Ben Kazım'in 5 büyüklerden biriyle anlaşacağını düşünüyorum tekrar. Büyük ihtimal Galatasaray olur bu takım.
Printable View
Ben Kazım'in 5 büyüklerden biriyle anlaşacağını düşünüyorum tekrar. Büyük ihtimal Galatasaray olur bu takım.
Berkin, Anıl ve Cem oynasın daha fazla şey kaybetmeyiz, en azından kaybettiğimiz puanlara rağmen gelecekte izleyeceğimiz yeni futbolcular beklentisinde olabiliriz.
Bu arada, İlkay ve Mehmet Ekici'nin alınması düşünülüyorsa, ne pahasına olursa olsun, borç alıp bir şey yapıp edip alınmalı. Yeter ki gelsinler.
Tunay Torun ve Taner Taşçı haberleri de var.
Ne yapilip edilip kaliteli gurbetcileri almak sart ayrica bildigim kadariyla Erdal Keser milli takim icin gurbetcileri izliyor ondan faydalanmak lazim.
"ANCAK OYNATARAK SATABİLİRLER!"
İstanbulspor' da birlikte çalıştığı G.Saray Sportif Direktörü Adnan Sezgin ile de görüştüğünü belirten deneyimli teknik adam, "Bu durumun bana böyle devam etmeyeceğini söyledi. Misimoviç sezon sonuna kadar G.Saray'da kalmak zorunda. Onu iyi fiyata satmaları için oynatmaktan başka çareleri yok" ifadesini kullandı.
-
Misimovic bonservisi ile gelmedi ki satılmaya çalışılsın, o kadar mantıksız olmuş ki Saffet Susic'in bunu söyleme lüksü yok, yalan haber belli ki.
Misimoviç bonservisiyle geldi diye biliyorum ben arkadaşlar, kiralık mı geldi?
Ayrıca gurbetçiler için kesinlikle maddi konuda çekinilmemeli ne gerekiyorsa yapılmalı. Türk asıllı o kadar kaliteli oyuncu bulmak zor. Önce Türk oyuncular iyi olsun, yabancı her şekilde bulunur. 21.45 miydi neydi, o şampiyonluğumuzdaki sezona bakın mesela.
Yönetim 2 milyon euro gibi para vermis ilk taksit icin geri kalani da performansi begenilirse verilcekmis verilmezse Wolfsburg'a geri döncek deniyordu. Bu durumda 2 milyon euroya adam kiralayip kadro disi birakmis oluyoruz. Sonrada 2012 kriterlerinden ekonomiden dem vuruyoruz.
Şuan ki duruma bakıldığında dışardan yabancı oyuncu almak yerine iyi yerli oyuncularla beraber ligimizdeki oyuncuları almakta fayda var.
Hasagiç ve Orhan Şam transferini ben olsam hemen bitirmeye çalışırım.
Ben Orhan Sam'in bize fayda saglayacagini düsünmüyorum bildigim kadariyla stoperden cakma sagbek ki bize böyle bi bek lazim degil bu tip adamlar büyük takimlara geldiklerinde is yapamiyorlar teknik kapasiteleri yetmiyor.
Hasagic'in yerine Antep'in kalecisi alinsa daha iyi olur ama onu birakacaklarini sanmam.Sinan Bolat veya Serdar'dan birini almak en dogrusu olur.
Baros: Galatasaray benim için son duraktır
Baros ayrılmak istedi mi?
Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros'un menajeri Pavel Paska'dan önemli açıklamalar.
Galatasaraylı futbolcu Milan Baros'un menajeri Pavel Paska, Çek futbolcu hakkında basında yer alan haberlere Galatasaray Televizyonu aracılığıyla tepki gösterdi.
Paska, Baros'un Galatasaray'da çok mutlu olduğunu ve futbolu sarı kırmızılı forma
altında bırakmak istediğini belirterek şöyle konuştu:
"Bazı medya organlarında Milan Baros için ağzımdan yazılmış haberler doğru değil. Ben hiç kimseyle böyle bir şey konuşmadım. Türkiye veya başka bir ülkede böyle bir açıklamada bulunmadım. Şu an şoktayım. İnanın bu benim için kesinlikle bir saçmalık.
Bu bir manipülasyon. Bu bilinçli yapılan bir haber. Ben Galatasaray gibi başka büyük kulüplerle de çalışıyorum. 20 yıldır bu işi profesyonel düzeyde yapıyorum. Bugüne kadar böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Bana göre böyle bir durumda bunu yazanlara büyük bir ceza vermek gerekiyor. Sizin hakkınızda böyle bir haber yapılsa, benim yerimde olsanız ne yaparsınız, nasıl bir tepki verirsiniz?
İki gün önce Milan Baros'la görüştüm. Kendisi bana 'Galatasaray'da çok mutluyum. Galatasaray benim için son duraktır. Futbol kariyerimi burada bitirmek istiyorum. Başka bir kulüpte oynamayacağım. Bu ülkede yaşamayı seviyorum. Ailem de benimle aynı görüşte ki bu benim için çok önemlidir' dedi.
20 yıldır üst seviyede profesyonel menajerlik yapıyorum ama böyle bir iftira ve yalanla hiç karşılaşmadım. Yine de böylesi haberler benim ve Milan Baros için inanın önemli değil. Çünkü Baros Galatasaray'ı çok seviyor ve Galatasaray camiası da onu çok seviyor. Bu durumu bu tür haberler değiştirmeyecektir.
Galatasaray'ın şu andaki durumundan bir an önce kurtulmasını, takımın Türk Telekom Arena'da iyi bir başlangıç yakalamasını diliyorum. Umarım Galatasaray'a ileride başka süperstarlar getirebilirim."
Kaynak: Webaslan.com
şaka gibi bir haber.:D
Yaklaşan ara transfer dönemi adına hem yurtiçi hem de yurtdışında transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Beşiktaş'tan Fatih Tekke ve Fenerbahçe'den Kazım Kazım ile anlaştı.
Habertürk'ün verdiği habere göre, Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Kazım ile bir süredir temas halinde olan Galatasaray, kulübünden sonra futbolcuyla da anlaştı.
Milan Baros'un yokluğunda forvet hattında sürekli sorun yaşayan Galatasaray aynı zamanda Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in istemediği Fatih Tekke'yi de büyük ölçüde bitirdi.
Galatasaray iki ezeli rakibinden aldığı bu oyuncular için herhangi bir bedel ödemeyecek.
goal.com
Baros ve Kazım'ın aynı takımda olma ihtimalini düşünemiyorum :D Küfürden geçilmez ortalık :D
Bu adamlar gelirse ertesi gün kulüp binası taşlanır.Florya ateşe verilir.
Kazim büyük ihtimalle Ingiltere gidecek deniyor.
Adnan Sezgin Bradley'i izliyormus su an ve adam bu sezon ilk defa iyi oynuyormus benim de begendigim bir oyuncu umarim takima katariz.
Bradley çok iyi bir oyuncu sezon başındada adı anılıyordu Galatasaray ile..Hemen kapmak lazım onu..
Valla bilmiyorum bende sasirdim ama bu haber dogru galiba :) Ntvsporda da Taner Yalcin ile anlasildigi söyleniyor.
Taner Yalcin orta sahada iki yönlü oynayabiliyor galiba FM'de o tarz bir profili vardı bence iyi bir transfer olur, Bradley ise iyi oyuncu ama görev adamı ekstra bir şey vermez top kapar savaşır ayağa pas yapar Galatasaray Elano'yu sattıkdan sonra Misimovicinde kadro dışı kalmasından dolayı yaratıcı oyuncu eksikliği var bana göre orta saha o tarz bir oyuncu alırlarsa iyi olabilir tabi ara transferde gelicek oyuncudan çok bir şey beklemek hata bana göre.
Bence Bradley aradigimiz tarz Box2Box tabirine uyan iyi bi oyuncu cok macini izlemedim ama Fm profili iyi oldukca tabi bu önemli degil
Simdi farkettim Jem Karacan 2003-04 2004-05 sezonu Gsdeymis :D Bu adami almamiz lazim bence umarim yönetim ilgileniyordur
Bize tam anlamıyla Dempsey gibi bir adam lazım.
Osman Tanburacı'nın yeni yazısı...
http://www.sporx.com/yazarlar/osman_...SXHBQ216800SXQ
Zaten bu şaşalı tarihimiz yüzünden son 10 senedir istediğimiz başarıları yakalayamadık hatta son 5 senedir bitik gibiyiz.Her başarısız olduğumuzda bizim tarihimiz var şu kupaları aldık şunları yaptık diye başarısızlığı örtbas etmeye çalıştık şimdide öle yapmayalım lütfen ve bunun içinden nası çıkabiliriz yöneticilerin halletmesi gerekiyor halledemezlerse onların görevine yapacak insanlar bulunur..
Baris'in kaburgasi catlamis en az 2 ay sahalardan uzak.
Umarım "bir filozof gibi düşünürken" neyi yanlış yaptığını da düşünür bu top oynayamayacağı zaman içinde..
http://img257.imageshack.us/img257/561/yardr.jpg
Henüz teyit edilmemekle beraber Arda Turan'in kadro disi birakildigi devre arasinda da Villarreal'e satilacagi konusuluyor.
Tribündergi
Eğer doğru ise akıllara durgunluk verecek bir olay. Ve gerçekse yarın Galatasaray'ın kapısına dikilmeliyiz. http://twitter.com/tribundergi/status/16216223477932032
Belki bu sene de kalmaliydi ama hem takima hem kendisine zarar veriyor onun icin en iyisi gitmesi.Bi de Liverpool Tottenham ve dünya devleri konusuluyordu ama Arda'nin su anda gidebilecegi kulüp seviyesi budur.
Eğer Arda kadro dışı bırakılıp satılmaya çalışılırsa iddaa ediyorumki çok komik bir rakama gider. Arda kazanır ama Galatasaray kaybeder.
Zaten paralar konusulmustur önceden belki satildi bile.
12 Milyon € A.Madrid ve Villareal Resmi Teklif yapmış Arda'ya.