Ayrıca ilk antreman demişken, Güiza çağırılmasına rağmen ilk antremana katılmamış.
Printable View
Ayrıca ilk antreman demişken, Güiza çağırılmasına rağmen ilk antremana katılmamış.
Bununla ilgili Aykut Kocaman'ın bazı söyledikleri var:
Tam olarak doğru nedir bilmeden net bir şey söylemek istemiyorum Güiza konusunda.Quote:
"İletişim açısından kulüp tarafından bu zaten yapılıyor. En başta söyleyeyim. Gerçeğin bir gün ortaya çıkmak gibi bir durumu var. Dünkü Güiza örneği. İçimizde kalması gereken konuların dışında doğruyu söylemek gerekiyor. Mutlaka içimizde kalması gereken şeyler de var."
loran: caner yarın takıma katilabilir.
Hadi imzalar gelsin İbrahimovici bekliyorum
ben de torres'i bekleyeyim. :icon_biggrin:
ronaldinho ismi çok fazla geçiyor. valla şaka maka geliyormuş bir de.
Aykut Kocaman oyuncu alacaz dedi ya, yarından itibaran medya bombardırmana başlar. Bu iki üç gün iyi sattırır.
Kişisel olarak beklediğim bir oyuncu varsa şu anda,o da Eden Hazard'tır.Ne konuda bir girişimimiz var ya da sürüyor bilmiyorum ama,ben Hazard'ın gelmesini bekliyorum bu transfer döneminde :)
Caner kontrolden geçti
Fenerbahçe'nin yeni transferi Caner Erkin sağlık kontrolünden geçti. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen genç futbolcu Fenerbahçe ile CSKA Moskova kulübünün bonservis konusunda anlaşmasının ardından bu sabah sağlık kontrolünden geçti. Caner'in bu akşam ki antrenmanda yer alması bekleniyor.
Ligtv
Caner Erkin İmzayı Atıyor
Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Caner Erkin, Fenerbahçe'ye imza atacak.
http://media1.ntvspor.net//C/I/46/caner600_H02PI.jpg
Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan CSKA Moskovalı futbolcu Caner Erkin Fenerbahçeli oluyor.
Genç futbolcunun bu sabah sağlık kontrolünden geçtiği ve öğleden sonra resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.
Ayrıntılar birazdan...
Caner'i ManisaSpor'dayken bayabi izlemiştim.
İyi de neden hala resmi siteden açıklanmadı bu transfer anlamadım gitti.
Uğur Boral belki sol bekin alternatifi olur, Caner önde oynar. Hiddink gerçi Caner'i sol bekte oynatmıştı ama sol bekte faydalı olması zor.
En azından sol açıkta, Uğur Boral'dan daha iyi bir alternatif olur. Hayırlı olsun.
Uğur Boral Zico zamanında sol bekte oynamıştı birkaç maçta.Sol bek olarak alternatif olur,orada oynadığında da pek sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Benim anlamadığım bütün Türkiye'nin bildiği bir transferi neden hala Fenerbahçe resmi internet sitesinin açıklamadığı.
caner şuanda acıbadem hastanesinde sağlık kontrolünden geçiyor. ntvspor...
bugün caner erkin açıklanır büyük ihtimal.
Belki Umut'un dediği gibi (alınma Umut, duyumlarına inanmıyorum :D) başka transfer varsa beraber açıklanabilir.
Stoch Aykut'un formasını giyecek
Daum'un yerine teknik direktörlük görevine gelen Aykut Kocaman, çok beğendiği ve alınmasını ısrarla istediği Stoch'a, kendi giydiği 11 numaralı formayı verecek.
Yıllarca Sarı-Lacivertli renklere 11 numaralı formayla hizmet veren genç teknik adam, böylece Slovak futbolcuya inandığını belli edecek.
Stoch, milli takımda ve Twente’de 15 numarayla maçlara çıkıyordu. Fenerbahçe’de 11 numarayı en son Nobre giymişti.
30.06.2010
Kaynak : Fanatik
Fanatik işte,güzel bir haber yapsalar bile atladıkları ufak bir detayla bile karman çorman ediyorlar herşeyi. :)
Caner sol bekte oynarsa küfür lugatınız gelişir, sol açıkta oynarsa bol bol alkışlarsınız.