Simic tecrübesiyle Emre Güngör'ün önünde dir ve transfer edilirse Song'un yerini doldurulacaktır. Isaksonn bence çokda iyi bir kaleci değil onun yerine genç gelecek vaadeden bir kaleci alsak 20-21 yaşlarında; örneğin Igor Akinfeev
Printable View
Simic tecrübesiyle Emre Güngör'ün önünde dir ve transfer edilirse Song'un yerini doldurulacaktır. Isaksonn bence çokda iyi bir kaleci değil onun yerine genç gelecek vaadeden bir kaleci alsak 20-21 yaşlarında; örneğin Igor Akinfeev
paramız yokki akinfeev i alıcak isakkson bence iyi bi kaleci ispanya maçında çok iyi kurtarışlar yaptı
Song gidiyor mu ki Song'un yerini doldursun.
Başkan paraya kıysa alırız aslında ama kıyamıyor işte :) İsakson bilmiyorum ama GS'ye yararlı olacağını zannetmem.
Kadroda düşünülmeyecek diye duydumda yoksa neden stoper arasınlar Servet'in yanına Song varken....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ATLETİCO MADRİD ISAKSSON'UN PEŞİNDE
Atletico Madrid, Christian Abbiati’nin Milan’a dönmesinin ardından Manchester City’nin yedek kalesici Isaksson’u transfer etmek için girişimlere başladı.
Atletico Madrid, Abbiati'nin San Siro’ya dönmesinin ardından yeni kaleci arayışlarına başladı. Bu arayış sırasında göze kestirilen Mallorcalı Miguel Angel Moya'dan olumsuz yanıt alınınca, İspanyol ekibi rotayı Isaksson'a çevirdi.
Isaksson, Madrid ekibi için oldukça uygun bir heder olarak görünüyor, çünkü bütçe bakımından onları fazla zorlamayacaktır. Ayrıca İsveçli oyuncunun Manchester City’de yedek olması transferi kolaylaştırıyor.
Galatasaray'ı reddetmişti
Isaksson devre arasında Galatasaray’ın kiralık teklifini ‘kalıcı olmak’ istediği için reddetmişti.
Atletico'nun listesinde bir tanıdık daha var
Bu arada Atletico, Marsilya’dan Cedric Carrasso ve Steve Mandanda, Valenciennes’den Nicolas Pennetteau, Lyon’dan Gregory Coupet ve Lens’den Vedran Runje ile de ilgileniyor.
Vieri pazarlığı
Galatasarayımız transferde bombayı her an patlatabilir. Hoca sorununu B.Leverkusen’den ayrılan Michael Skibbe ile çözen ve transfere ağırlık veren sarı-kırmızılılarda sürpriz bir isim gündeme geldi. Geçen sezon Fiorentina’da forma giyen ve bir dönem Inter’de Hakan Şükür ile birlikte oynayan (2000 yılı) Christian Vieri ile pazarlıklar başladı. Yeni sezonda Hakan Şükür’ü düşünmeyen ve yerine alternatifler arayan sarı-kırmızılı yönetim, bonservisi elinde bulunan Vieri’ye teklif götürdü.
211 GOLÜ VAR
34 yaşındaki golcü oyuncu, Cimbom’dan yıllık 2.5 milyon Euro talep etti. Christian Vieri’yi renklerine bağlayıp büyük bir ses getirmenin planını yapan yönetim ise İtalyan forvetin yaşının yüksek olmasından dolayı bu rakamı biraz yüksek buldu. Bu önemli transferle bizzat Başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel’in ilgilendiği belirtildi. Takım içindeki dengeleri de bozmak istemeyen yönetim bugün gelecek olan Skibbe ile de Vieri konusunu görüşecek. 1999 yılında Lazio’dan Inter’e 45 milyon Euro’ya transfer olan İtalyan forvetin toplam 387 maçta 211 golü bulunuyor.
Kaynak: Vatan
Açıkcası vieriyi bu yaşından sonra istemem bence pekte faydalı olmaz
ben isterim Mustafa Budak adminim sevinir :D
Hakan Şükür 37 sine kadar oynadı Vieri rahatlıkla oynar bence...
hernın kırespo gelmeli kıristiyan viyeri değil çünkü viyeri çok yaşlı
Atl.Madrid mi Runje'nin peşindeymiş:D
Runje kötü kaleci değil.Bizde oynarken ilk geldiği zaman hatalı goller yiyordu ama uyum sürecini atlattıktan sonra bir çok maçta bizi ipten almıştı..;)
Vieri'nin Galatasaray'a gelmesi en çok fm de işe yarar.Adamın finishing 20.:D
Vieri TSLde rahat 2 sezon iş yapar
Runje Lens ile küme düştü di mi?
S.Liege'ide Şampiyon yaptı o zaman bize gelmeden önce.Takımların küme düşmesi ve ya Şampiyon olmasında kaleci başrol oynamaz hiç bir zaman.Kaleci yardımcı görevindedir.Defans ve hücum işini yapıyorsa kaleciye fazla iş düşmez zaten.O yüzden Lens'in küme düşmesini Runje'ye bağlamamak lazım...
Galatasaray'lı yöneticiler bir kereliğinede olsa Vieri'yi transfer edelim demişlerse bence büyük saygısızlık olur.Oynamak için can atan her türlü fedakarlığı yapan bir Hakan varken fiziken Hakan'dan üstün olmayan kariyerinin son dönemi sakatlıklarla geçen Galatasaray'a gelmek için milyon dolarlar isteyecek olan Vieri'nin alınması akıllı bir insanın yapacağı iş degil...
İsveç Basınına Göre Isaksson Bitti
http://img152.imageshack.us/img152/4...isak001ji3.jpg
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın İsveç Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Andreas Isaksson'la büyük oranda anlaşmaya vardığı ve tecrübeli file bekçisinin Euro 2008 sonrası Sarı-kırmızılı ekibe imza atacağı iddia ediliyor.
İsveç'te yayın yapan saygın gazetelerden Expressen, Galatasaray'ın İsveç Milli Takımı'nın kalecisi Andreas Isaksson'un transferini bitirdiğini iddia etti. Gazete, İngiliz basının da bu konuda haberler yaptıklarına vurgu yaparak, Isaksson'un 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nden sonra, Galatasaray'a imza atacağını okurlarına aktardı. Bu arada, gazete Isaksson'un konuyla ilgili açıklamalarına da yer verirken, tecrübeli file bekçisinin, "Bu gelişmelerden hiç haberim yok. Herhalde menajerim transfer işlemlerimle uğraşıyor. Ancak şunu açıkça söyleyebilirim ki, gelecek sezon Manchester City'de oynamayacağım. Şu anda tek düşüncem İsveç'in çeyrek finale yükselmesi" sözlerinin tecrübeli kalecinin turnuvada olduğu için milli takıma zarar vermemek için söylediğini de vurgulayarak dikkat çekti.
Gazetenin bir başka iddiası ise, Galatasaray'ın 26 yaşındaki kaleci için 2 milyon 400 bin euro ödeyeceği oldu.
Kaynak : İHA
Simic ilk tercihim Fiorentina dedi.Bizden teklif aldığını da doğruladı.
GELECEĞİN YILDIZINA YAKIN TAKİP!..
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/...0617122527.jpg
Galatasaray alt yapısında oynayan ve geleceğin yıldızı olarak gösterilen Semih Kaya'yı, İtalyan devi Inter'in izlemeye aldığı öğrenildi.
Triballfootball.com'da yer alan habere göre; İtalyan kulübünün, genç futbolcunun menajeri Ali Togutay Yarar ile temasa geçtiği belirtildi.
1991 doğumlu olan ve defansta görev yapan Semih'in, Galatasaray ile 31 Mayıs 2009 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.
MARATON.COM.TR
HABER: BORA EĞRİÇAYIR
Isaksson iyidir, güzeldir. Gelsin.
Velhasıl kelam, Vieri'ye gelirsek, bu adam 35'ine merdiven dayamış, Crespo'dan 2 yaş büyük ve son dönemini sakatlıklarla geçirmiş son derece formsuz bir oyuncu.
Şimdi Vieri'nin son 3 sezondaki grafiğine bakalım.
2005-2006 AC Milan 8 maç 1 gol
2006-2007 Monaco 7 maç 3 gol
2006-2007 Atalanta 7 maç 2 gol
2007-2008 Fiorentina 26 maç 6 gol
Yani bir futbolcu 3 sezonda 4 takım değiştirip bu takımlarda sadece 48 maçta 12 gol atarsa bu adam başarısızdır kardeşim. Ne malum bize gelip de 5 maç sonra gitmeyeceği? Bu adam olmaz, olamaz...
Vieri için bir calışma oldugunu sanmıyorum. Gelmesin de zaten. Eger onu getireceksen adama Hakan Şükür ü niye yolluyorsun diye sorarlar. Vieri nin Hakan Şükür den ne fazlası var. Hem futbol olarak, hem Tecrube olarak. Hakan Şükür bu sezon 12 gol atmış ki 18 gol ile (-Yanılmıyorsam-) gol kralı olunuyorsa 12 azımsanacak bir rakam degil. Takıma yaptığı abilik de ortada. Yani Vieri falan bunun gercek oldugunu sanmıyorum. İnşAllah da değildir.
Isaksson gelirse iyi olur kaleci eksiğimiz giderilir hiç değilse.
'Vieri gündeme gelmedi'
Galatasaraylı yöneticiler, İtalya´daki transfer çalışmaları doğrultusunda Christian Vieri ile görüştükleri yönündeki haberleri yalanladı.
17.6.2008
Galatasaraylı yöneticiler, İtalya’daki transfer çalışmaları doğrultusunda Christian Vieri ile görüştükleri yönündeki haberleri yalanladı. 34 yaşındaki Vieri’nin, takımdaki mevcut oyunculardan hiçbir fazlası olmadığı görüşünde birleşen Sarı-Kırmızılı idareciler, “Vieri’nin adı gündemimize bile gelmedi. Transfer çalışmalarımız titizlikle devam ediyor, sürprizlere hazır olun” mesajını gönderdi.
Arda yi Arsenal istemis, tam onun oyniyabilecegi bi takim
Skibbe'nin yardımcılığını Ümit Davala yapacakmış. Şuan basın toplantısı yapılıyor.
Yerinde bir kara bence.
Ümit in gelmesine skibbe den cok sevindim süper oldu. Son Mohikan Ümit :p
Basın toplantısını hiç izleyesim gelmiyo:D
Ben hala Mustafa Denizli diyorum....!!!!....
Mustafa Denizli bu kulübe dönemez daha! o yorumculuk yapsın, yada olmadı Fatih Terim bırakınca o gecer milli takıma !
Ümit Davala'nın yardımcılığa getirilmesi çok akıllı bir hamle olmuş bence .. ;)
Şuan da genç oyuncu piyasasına hakim Ümit Davala'nın yardımcı olarak getirilmesi büyük iş...
Ü.Davala'da A.Avcı gibi gençleri kendi takımına toplayabilir...
Ümit Davala'nın adını söyleyinceye kadar Ümit Davala olduğunu farketmedim ne kadar çok değişmiş.:D ama takımımızın başına getirilmesi akıllı bir hamle.Sonuçta genç oyuncuları çok iyi tanıyor.
Ümit Davala seçimi iyi olmuş.Skibbe'nin Türkiye alışma sürecinde katkısı olacaktır..
Skibbe: İlk kupamı Galatasaray'da kaldıracağım...
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe ilk kez basın önüne çıktı. Adnan Sezgin ile beraber imza törenine katılan Michael Skibbe Galatasaray'ın kendi kariyeri açısından çok önemli bir kulüp olduğunu ve kariyerindeki ilk kupayı G.Saray'da kaldıracağını söyledi.
"H.ŞÜKÜR'ÜN YERİNE BİR FUTBOLCUYA İHTİYACIMIZ VAR"
G.Saray'ın yeni teknik direktörü Skibbe Bayer Leverkusen'den neden ayrıldığı şeklinde soruya "Geçen sezon kampımızı Antalya Belek'te yapmış ve hoş vakit geçirmiştik. Aynı zamanda UEFA'da da Galatasaray ile eşleşmiştik. G.Saray'dan sonra Zenit'e elendik. İyi bir performans göstermiştik ama sakatlıklar ve gençlerin yorulmasıyla ligde istenileni veremedik. Avrupa Kupaları'na katılma başarısı gösteremedik. G.Saray'da iyi futbolcular da var. Bazıları beni heyecanlandırıyor Arda, Servet ve M.Topal gibi. G.Saray büyük bir camia. Burası benim kariyerim açısından çok önemli olacak. B.Dortmund'dan arkadaşımla beraber elimizden geleni yapacağız. Ümit Davala da bizimle beraber olacak. O da çok kariyerli bir isim" şeklinde cevap verirken Hakan Şükür hakkında ise "Hakan Şükür çok iyi bir futbolcu. Galatasaray adına çok iyi işler yapmış çok büyük bir kariyere sahip bir futbolcu. Ben Hakan'ı çok seviyorum. Fakat kontratı bitti. Onun yerine oynatabileceğimiz bir futbolcuya ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.
"DEFANSA DA TAKVİYE YAPILACAK"
Genç teknik adam takıma mutlaka takviye yapacaklarını söylerken "Takımımızı güçlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Hedeflerimizi geliştirmek için buna ihtiyacımız var. Bu bizim aile içerisinde verdiğimiz kararlar doğrultusunda olacak" dedi. Hakan Şükür'ün yerine mutlaka bir takviye yapacaklarını belirten Alman teknik adam defansa da takviye istediğini söyledi.
Skibbe Lincoln'un çok iyi bir oyuncu olduğuna değinirken Arda hakkında şöyle konuştu: "Arda çok iyi yetenek. Onun gibi bir fubolcunun kadrodmda olmasından doayı çok mutluyum. Takımın ilerlemesinde çok büyük bir pay sahibi. Önümüzdeki sneler için çok önemli bir rol oynayacak"
"SERVET ULUSLARARASI SEVİYEDE BİR FUTBOLCU"
"Servet Leverkusen'deyken benim dikkatimi çekmişti. Gerçekten çok kaliteli uluslararası seviyede bir futbolcu. Servet'in yanındaki oyuncular Hakan Balta ve Emre Güngör de daha da tecrübe kazanarak daha iyi konuma gelecekler" açıklamasını yapan Skibbe ilk kupayı da G.Saray'da kazanacağını söyledi.
Skibbe UEFA Kupası'nda G.Saray'ı çok iyi incelediğini ve bu yüzden yakından tanıdığını belirtirken G.Saray'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi. Yurt dışındaki ilk görevini yapacağını da söyleyen Skibbe bunun kendisi için iyi bir sınav olacağını sözlerine ekledi.
"ÜMİT DAVALA GERİ DÖNDÜ"
Törende konuşan Adnan Sezgin ise Ümit Davala'nın yeniden yuvaya döndüğünü açıklarken milli futbolcular hariç 25 Haziran'da toplanacaklarını belirti. Cevat Güler ve Nezihi Boloğlu'nun da aynı şekilde teknik kadroda göreve devam edeceklerini ifade eden Adnan Sezgin kamp programı hakkında şöyle konuştu: "Nonda ayın 6'sında bize katılacak. Onun dışında umarım millilerimiz sonuna kadar gider. Ayın 10'unda Duisbug'a gideceğiz. 26'sına kadar orada olacağız. Döndükten sonra da 3 hazırlık maçı yapmak istiyoruz. 13 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi elemesinden önce resmi maç olmadığı için hazırlık maçlarına önem vereceğiz. Bu bağlamda yeni bir başlangıç herkes için hayırlı olur. Geçen seneki heyetten Cevat ve Nezihi hoca aynan göreve devam edecekler" Adnan Sezgin Arda için kulübe herhangi bir resmi teklif gelmediğini de sözlerine ekledi. Adnan Sezgin bu tarz transfer haberleri hakkında da medya mensuplarını uyardı.
İyi bir ekip kuruldu..
Boekamp Tanıyalım:D
http://www.galatasaray.org/images/ha...DSC_6756_b.jpg
Teknik direktörümüz Michael Skibbe’nin yardımcıları belirlendi. 2008-2009 sezonunda Edwin Boekamp ile Ümit Davala, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı antrenörleri olarak göreve getirildiler.
Son olarak Borussia Dortmund Altyapı Koordinatörü olarak çalışan Edwin Boekamp, 1987’den beri Almanya 1. Ligi Bundesliga’da sayısız oyuncu yetiştirirken Lars Ricken ve David Odonkor gibi yıldızları futbol dünyasına kazandırdı. Boekamp’ın transferi bu nedenle Almanya’da da hayli ses getirdi. Bundesliga resmi sitesinde çıkan haberde, ünlü antrenörün Dortmund’la olan sözleşmesini feshedip Galatasaray’ı tercih ettiği vurgulanırken, “Futbol öğretmeni Boekamp, İstanbul’da coşkulu bir taraftarla karşılaşacak” denildi.
Hepimiz skibbe gelince üzüldük ama suan inanılmaz bir ekip kuruldu..Quote:
Davala hakkında bir abimiz çok güzel şey yazdı;)
Gel" denildiğinde, Ümit Milli Takım teknik direktörlüğünü bırakıp, koşa koşa Galatasaray’a hizmet etmek için gelmiştir.
"Ben yardımcı olamam, benim hedeflerim var" diyenlere güzel bir amatör spor ADAMI! örneği vermiştir.
Hoşgeldin Ümit Davala
Ricken hala Dortmund da sürünüyor mu ya?