yaa yok bizim yurtta uyuyan olmuyo :D sabah 4 gibi bütün yurt kahv6 yapmaya gidiyoruz :n: 26 kişi birden gece 4te kahv6ya :n:
Printable View
yaa yok bizim yurtta uyuyan olmuyo :D sabah 4 gibi bütün yurt kahv6 yapmaya gidiyoruz :n: 26 kişi birden gece 4te kahv6ya :n:
abi karışık derken kız-erkek karışık demiştim ama.. :D
Bir zamanlar uzun bir dönem ben de kalmıştım yurtta. Hep erkek hep erkek sıkıyordu bazen ama yine de eğlenceli oluyordu be.:D
:ahheskigünlerahhsmile:
Sizin muhabbetinize doyum olmaz ama az biraz ödevim var, onları çizeyim sonra da yatarım, hadi iyi geceler, kalın sağlıcakla.
yaa tamam oğuz anladm tam yazıodm :n: biraz geç oldu senin mesajı okumamda :n:
yok karışık değilde reis biz öyle boş adam değiliz ya :D hepsi 1. seneleri benden tırsıyolar öylee bir düşünce varsa bile bana karşı olmuyo :D
Ohoo çocukları gönderdik sen gidiyorsun mr.seko olmuyor ama..
valla olmuyo böyle yaa çocuklar yatağa büyükler Guşluğa duyurusu bile yapacaktık ama hayallerimizi yıktın :(
Ne yapalım geçen hafta derse gitmedim "-" almışımdır, yarın da yapmazsam finalde bu hoca bir yerlerimi terletir sözlü sınavda, en iyisi yapmak.:D
Gİt sen git benim zaten rahat bütün hafta boşm artk dersleri bitirdm bgun :n: sanaaaa boll şans ve sabır diliyorm :D
Aynen bende bizde ismaille kendimize yeni bir yol arkadaşı ararız..
Oğuz kaldık başbaşa yahu Okey atalımmı :D ?
Beni gören yok (:
Okey pek sevmem yaa batak atalım dicemde internet çok kötü..Kaldırmaz herhalde..başka yerden otlanıyoruz çok yavaş..
Aygünmü o seslenen :D
(: Siz ben yokmuşum gibi davranın :p Varlığımda yokluğumda hissedilmiyo nasılsa :p
Aygün şimdi kalıp seni sinir etmek isterdm ama diğer odaya geçiyorm Batak partisi var yine :D Guşlukta görüşürüz :p
Ben de yatayım artık. İyi geceler.
Kendimle başbaşa devam ediyorum..Aygün sen kafeyikapat ben guşluğu açarım..
İsmail abi sinir olmam ben bu akşam sen ne yaparsan yap.:)
Anlaştık Oğuz abi.00.01'de açmazsan Guşluğu ben açarım ona göre :p
Aygün muhabbetine doyum olmuyor valla konuşsana oğlum azcık..:D
Konuşasım yok be abi :) Siz konuşun ben takip ederim (:
Siz derken??
Konuyu 5 kişi okuyo ama tık yok onlarda da :p Sen takıl abi tek başına :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir gün daha bitti...
Hadi Kafe kapan artık.
Açıcam diyosun açmıyosun olmuyo ama Oğuz abi :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi geceler ben yatıyorum.
Yemek yiyodum unutmuşum..
günaydınlar :).
Ters tepmez İsmail neden ters tepsin Emre demen, sonuçta adım Emre, Hayri falan dersen tepebilir ama. :) Yoksa abi demeye gerek yok. Hatta sadece sen değil abi demek istemeyen herkes demeyebilir kasmayınız yani. :D
Bu vesile ile kafeyi açıyor dün gece benden habersiz muhabbet çeviren bütün arkadaşları kınıyorum teker teker...
Selamlar..
Emre diycem artık ben :D
Selamlar TSI cafesi :)
Selam kafe ne var ne yok çay kahve bir ihtiyacın var mı?