpool'un 3. formasından alırım istisna olarak :)
Bizim 2 takımda bu sene formada sınıfta kalmışlar genel kanıya göre.
Bizim ön elemele maçları d-smart'ta hayırlı olsun.
Salzburg ligde 21 maçtır yenilmiyormuş.
Şimdi tur garantilendi demek ki :n:
fener salzburg u dikkate alsa iyi olur avusturya ligi o kadar ahim sahim bir lig degil ama salzburg un oturmus bir sistemi var.eger fenerbahceli oyuncular salzburg u kücümserlerse hezimete yol acabilir.
Hoca çok net. Kesin kazanıcağız diyor. En azından Aykut Kocaman döneminde ki gibi her rakibi barcelona yapmıyoruz bu da bi gelişme.
Kadormuza sadece 3 oyuncu katıldı demiş, Holmen'i saymıyor galiba.
gecen sene luksemburg takimina elenmisler SL elemesinde, dudalange diye bir takimdi galiba. cok fazla da abartmamak lazim, rahat gecmemiz gereken bir tur bu. bu turda endiselenmeye baslayacaksak biz, SL ye hic katilmayalim daha iyi :)
holmenin lisansi henuz cikarilmadigi icin an itibariyle kadroda sayamayiz, o acidan bunu soylemistir.
Hocanın emenike mi cardozo mu sorusuna yönetim karar verecek cevabı çok saçma geldi bana. Sanki aynı tip oyuncular ucuz olan alınacak.
holmenin sozlesme ile sorunlari vardi galiba net meirelesden daha katki yapar daha iyi oynar
alper-holmen-emre
daha hizli oynar fenerbahce.
kuyt-sow-stoch
Topal şu sistem de en kritik oyuncu herhalde 11'e ilk yazılan olur.
Hala Topal kesik yesin diyenler var :D
Topal bugün çok iyi oynadı. Topal, Bruno, Baroni ve Sow maçı getirdiler.
Topal değil Emre ve Meireles'iin kesik yemesi gerekiyor. Topal da olmasa orta saha çöker. Açıkçası şu an Topal-Alper-Holmen üçlüsü hepsinden daha iyi oynar. Bu arada eğer Hasan Ali bu Kadlec'in arkasında kalırsa yazıklar olsun.
Kadlec'in bindirme yapabilecek kapasitede bir oyuncu olduğuna inanmıyorum, Ziegler'den kat kat iyi ama Hasan Ali'den kesinlikle iyi değil.
Ben de ciddi ciddi Emre ve Meireles'e artık sıcak bakmıyorum, Aşırı narin futbolcular ve kırılganlar. Yani her pozisyonda eyvah sakatlandılar diye bakınıyorum, Elleri her pozisyonda bacaklarında, sanki emekli olmuşlar da zorla futbol oynuyorlar gibi. Çağdaş futbolun en önemli mevkiisinde bu kadar kırılgan 2 oyuncuyla birlikte oynamak takıma büyük ağırlık getirir.
Sow gibi bir forvetin olacak ve sen onu kanatta çürüteceksin. :) Ersun Yanal umarım daha da köreltmez Sow'u.