maxwell, abidal'i keser. hem hücumda hem savunmada daha iyi. iyi transfer yapmış barça.
Printable View
maxwell, abidal'i keser. hem hücumda hem savunmada daha iyi. iyi transfer yapmış barça.
Fm'de oynadığım kariyerde bir türlü bir araya getiremediğim 2 bek Alves ve Maxvell gerçek hayatta bir araya geliyor demek.Maxvell iyi bir transfer olacaktır bencede.
Transfere yaklaşık olarak 200 milyon avro harcayan Real Madrid, eldeki futbolcuları satarak gelir elde etmeyi planlıyor.
Yaz mevsimini şimdiye kadar oyuncu almakla geçiren Real Madrid yönetimi, artık eldeki oyuncuları satarak para kazanmak istiyor.
Marca gazetesinin verdiği habere göre eflatun beyazlılar, elden çıkaracağı altı oyuncudan yaklaşık 100 milyon avro para kazanmak istiyor.
İşte Real'in satlık listesindeki oyuncular:
Arhen Robben 25 milyon avro
Klaas-Jan Huntelaar 20 milyon avro
Mahamadou Diarra 20 milyon avro
Alvaro Negredo 17 milyon avro
Rafael Van der Vaart 15 milyon avro
Gabriel Heinze 10 milyon avro
Şimdiye kadar yalnızca Huntelaar’a alıcı bulabilen Real Madrid, bu oyuncuları satmanın kolay olmadığının da farkında. Stuttgart’ın 18 milyon avroluk teklifte bulunduğu Hollandalı futbolcunun yakın zamanda Real’den ayrılması bekleniyor. Takımın İrlanda kampına da katılmayan Huntelaar ile bir görüşme yapan Jorge Valdano, oyuncunun kararını kesinleştirmesi için Pazartesi gününe kadar süre verdi.
Bu arada, Alvaro Negredo’ya Villarreal ve Sevilla gibi ekipler talip olsa da iki kulüp de Real Madrid’in istediği ücreti yüksek buluyor. Öte yandan Tottenham’ın da devrede olduğu Negredo’nun İngiltere’ye gitme ihtimalinin de yüksek olduğu söyleniyor. Real Madrid, Negredo’yu daha önce David Villa transferinde kullanmak istemiş ancak Valencia bu teklife sıcak bakmamıştı.
Marsilya’nın ve eski kulübü PSG’nin talip olduğu Gabriel Heinze’nin de bonservis bedeli iki kulüp tarafından da yüksek bulunuyor. Robben, Van der Vaart ve Diarra’ya henüz resmi bir teklif gelmezken Javi Garcia’nın Benfica’ya transferinin an meselesi olduğu söyleniyor. Wesley Sneijder’i de Xabi Alonso’ya karşılık takasta kullanmak isteyen Real, Hollandalı futbolcudan da para kazanamayacak gibi görünüyor.
robben neden satılır anlamam aslında heinzenin satışıda yanlıl bence hem stoper oynuyabiliyo hem sol bek iyi oyuncudur o akdar sene manchestarda oynadı bu adam
75 alabilirse öpüp basına koysun...Kimsenin Real'e bu kadar para vereceğini düşünmüyorum...Oyuncular kaliteli tabi ama kulüpler akıllı davranacaklardır...
şurdan 1-2 tane biz alsak ya..:D
Diarra'ya kimse vermez o kadar. Umutlanmasınlar bence daha fazla.:)
bu negrado almeriaya da oynuyodu yahu ne zaman transfer ettilerde satıyolar:D ayrıca herkes biliyo madridin bu oyuncuları göndermek zorunda oldugunu o yüzden robben haric bu kadar parayı zor alırlar bence
25 robben için çok az . bu kadar fazla paranın döndüğü ortamda vaart ve huntelaar da bu kadar ucuz olmaz . tabi diarra da bu kadar pahalı olamaz .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yahu şimdi fark ettim negredo bu yaz alınmadı mı daha ?
evet bu yaz için bi önceki yönetim anlasıp almıştı diye biliyorum ben
Robben & Huntelaar dışında kimse yukarıda telafuz edilen rakamlara satılmaz.
burdaki 6tane futbolcunun iyatıyla ronaldo nun fiyatı aynı yani.
ronaldo = robben,huntelaar,negredo,diarra,heinze,van der vaart...vay be.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
toptan alımda indirim var mı acaba:D
Kimse boşuna 100 Mn beklemesin. :zuhaha Bence 70 falan iyidir bunlarda..
ronaldoyu 94 alıp robbeni 25e satmak pek akıllıca olmasa gerek.robbeninde 60-70 etmesi lazım,ronaldoyla kıyasladığımızda.
negredo real alt yapısı oyuncusu zaten almeriadan özel bir maddeyle geri geldi.
İspanyol ekibi, sezon öncesi hazırlıkları kapsamında yaptığı hazırlık maçında, inanılmaz bir skora imza attı.
Ernasto Valverde'nin öğrencileri, Navada'yla oynadıkları hazırlık maçını 27-0 kazanarak, yeni sezona iyi hazırlandıklarının sinyallerini verdiler.
Valverde, her iki yarıda da farklı 11'leri sahaya sürmesine rağmen, takımın performansında bir değişiklik olmadı ve inanılmaz bir skor ortaya çıktı.
Yeni transferlerden Jonathan Pereira'nın 7 golle yıldızlaştığı maçta, Joseba Llorente ve Ruben Marcos dörder golde kaldılar.
Eski Espanyol hocası Valverde, hangi taktikle daha etkili olduğunu görebilmek adına, ilk yarıda 4-2-3-1, ikinci yarıda ise 4-4-2 dizilişini denedi.
Geçtiğimiz sezonu La Liga'nın beşinci sırasında tamamlayan Villarreal, önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.
goal
Sanki FM oynuyor Ernesto Valverde :D 27-0 ne yahu :D
Navada köy takımı falandır heralde. :D
Ayıp etmişler :D
Yuh be ayıp gerçekten:)Bu maça iddaada alt çeken olmuşmuduru iddaa bülteninde varsa:D
İddaa da +26 koysunlar bundan sonra :D
benden önce davranmışsın :D şimdi eklicektim haberi :D maçın özeti yarım saat sürüyo diyolar doğru mu bilmem :D
La Liga'nın yeni ekibi Real Zaragoza, Getafe'nin başarılı forveti Ikechukwu Uche'yi kadrosuna kattı.
Bir sezon aradan sonra tekrar La Liga'ya yükselen Real Zaragoza, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Zaragoza, son olarak ezeli rakipleri Getafe'den Ikechukwu Uche'yi aldı.
Real Zaragoza, resmi sitesinden yeni transferini şu açıklamayla duyurdu: "Daha önce prensip anlaşmasına vardığımız Uche, sağlık kontrolünden geçti ve dört yıllık sözleşmeye imza attı."
Transferin maliyeti konusunda resmi bir açıklama yapılmazken, İspanyol basını Uche'nin 5 milyon avroya mal olduğunu yazıyor. Sezon sonund yine hüsran yaşamak istemeyen Zaragoza, daha önce Pennant ve Carrizo'yu renklerine bağlamıştı.
Goal.com'a konuşan UEFA Başkanı Michel Platini, bu yaz transfer için büyük paralar döken Real Madrid'e çattı. Platini, "Cebinizdeki parayı veriyorsanız buna bir şey diyemem. Ama bazı takımların parası olmadığı halde hesapsızca transfer yapmasını kabullenemiyorum" dedi.
Goal.com ÖZEL HABER
Platini, kuruluşunun 100.yılını Nancy ve Juventus arasındaki dostluk maçıyla kutlayan baba ocağı Joeuf şehrini ziyaret etti. Platini’nin de sevdiği bilinen iki takımın yaptığı maçın ardından Goal.com Fransa temsilcimiz Arnaud Demmerle’e özel açıklamalarda bulunan Platini, Real Madrid’in transfer politikasını yeniden gündeme taşıdı.
Ödenen yüksek bonservis bedellerinden şikayetçi olan Platini, “Transfer ücretlerindeki ciddi artış beni bir hayli endişelendiriyor. Bazı kulüplerdeki bu tip transfer politikalarını anlayamıyorum. Bir takım insanların parası olmadığı halde transfere hesapsızca para harcadığı fikrini kabul etmek çok zor. Elbette Real Madrid’e bakıp konuşuyorum. Ancak parası olduğu sürece bir kulübün bir oyuncuya 40 milyon avro vermesi beni ilgilendirmez” diyerek Real Madrid’i eleştirdi.
6+5 için görüşmeler sürüyor
Hakem uygulaması ve ‘6+5’ yabancı kısıtlamasına da değinen UEFA Başkanı, “Video hakemliği konusunda sorun teknik değil, tek kelimeyle insan. Bu sorundan kurtulmamız için daha fazla hakeme ihtiyacımız var kameraya değil. 6+5 projesinde de şu anda Avrupa Birliği ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi.
Mazi kalbimde bir yaradır
Son olarak futbola başladığı yılları hatırlatan Platini, “AS Joeuf genç takımında 17 yaşına kadar, 11 yıl forma giydim. Burada bana baba yakınlığı gösteren insanlarla çalıştım. Bu benim hayatımı değiştirdi, bana bir hedef ve ideal verdi. Futbol sayesinde hayat şeklimi belirledim. O zamanlar futbol dışında başka bir konu yoktu. Televizyon ve elbette internet de yoktu” diyerek eskiyi unutmadığını gösterdi.
Bu sene şampiyon olurlar..:)
Yuh valla ya :)
İzlemek lazım bu maçı :n:
Bir hazırlık maçında böyle bir skor yazık valla.Bir daha zor rakip bulurlar kendilerine hazırlık maçı için :)
Transferin flaş ekibi Real Madrid, Arjantinli genç yetenek Otamendi’yi alarak geleceğe yatırım yapmak istiyor.
Velez Sarsfield Başkanı Fernando Raffaini, oyuncusu Nicolas Otamendi’nin İspanya’ya transferi için Real Madrid Sportif Direktörü Jorge Valdano ile bir görüşme yaptı. Şu aşamada Real Madrid’in teklifini öğrenen Raffaini’nin İspanyol ekibiyle henüz bir anlaşma yapmadığı belirtiliyor.
Arjantin Kapanış Ligi’nde şampyon olan Velez, 2010 Libertadores Kupası’na da katılma hakkı kazandı. Otamendi’nin kadronun temel taşlarından biri olduğunu düşünen Arjantin temsilcisinin teknik direktörü Ricardo Gareca, genç oyuncuyu satmaya pek de yanaşmıyor.
Geçtiğimiz sezon Velez formasıyla adeta harikalar yaratan Otamendi, Arjantin formasını ilk kez Dünya Kupası Eleme Grubu maçında Arjantin’in Ekvador’a yenildiği maçta giymişti. DyN’de yer alan haberde Raffaini ve Valdano arasında gayri resmi bir görüşmenin gerçekleştiği çünkü Madrid’in bu oyuncuyu gelecek yıllarda transfer etmek istediği belirtildi. Aynı haberde Otamendi’nin en az altı ay daha Velez’de kalmak istediği de ifade edildi.
Bonservis bedelinde henüz bir anlaşmaya varılmasa da Velez’in genç yıldız için 15 milyon avro isteyeceği öne sürülüyor.
GOAL.COM
İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) son şampiyonu Barcelona, Brezilya'nın Palmeiras takımından golcü futbolcu Keirrison'u kadrosuna kattı.
Barcelona, Keirrison da Souza Carneiro'yu 5 yıllığına kadrosuna dahil ederken, genç futbolcunun kulübüne 16 milyon avro ödeyecek.
Kulübün resmi internet sitesinde, 20 yaşındaki genç futbolcunun yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Barcelona'ya bağlayan imza atacağı belirtildi.
Keirrison'un, 5 yıllık sözleşmeye 14 milyon avro karşılığında imza attığı bildirildi.
Keirrison, Brezilya Ligi'nde geçirdiği son iki sezonda 26 gol atmıştı.