benim bildiğim bir oyuncu bir sezonda 2 takımdan fazla takım değiştiremiyor sedece wolfsburga gidebilir
Printable View
Misimovic şu an G.Saray'da kiralık görünümünde. GS kalan taksitleri ödemezse sezon sonu geri dönecek diye biliyorum. Öderse kendi futbolcusu olacak, ama ödemeyeceği için öyle bir ihtimal yok. :) Bence GS'ye bir kaleci, bir sağ bek, bir sol bek, mevcut kadrodan 1-2 tanesi hariç hepsini yollayıp en az 2 tane orta saha, bir kanat, bir de forvet şart; ama bunların hepsi 11'de oynayacak düzeyde olmalı. Ayrıca Ali Turan, Gökhan Zan ve Servet'ten ikisi gider tahminim, o yüzden en az 1-2 tane defans transferi de gerekecektir.
Sen naptın yahu :D Biz galatasaray ı kapatalım baştan açalım bari. Sol bek hakan balta , insua , çağlar var. Sen sol bek diyorsun. orta saha evet haklısın düzenlenmeli. Kanat olarak gençlerle idare ederiz yoksa takım düzeni bozulur. Aydın,serdar,arda,kewell,pino idare edilebilir bence.
Sen takımından ve saydığın adamlardan memnunsan benim fazla söyleyecek bir şeyim yok o zaman. 3 senedir bu adamlarla oynuyorsunuz da ne oluyor, hal ve durum ortada değil mi? Tek tek saymaya gerek yok, ama senin verdiğin isimler üzerine konuşmak gerekirse Hakan Balta milli takımın bankosuyken şimdi yedek bile değil, İnsua kiralık geldi ve sezon sonu dönecek, Çağlar da sizde ancak yedek durur. Aydın, Serdar ikilisi idare falan edilmez, ikisi de yedeğin yedeği olur anca, Kewell ya sakat ya formsuz ve sözleşmesi bitecek zaten. Tekrar yenileyeceklerini sanmam. Geriye bir tek Arda ve Pino kalıyor, o 2 futbolcu da nereye kadar. :)
Takımın mali dengesi var arkadaşlar ayrıca uyum sorunu dene bir olay daha var. Böyle köklü bir değişiklikten sonra bunların idare edilmesi var. Bence bu ülke ve yönetim böyle bir değişikliiği kaldıramaz . Bu sözler ancak lafta kalır .Gerçekçi olmak gerekirse sizin sözleriniz sanal bir yorum kalacaktır :)
Bütün takım değilde bir 5-10 kişi yer değiştirecek gibi.Devre arasımı olur sezon sonumu olur bir dahaki sezon mu olur orasını bilemem.
Ayrıca bende tüm takımın baştan aşağı değişmesi taraftarıyım.2006-2007 sezonu bittiğinde geniş bir revizyon olmuştu.Lincoln Linderoth Nonda gibi oyuncular gelmiş İliç Mondi falan gitmişti.Bu sezon sonu aynısını yapsak hiçbişey kaybetmeyiz.Yeterki iyi oyunculardan kurulu bir kadro olsun
Yabancı sınırı denilen bir şey var onu aşamayız tabii ki de, ancak gereksiz o kadar yerli var ki. Bunlar ocakta halledilecek şeyler değil. Ocakta bu kadar masrafa girmeye gerek yok elinden geldiğince kör topal ilerletmek lazım takımı. Tabii ki orta sahaya ve forvete birkaç transfer şart. Onun dışında yeni sezonda büyük bir revizyon olacağını düşünüyorum. Elano gibi adamları 3e satarak ocakta revizyon yapacaksak hiç yapmayalım daha iyi.
Trabzon bir sezonda 24 adam almış, ardından bir iki transfer yaparak mevcut kadroyu takviye etmişti. Şimdi durumları ortada, bir iki sene tökezlediler ama hem genç hem de çok kaliteli bir kadro kurdular.
Baptista ve Robert Pires haberleri çıkmadımı daha?
O zaman Marcelo Gallardo ve Emana haberleri çıkar. Alıştık hep aynı isimleri duymaya. Çocukluğumuz geçti neredeyse bu isimlerle.
(Dipnot : Yanlışlık olursa özür dilerim. Rosicky ve Adrian Mutu haberlerinin çıkmasıda yakındır. Bir de Premier Lig'den Everton , Totenham ve M.City takımlarından 1 oyuncu ismi daha ortaya atılacaktır her sene olduğu gibi)
Bize boğa gibi sağlam, kartal gibi yırtıcı, çita gibi hızlı, çocuk gibi masum bir futbolcu lazım.
Emenike'yi tarif ediyor :) masum olmasa da sempatik bir tarafı var tabii :D
Emenike Fenerliymis galiba :D
Bu takima kesinlikle revizyon sart özellikle kaliteli yerli oyuncu almamiz lazim gurbetcilere önem vermeliyiz.
Valla Twitter'da denk geldim aksam Fb'liymis falan yazdilar bilmiyorum tam :)
Yok bunlari biliyorum da bugün mactan sonra biseyler demis sanirim :D
Başkan bize onu al!
Galatasaraylı taraftarlar maçın devre arasında Başkan Polat’a, “Başkan, O'nu al bize” diye seslendi. Polat, 'alacağım' dedi ancak..
Galatasaraylı taraftarlar maçın devre arasında Başkan Adnan Polat’a, “Başkan, Yekta’yı al bize” diye seslendi. Polat ilginç transfer isteğine, “Alacağım, fakat başkanı bırakmıyor ki” yanıtını vererek, Hasan Hilmi Öksüz’ü işaret etti.
Kasımpaşa - Galatasaray karşılaşmasının devre arasında sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Adnan Polat ile taraftarlar arasında dikkat çekici bir diyalog gerçekleşti.
Galatasaray Başkanı Adnan Polat sigara içmek için protokol tribününden ayrılırken, bazı taraftarlar, “Başkan Yekta’yı al bize” diye bağırdı. Bir an duraklayan Polat bu ilginç transfer isteğine, “Alacağım, ama başkanı vermiyor ki” diye karşılık vererek, Kasımpaşa Başkanı Hasan Hilmi Öksüz’ü adres gösterdi.
Galatasaray’ın, bir süredir Trabzonspor’un da transfer listesinde yer alan Kasımpaşa’nın başarılı oyuncusu Yekta Kurtuluş için resmi girişimde bulunduğu, ancak lacivert-beyazlı kulüpten olumsuz yanıt aldığı ifade edildi.
Milliyet.
Paşa Yekta'nın turşusunumu kuracak ne zaten küme düşecekler versinler işte bize :D
Polat la bi konuşsam ben ne oyuncular aldırırım Fm den :n:
Cimbom pazarlıklara başladı!
06.12.2010 10:32:26 Adnan Sezgin ve Becali, Stancu ve Torje için masaya oturdu.
Hagi'nin istediği 2 Rumen oyuncu için 1 saatlik pazarlık yapıldı.
http://img5.mynet.com/spr4/polat-sez...-29752_501.jpg
Yer: Taksim Hyatt Otel
Mekan: Spazyo Restaurant
Saat: 22.00
Sportif direktör Adnan Sezgin, ünlü menajer ve Hagi'nin yakın dostu Becali ile Kasımpaşa maçı sonrası buluştu. Perşembe günü Romanya'da yayın yapan Digispor TV'sine, "Alexe'yi bilmiyorum ancak, Hagi'nin Stancu ve Torje'yi takip ettiğini biliyorum" diyen Becali, Sezgin ile iki futbolcunun transferi için resmen pazarlık masasına oturdu.
Transferden sorumlu Adnan Sezgin, forvetteki sıkıntıyı 23 yaşındaki Stancu ile çözmek isterken, 1 saatlik pazarlıkta bu oyuncunun yanı sıra Dinamo Bükreşli Torje de masaya yatırıldı. Torje için Becali, "Torje, Romanya'da en dikkat çeken futbolcu. Elinizi çabuk tutmalısınız. Çünkü onu Alman kulüpleri de çok istiyor" ifadesini kullandı.
G.Saray'ın Rumen futbolunun gözde gençlerinin transferini 5 milyon Euro'ya bitirmeyi planladığı öğrenildi
Nette bi sitede gördüm Stancuyla ve takimiyla anlasildi yaziyor da beklemek lazim.
Hagi geldi ya Rumen futbolcular dolar tekrar Galatasaray'a.
Şahin'i de alsınlar Yekta'yla beraber alabilirlerse :)
Tv8 e göre Ibricic Istanbul'da
tv8 son dakika verdi..İbricic İstanbulla gelmiş..
İbricic gelirr ise misimovicde kazanılabilir aslında..Tek forvet arkalarıda ibricic-misimovic mesela,Neyse bakalım neler olacak..
Ibricic Attacking midfielder degilmi ? Misimovic gider ozaman :)
2010-2011 performansında Transfermark'a göre;
Bu yıl Avrupa kupalarıda dahil olmak üzere..
31 maçta 10 gol 11 asist yapmış...
Sercan ve Volkan Sen icin temasa gecmis GS , su anda hali hazirdi ilk 11 de oyniyan 3-4 oyuncu + para teklif etmis GS Lig TV'de dun gece Sansal Buyuka'nin dedigine gore
Allah korusun.Sercan da Volkan Şen de uzak dursun mümkünse.