Çok kaliteli bir transfer. :)
Printable View
Çok kaliteli bir transfer. :)
Ucakta gelio galiba resmini eklemis instagrama. Forma ustunde
Öte yandan bazı dedikodular daha var 1-2 gün içinde yerli bir oyuncuyla daha anlaşılacağı yönünde.
Beşiktaş, 1 yıllığına kiraladığı Dentinho'ya 1 milyon 800 bin euro ücret ödeneceğini borsaya bildirdi.
Konuyla ilgili olarak kulübümüzden Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na şu açıklama yapıldı:
Futbolcu Bruno Ferreira Bonfim(DENTİNHO) ile anlaşma şartları aşağıdaki şekildedir.
- 2012-2013 sezonu için futbolcuya net avro600,000.00(altı yüz bin euro)ödenecektir.
-2013-2014 sezonu için ise futbolcuya net avro1,200,000.00( bir milyon iki yüz bin euro) 10 eşit taksit halinde ödenecektir. Ancak, 1 Ocak 2014 tarihinde Shakhtar Donetsk Futbol Kulübüne geri dönmesi halinde son 5 aylık ödeme yapılmayacaktır.
-2012-2013 ve 2013-2014 sezonu için futbolcu 15 maça ilk 11'de çıkarsa 100,000avro( yüz bin euro) ilave ücret ödenecektir. 15 maça ilk 11 olarak çıkmayıp kadroda bulunursa 50,000avro (elli bin euro)ödenecektir.Futbolcu 25 maça ilk 11'de çıkarsa ek olarak 100,000avro(yüz bin euro) daha ödenecektir. 25 maça ilk 11 olarak çıkmayıp kadroda bulunursa ek olarak 50,000avro (elli bin euro) ödenecektir.Toplamında futbolcuya maksimum 200,000avro( iki yüz bin euro) maç başı ödeme yapılacaktır.
Kaynak :Karakartal.com
Veysel Sarı'da Serdar Kurtuluş gibi sağ bekte ve ortada oynayabiliyor, şu an için bize Serdar'dan daha çok iş yapar.
Hayırlı olsun arkadaşlar formunu yakalarsa çok iyi bir futbolcu.
Biraz şişmanlamış gördüm sanki yada resimden öyle görünüyor umarım hazır gelir.
Veysel Sarı joker tipli oyuncu, sağ bek, ön libero hatta savunma bile oynayabilir. Keşke alabilsek.
Beşiktaş'ın yeni transferi Brezilyalı futbolcu Dentinho, siyah-beyazlıların Spor Toto Süper Lig'de 27 Ocak Pazar günü Galatasaray'la oynayacağı derbi maçta forma giymek istediğini söyledi.
Futbol komitesi başkanı Tamer Kıran ve futbol takımı idari direktörü Semih Usta ile Ukrayna'da gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Beşiktaş'a transferi gerçekleşen Dentinho, siyah-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, takımda daha önce forma giymiş Brezilyalı oyunculardan bilgi aldığını belirterek, ''İstanbul'da yaşamış olan arkadaşlarımdan çok iyi referans aldım. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum'' dedi.
Hafta sonu Galatasaray ile oynanacak derbi maçta forma giymeyi çok arzu ettiğini kaydeden Brezilyalı futbolcu, ''Özellikle taraftarların son iki gündür bana olan ilgisinden çok memnun oldum. Beşiktaş'ta oynayacağım için çok mutluyum'' ifadelerini kullandı
O nasıl bir opsiyondur yahu 9 milyon Euro :) El yakar vallahi. Hayırlı olsun inanılmaz rahatladım. Bu arada ben gündemi takip edemedim Antalya'ya geldiğimden dolayı. Veysel'le mi ilgileniyoruz?
Biz ilgileniyoruz da yönetim de ilgileniyor mu bilmiyorum :D
Bu arada Uğur Boral'ın sözleşmesinin feshetildiği dedikoduları var ama ne kadar doğru...
Ama yerli bir transfer daha yapılacakmış YYKAD (yönetime yakın kaynaklardan alınan duyumlar)'a göre :)
Bu YYKAD zaten baya meşhur oldu her kulüp kullanıyor artık :D
Uçakta fotoğraf çektirmek moda olmuş haberimiz yok yahu:p
Güzel transfer olmuş.Dentinho yetenekli adamdır Lucescu bulduğuna göre FM'den de biliyoruz. Bakalım ne kadar katkı yapacak:)
Yıllık ücreti de öğrendim, iyice rahatladım. Çok makul bir maaş bence. Yerli transferin de, muhakkak defansif olması lazım. Veysel, Serdar ya da Aykut Demir... Hangisi olursa olsun kabulümdür. :)
Bu arada;
Forvet: Sinan ve Dentinho
Sol bek: Gökhan Süzen
Biz; sağ bek, defansif orta saha ve stoper de alamayız abi! Mehmet Akgün, Veli ve Escude kulübede beklerler sıralarını!
(r)
7 numara Dentinho. D7 :D
aykut demir ilac olur ilac. veysel sarı mahmut tekdemir yada serdar kurtuluş gibi birkac mevkide oynayabilecek oyuncuya ihtiyacımız var umarım aykut demir olur digerlerine göre daha diri bir oyuncu bana göre..
Biz Serdar Kurtuluş'u neden sattık bilen var mı?
7 Dentinho yazmışlar hemen yalnız. :D
Gs macında oynucakmı acaba ?
Bugün Sağlık kontrolünden geçip yarın antrenmanlara başlayacakmış. Muhtemelen GS maçında ilk 18'e alırlar Dentinho'yu.
Sag bek verip solbek almakta gayet mantıylıymıs sanırım o zamanda sol bekte ıbrahım uzulmez vardı ne biçim bı yonetımımız varmıs.
Sinan Engin Serdar Kurtuluş'un Gaziantepspor'a verildiği dönemde kulüpte değildi. Mustafa Denizli'nin kendisini istememesi sebebiyle Ertuğrul Sağlam ile birlikte ayrılmışlardı. Tabi Ertuğrul Sağlam,Sinan Engin döneminde yapılan transferlerinde %75'i menajer önerisiyle yapılan transferlerdi. Diatta,Gordon ve Higuain transferleri hep patlamıştı. Hatır,gönül diyerek sekiz yıldır koca kulüp yönetildi.
Alacaksak turk bir defans ve defansif ortasaha alalim Sivok seneye gider diye dusunuyorum
Valla benim istediğim ve içimden gelen tek isim Veysel Sarı. Gelecek sanki :D
Kaynağa inanmıyorum ama haberin gerçekleşmesini istediğim için ekliyorum :)Quote:
Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, futbolcuları Musa Nizam ve Ömer Şişmanoğlu için Beşiktaş Kulübü ile görüştüklerini açıkladı.
Akıncıoğlu, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
Beşiktaş Kulübü'nün Musa Nizam ve Ömer Şişmanoğlu ile ilgilendiğini dile getiren Akıncıoğlu; " Şu anda yurt dışındayım. Musa Nizam'a bir çok kulüp talip olmuş durumda. Beşiktaş Kulübü'de bunlardan birtanesi. Yurt dışından yarın döneceğim ve Beşiktaş Kulübü ile bir görüşme gerçekleştireceğiz. Ömer Şişmanoğlu'da satın alma opsiyonu ile bizde bulunmaktadır. Dolayısıyla onunla ilgili tasarrufumuz şu anda söz konusu değil. Beşiktaş Kulübü'nün de Ömer ile ilgili girişimleri var ama kadromuzda tutmak istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Batuhan'ın sözleşmesi feshedilecek diye bir haber vardı bir ara Batu yollanıp Ömer gelirse muhteşem olur ancak Musa Nizam için emin değilim.
Ömer cidden çok kaliteli bir oyuncu beşiktaşa gelirse kesinlikle büyük katkı sağlar
DENTHINHO SÖZLEŞME İMZALIYOR (CANLI İZLEYİN)
http://www.ntvspor.net/canliyayin
Ömer çok iyi alternatif olur, gelmesini isterim. Kayserispor en az 3-4 Milyon ister bu adam için.