Sanmıyorum.İstemese gitmezdi.Menejeremi kalmış o iş?
Printable View
Sanmıyorum.İstemese gitmezdi.Menejeremi kalmış o iş?
ah sen yokmsun..gözleri kör eden para..
Robinho mutlaka ayrilacakti Real Madrid´ten.Orada cok mutsuzdu,transferin son gününde City iyi para verince gitti de oraya.Yok,Real Madrid´te kalsaydi oynayamazdi orada.
Menajerin de hata yok aslinda,Real birakmiyordu onu,bakti yöneticiler Robinho cok isteksiz,takimda kalmak istemiyor,onu iyi para veren City´e verdiler.Daha önceden onu yollamak isteselerdi menajeri onu Chelsea aldirirdi.
Chelsea Real Madrid'in istediği parayı verseydi Robinho Chelsea'ye gidecekti.Sanırım Robinho Chelsea'nin kendisinde ısrarcı olmamasını menajerinin iş koparıcı bir menajer olmamasına bağlıyor.
Sercan Manchester'a mı?
İspanyol medyası, Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım ile Manchester United'ın ilgilendiğini iddia ediyor...
Bursaspor'un 18 yaşındaki forveti Sercan Yıldırım, iki sezonda Süper Lig'de oynadığı 18 maçta 5 gole imza attı.
Fakat asıl dikkat çeken, genç oyuncunun bu sezonki performansı oldu. Ligde şu ana kadar 4 gol atan Sercan, gol krallığı yarışında liderlikte bulunuyor.
Bu formuyla gelecek vadeden Sercan'ın, Manchester United'ın gündemine girdiği iddia ediliyor.
İspanyol basınına göre, ileriye yatırım yapmak isteyen İngiliz devi, genç golcünün ailesi ve kulübüyle temasa geçti.
Konuyla ilgili görüşleri alınan Sercan'ın, bu kadar büyük bir takımın ilgisi karşısında söylenecek çok fazla şey olmadığını belirttiği bildirildi.
Oyuncunun olası transferiyle ilgili ücretin 5 milyon pound civarında olduğu tahmin ediliyor.
Kaynak:Goal.com
Tristan, West Ham'de
Bir dönem Deportivo'da fırtınalar estiren Diego Tristan'ın West Ham tarafından deneneceği açıklandı.
West Ham United, Deportivo la Coruna'nın eski golcüsü Diego Tristan'ı denemeye karar verdi.
32 yaşındaki İspanyol golcü, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Livorno'dan ayrıldıktan sonra yeni bir kulüple anlaşamamıştı.
Kulübün menajeri Gianfranco Zola'nın, Tristan'a eski günlerine geri dönme ihtimalini göz önüne alarak bir şans verdiği öğrenildi. Deportivo, 2001-2002 sezonunu La Liga'da 2. sırada bitirdiğinde Diego Tristan 21 golle gol kralı olmuştu.
Başarısız bir Mallorca macerasından sonra Tristan için Livorno günleri de iyi geçmemiş ve 20 maçta sadece bir gol kaydedebilmişti.
keşke gitse ama o kadar kolay değil bu işler
Bence giderse çok iyi olur....Unutmadan kaynak goal.com balon olma ihtimali çok yüksek değil bence...
Çalışma İzni Alamaz :p :D Ama Giderse Süper Olur :)
manchester olmasada avrupanın anadolu klüplerinden birine olası transferi sözkonusu olabilir.5 milyon poun kimse vermez hayal.
Çalışma izni alır, Ümit Milli takımda oynuyor.. Gitmesini isterim ama başlığı görünce yok artık daha neler demedim değil..
Olabilir bence...
Manchester United beni istedi
Basına Avrupa kulüplerinin seninle ilgilendiği yolunda haberler yansıdı. En ciddi teklifi hangi kulüp getirdi?
Manchester United aileme ve eski başkanımız Levent Kızıl'a teklifini iletti. Bunun yanı sıra Bursaspor'la benim transferim konusunda temas kuran başka kulüpler de oldu.
Bu teklif 2 sene önce Sercan 16 yaşındayken gerçekleşmiş ve Sercan o zamanlarda Bursaspor A Takımında bile değildi.
Yazının bir bölümü
Hedeflerin neler?
Önce Bursaspor'a uzun süre hizmet etmem gerekiyor. Beni bu kulüp yetiştirdi, buranın ekmeğini yedim. Bursaspor sonrası hedef Avrupa. Yavaş yavaş ilerlemekte fayda var. Hemen Avrupa'ya gitmenin yararı olmayacağını düşünüyorum.
Hiçbir faydası olmaz bence
hey gidi günler hey..zamanında ne adamdı.estirirdi..şimdi de kurmuş bir yaprak gibi rüzgar nereye estirirse oraya gidiyor..
Beni transfer etseler daha yararli olurdum :D
Turk futbolcularin Ingilterede calisma izni almasi kolay ;)
Gidebiliyorken gitsin orda oynamasa bile beraber antremana çıkacağı oyuncular dünyanın en iyilerinden bunun sayesinde kendisini çok geliştirebilir
sercan cok yeteneklı oyuncu ıns ılerde omnu en ıyı yerlerde goruruz ancak sımdı manu onu alırmı bılmem
Gitse kendisi için iyi olur. Ancak gitmese tüm Turkcell Süper Lig için faydalı olur çünkü ligimize renk katacak forvetlerden biri kendisi.
ManU ya degilde Arsenal'e giderse cok büyük golcü olur. İnşAllah hedeflerine ulasır.
Tam Sahadaki röportaja göre yazmışlardır kesin
Sercan yetenekli bir gencimiz ve kendisini ileride Avrupa'da en iyi şekilde temsil ederken görmek bizi dahada gururlandıracaktır.Bu yeteneğinin büyük kulüplerin dikkatini çekmiş olmasıda güzel.Hayırlısı olur inşallah..
Umarım İstanbul'a ugramadan Avrupa'ya gider ..
Ferguson: "İngiltere Rooney olmadan da yapabilir"
Manchester United teknik direktörü Alex Ferguson'a göre, İngiltere menajeri Capello, bir sonraki maçta Rooney'i kullanmamalı.
Hafta içi oynanan Aalborg maçında ayak bileğinden sakatlanan Rooney, gelecek cumartesi Kazakistan ile oynanacak maç için İngiltere kadrosuna davet edildi.
Daily Star'a konuşan Ferguson, "Eğer onu bir maçta oynatmaya karar verip cumartesi günü kullanmazlarsa, bu benimle ilgili bir konu değil" dedi.
"Rooney'nin milli takıma gitmesiyle ilgili bir sorunum yok"
"Cumartesi gününe hazır olamasa bile, İngiltere iki maçı da kazanabilecek kadar güçlü"
"Karar artık Fabio'nun. Oyuncunun gelişimine göre, oynatıp oynatmayacağını o belirleyecek. İki durumda da maçların kazanılacağını düşünüyorum. Rooney'siz de idare edebilirler":confused:
Alonso ayrılmak istemiyor
Liverpool’un orta saha oyuncusu takımda kalmak istediğini ama sezon başında takımın kendisine davranış biçimini uygun bulmadığını belirtti.
Sezon başında Juventus, Arsenal, Aston Villa gibi takımların ilgilendiği oyuncu takımından ayrılmamıştı. Yetenekli oyuncu Liverpool’dan ayrılmayı istemediğini belirtti.
Geçirdiği sürecin kendisini olumsuz yönde etkilemesine izin vermeyeceğini belirten Alonso “Bana nasıl davranıldığını düşünmek istemiyorum. Yeni sezonda her şeyi geride bırakıp önümüze bakmalıyız. Kulübünüz sizi istemiyorsa bir futbolcu olarak yapabileceğiniz fazla bir şey olmuyor. Kendinizi böyle bir durumun dışında tutmanız o kadar da kolay olmuyor ama bu tip hadiseler futbolun içinde olan hadiselerdir. Önemli olan şuan takımda yer bulabilmem. “ dedi.
Liverpool sezona iyi bir başlangıç yaparken İspanyol oyuncu bu çıkışı devam edip birçok başarıya imza atabilecek kalitede bir takım olduklarını belirtti. Alonso “Takımla taraftar arasında çok güçlü bir bağ var. Takımın kalitesi ortada ama sezonun başından ileriye dönük konuşurken temkinli olmalıyız. Baskının farkındayız istenen başarının elde edilmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
Manchester City'nin yıldız oyuncusu Robinho, taraftarların kendisine inanılmaz ilgi gösterdiğini ve bu yüzden tanrı gibi hissettiğini belirtti.
Brezilyalı golcü Robinho, Manchester City taraftarlarının kendisine tanrı gibi taptığını belirtti.
32.5 milyon pound karşılığında Real Madrid'den transfer edilen Robinho, bir ayda oynadığı beş maçta iki gol atma başarısı gösterdi.
Yıldız oyuncu şunları söyledi: "İnsanlar beni sokakta tanımadan yanımdan geçmiyor. Bana son derece sıcak ve ilgililer. Bana harika şeyler söylüyorlar. Bunlar bir futbolcuyu motive edecek cinsten iltifatlar. Henüz hiç bir şey yapmadım ama Manchester'da tanrı gibiyim. Bu ilginin karşılığını City formasıyla gol atmaya devam ederek vereceğim."